Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.23 12:00:38
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: Szerintem inkább a Vasedényhez képest. Jut eszembe, szeretném kérdezni, hogy az NDK turmixgép, a levehető ajtós, megjött-e már?
Üdvözlöm a Hogyvolt olvasóit! Úgy gondoltam, kicsit besegítek a VV7 megemésztésébe, mert lássuk be, isten állatkertjének eme deluxe oldalán lakó egyedei bizony okot adhatnak bármilyen gyomorbetegség kialakulására. Valóban súlyos a helyzet, bár nem annyira, mint ahogy ezt Lila…..
Nem egyszerű ez a VV-évad, állapítja meg a fekete miniruhaszerűségbe öltöztetett Lilu és az ismét farmeringes Istenes Bence a bevezetőben, és két új szót emlegetnek, a szkreccselést és a bikkantást, akiket most tanultak, egyelőre belegondolni sem merek, mit jelenthetnek, de majd…..
Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.21 11:34:47
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Akkor rossz lányokkal volt eddig dolgod. Hacsak nem rosszlányokkal.
Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.20 14:08:03
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Szerintem nem natúr ilyen, hanem kajakra belecsókolt egy csokor csalánba. Aszitte szegényke, hogy fű. Ja, valami növény volt az is - mégsem kellett volna ellógnia azokat a biosz-órákat!
Kacsaszájú Dzsenifer a Szkreccselő Szűzkurva 2014.11.21 10:46:22
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nem ösmerted még a szkreccselés fogalmát? Na jó, fiúként nem is muszájlik neked. Férfi-berkekben inkább recskának hívják, nem?