Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deströyer666

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gombóc mondja Vihar a Biliben 2017.05.25 08:00:00
2 éve egy nagy vihar után írtam meg az első posztot a blogra, de még mindig ugyanott tartunk, sőt, ha lehet mondani, egyre inkább ugyanott tartunk, mint akkor. Miközben a Fővárosi Önkormányzat odáig van önmagával, bizonyos emberek világvárosként emlegetik a fővárost, s tudomást…..
Szinte minden lovas és lószerető ember érezhette már magát meg nemértett művésznek, mikor egy istálló levegőtől oly távol álló személyt próbált sztereotípiái ellenkezőjéről meggyőzni. Így már azt is sokan megtudhattuk, miszerint a lovaglás nem sport és a több órás edzések felérnek egy…..
Egy csomó tök jó szám fért bele az aktuális dalmegosztásba, aminek a leghíresebb szereplője egyértelműen a hónap elején negyedik albumát megjelentető hiperkarma, de megtaláljátok lejjebb a Kelemen Kabátbant és Dér Henit is, meg néhány ismeretlenebb előadót, akik leginkább valamilyen rockos, de…..
A Godgiven zenekar punk metalt játszik. Eddig akármilyen számot próbáltak írni, a végén úgyis mindig az lett belőle. Aztán az elmúlt évek turnétapasztalatai alapján, az új anyaggal már tudatosan indultak ebbe az irányba, és az MMP stúdióban lehetőségük is nyílt…..
Deströyer666 2016.04.13 12:08:03
Lassan egy éve annak, hogy a Black Tusk a KVLT-ban játszott. Ez a koncert az egyike volt azon első európai koncerteknek, amiken már Joanathan Athon (R.I.P.) már nem játszott. Abban a percben lehetett érezni, tudni, hogy a Black Tusk-ot nem szabad leírni, a Black Tusk-nak van még jövője.…..
Lemmy Kilmister december 24-én született, de a születésnapját már 13-án megtartották a hollywoodi Whisky a Go Góban. A Motörhead főnöke itt már megint nem érezte túl jól magát, ezért elment orvoshoz, aminek az eredményeit kapta meg 26-án. Akadozó beszéde miatt alaposabban…..
Deströyer666 2016.01.02 18:55:25
A My Sharona című dal a jobb híján pub 'n' rollnak nevezhető Paddy And The Rats legutóbbi lemezén, a Lonely Hearts' Boulevardon jelent meg, és most sztorizós, látványos videó is készült hozzá. A dalról és a klipről Joey MacOnkay gitáros mesélt: Sharona a Kapitány…..
Deströyer666 2015.12.01 11:29:00
Hosszú szünetet követően a Lángolón debütál a budapesti Orient Fall bemutatkozó nagylemeze, a Fractals. A tizenhárom számból álló anyag továbbmegy a 2011-es, Where the Pressure of Duty Leaves Off / The Challenge of Excellence Begins EP által kijelölt összetett, progresszív vonalon…..
Az ősz egyik slágergyümölcse az alma, amiből villámgyorsan készíthetünk otthon almachipset. Az almachips azon kívül, hogy finom és ropogós, egy egészséges és édes alternatívája  lehet a boltban kapható változatoknak. Ráadásul az elkészítése is végtelenül egyszerű, és…..
Deströyer666 2015.10.14 15:05:08
Igen, leírom megint: Mastodon-ballada. A dalt a második Catch The Throne: The Mixtape-hez írták, amin az atlantai metálzenekaron kívül olyanok szerepelnek még, mint Snoop Dogg, a Killswitch Engage, az Anthrax vagy Method Man. A Mastodon-dal címe White Walker, és ahogy hallom, végig Brann…..
Deströyer666 2015.03.11 20:37:18
Nem volt ilyen 1997 óta!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó sokan vártak erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is! Pláne, hogy életem legjobb szigetes koncertje a Faith No More legutóbbi fellépése volt, igaz, osztoznia kell a dobogó tetején Robert Planttel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szóval, itt az új…..