Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Optim

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartottam, hogy neveztem a Téli Margita 44-es távjára, mert ideális volt hétvégi hosszúnak, ugyanis kevesebb, mint 800 m szint társult hozzá. Ez teljes mértékben futhatóvá tette volna ezt a versenyt, de gyanítom, itt a „téli” szó jelenti a kihívást, azaz február elején általában jég / sár /…..
Optim 2016.02.09 13:29:24
@DSL: Én óvatos duhaj vagyok és persze nem egyenlő a Mátrabérc a sérüléssel, csak a terepet ismerve (simán túráztam ott), nagyobb a kockázata a sérülésnek, mint egy UB-n. Egyrészt a nagyon durva rövidebb le/fel részek miatt, másrészt hosszú távon az esetleges fáradás miatti figyelmetlenség / tudatossággyengülés miatt, mert a szint per teljes táv aránya (5%) nagyon erős az én megítélésemben. Sokkal közelebb van ez az arány az UTMB-hez (6%) mint az UTH 55 (3%) mondjuk, vagy az UB közel nulla%.
De nyilván értem én, mindenki más, fekészültség, erőnlét, prioritások és kockázatvállalási kedv is :)
Optim 2016.02.09 15:42:52
@DSL: Ki mondta hogy félj? Ki mondta hogy parázz? Ki mondta, hogy túl bátor vagy? Jesszus, ha ez így jött le, akkor teljesen félrement. Nem akarlak sem paráztatni, sem lebeszélni, sem okoskodni, nyugi, túlreagálod. Köszi a zsák infókat!
Na kezdjük az elején, ahol minden évben. Nekem a fő célom az Ultrabalaton, persze csak az első félévre, mert május végén rendezik. Tehát ebből az adódik, hogy legtöbbször az év második felében a kedvenc versenyeimre megyek és ha van kedvem akkor hangulattól és formától függően részt veszek még egy…..
Optim 2016.01.28 10:29:23
@DSL: se nem túl szakmaiskodó, tutimegmondós, okoskodó, se nem túl öncélú, ömlengős, picsáskodó, viszont hasznos, egyedi és érdekes :)
kisrigók csaba ma nem 2015.01.05 10:50:32
csabának elve lehet az újévújélet, és úgy bámult az ovónőre, mint ki előszőr látja, de úgy is ült kabátbansapkában negyedórát, mint ki először ül, nyugodt maradt, de tökéletesen értetlen abban, mit jelenthet az, hogy "csabikám, kezdj el vetkőzni", és úgyhiszem, akkor se…..
kisrigók világjáték 2015.01.08 12:30:19
- elment az anyukája...- miért?- csak. mer' így döntött.- és most mi lesz?- mindent szétdobált, meg összetört...- mi lesz most a kisfiúval?- semmi. apukája eljön.- és ő fog rá vigyázni?- csak meglátogatja... aztén egyedül marad a házban...(csabát egy ideig látogatta a…..
kisrigók múltidő 2014.11.20 21:30:36
van egy szakmai nézet, arról, hogy tudom, amit tudok a gyerekem múltjáról, de azt ne vele beszélgessem meg, vele arról és úgy beszéljek, ahogyan azt ő emlegeti. könnyen belátható, hogy ez így helyes, így lehet a gyerek tempójában haladni a feldolgozás felé, így maradhat ő meg…..