Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ganxtalovins

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
ganxtalovins 2015.02.08 12:53:43
@-pkata-: Sorry igazad van, de a lényeg, hogy igazából mind a négynek az lenne a célja: a Laviék menjenek párbajozni, szerintem itt már stratégiázni kell, itt már hülyeség: "a nézők miként néznek rám ha egy szerelmes párt küldök ki"!!!
19. század végi, 20. század elejei fotók a Museo di Roma in Trastevere gyűjteményéből. 1902. Az I. Umberto alagút..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
ganxtalovins 2015.01.30 13:28:17
ganxtalovins 2015.01.30 13:30:41
@sélli_: Miért lenne sunyi???? Szerintem kezd egyre jobb lenni és kitujulni:D!!
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
ganxtalovins 2015.01.29 10:34:27
@SocialWorker: Köszi!!! Leírtad helyettem is!!!
ganxtalovins 2015.01.29 11:53:36
@lukacstoncsi: Azért az, hogy laci vitapartner a hónap vicce, ez óriási. Nem vagyok Denisz fan, de teljesen igaza van, hogy nem áll bele ezekbe a "vitákba", mondjuk ezt mindig megmosolyogom: laci "vitái" :D :D :D
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
ganxtalovins 2015.01.28 15:51:15
@Magg.: "Dani nekem már jó ideje egy nagy nulla. Nem tudom miért, de mindig egy kielégítetlen vénkisasszony jut róla eszembe": Úgy úgy, jó a megfogalmazás :D :D :D
ganxtalovins 2015.01.28 15:54:52
@egy igazi barom vagy mária: Bocsánat, de eddig két ember van aki elküldött mást a kurv@ anyjába: laci és dani!!!
ganxtalovins 2015.01.28 15:57:07
@Jozeph Pelikahn: Köszönöm!!! Így látom én is!
Egy egészen érdekes öfi elé nézünk, amiben kivételesen nem a csicskagecifaszozás lesz a fő téma, hanem kedveskedni kell egymásnak. No meg elindul az iskola hét is, aminek a szintfelmérőjén jókat derültem. Teleszórom idézetekkel a hogyvoltot, mert megéri kiemelni a sok bődületes…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
ganxtalovins 2015.01.16 13:36:04
@Morcz: Robin sunyi alak: MEEEEEeeeeeeeert???????
Elkezdett játszani!!!!
Az Áltengerészekhez hasonlóan ezt a filmet is rengetegszer láttam a 90-es évek elején, azonban ez egy sokkal minőségibb darab. A francia–olasz koprodukció legnagyobb erénye – azon túl, hogy eszméletlenül vicces –, hogy az egyik legrealisztikusabb történelmi alkotás,…..
ganxtalovins 2015.01.14 14:20:41
@scal: Szia,
Egyetértek ebben a filmben mindenki zseniális, Michel Serrault is, de hát ő egy igazi legenda.
Coluche-nek sok filmje volt, jelen filmen meg amelyiket te mondtad Funes fiaként :) (szintén zseniális) hármat említenék meg, öszintén szólva nem tudom le lettek-e fordítva magyarra,nálam ezek tabuk csak franciául nézem őket (kívülröl tudom:)
-Inspecteur la bavure (Depardieu-velbeszarás mekkora film és hogy játszanak össze). Filmzene:

www.youtube.com/watch?v=69s3glami2Q

Ugyanolyan jó mint maga a film ;)
-Banzaï turisztikai cégnél dolgozik és mindig kalamajkába keveredik.
-Tchao Pantin, Coluche első és talán egyetlen komoly szerepe, '80-as évek eleje,Franciaország lélegzetvisszafojtva várja a filmet, a film robbantott ZSENIÁLIS egy alkoholista benzinkutasról szól.
ganxtalovins 2015.01.14 14:38:44
@scal: Elfelejtettem: A Szárnyát vagy a combját uyanaz a zeneszerző jegyzi melyet elöbb is be másoltam neked: Vladimir Cosma, filmzeneügyileg ő volt a legnagyobb a '80-as években, Depardieu, Louis de Funes, Pierre Richerd, Házibuli, Belmondo... a teljesség igénye nélkül érdemes rá nézni ;)
ganxtalovins 2015.01.15 09:22:49
@Lazók György: Szia, magyarrul nem láttam, de franciául egyszerűen zseniális, olyan utalások vannak és párbeszédek benne amik Coluche munkásságára utalnak, hogy valami frenetikus!!!
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
ganxtalovins 2015.01.12 11:23:25
@csincsilla72: Egyszerűen nem értem miröl beszéltek, zsu az egészet magának köszönheti!! A többiek joggal csak röhögnek rajta!
ganxtalovins 2015.01.12 11:38:11
@rives: Nem tudm hol éltek, elejétöl néztézek ezt a szériát????? Edina úgy kint hagyná zsut... sajnos nemvagyok edina,dani fan ,de teljesen igazuk van zsu-val kapcsolatban,csakis magának köszönheti!
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Ezt olaj vászonra kérném, kamu aranyozott, barokkos beütésű IKEA-s keretben. Nagyon úgy fest, hogy ez az én keresztem, hogy csak a szar részek jutnak nekem, de sebaj. A tegnapi adás leltárja: egy reggeli ébredés, Ádám faszparasztoskodik, Batman és Robin visszatér, Ádám…..
ganxtalovins 2015.01.06 16:33:12
@Conchobar: Sztem itt valamit nagyon benéztél, Ádina volt aki jól reagálta le ennek a féregnek a valóban "feszülését", Ádinának volt igaza.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
ganxtalovins 2015.01.04 13:38:23
@vastyúk is ..: Ezt hagyjuk már, az egészet a zsu csinálta és vissza robbant az arcába, ő mondta lacinak: Kellesz többször is és utána úgy adta elö, hogy laci rámászott...
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
ganxtalovins 2014.12.28 14:45:37
@Okami: Szia! Sokan feltették ezt a kérdést, hogy magára mondja-e zsu a "rohadt kurva" szerintem egyértelmű, hogy nem, hanem Ádinára.
Áldott békés Karácsonyt, bejgligőzös jó reggelt, kajakómás másnapot és VV7 hogyvoltban gazdag napokat mindenkinek! Egészen tegnap estig nem tudtam, hogy mi hiányzik a szentestékből, amíg a nagyim által kényszeresen belém szuszakolt zserbóba oltott ponty szelettől, 7,8-as…..
ganxtalovins 2014.12.25 16:00:36
@Micsell: Azért Zsu se pite, pszycho dávid eggyet oda szólt feküdj be mellém, amikor meg volt igérve danikának, hogy vele alszik és egyböl beleült pszycoba egy kicsit pepecselni.
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..
ganxtalovins 2014.12.24 13:01:40
ganxtalovins 2014.12.24 13:58:27
@MolnarErik: Szép anyuka! Vagy megjátszotta magát, vagy a kis Levi felejtőbe van, de a cikk inkább arról szólt, hogy felelötlenség egy ekkora gyereket így magára hagyni, nem az anyuka szempontjából, hanem a gyerek szempontjából!!
ganxtalovins 2014.12.24 14:19:21
@aggyistenbrittudós: Ember, nem csámcsogok! csak elolvastam egy szakértő objektív véleményét. Tudod értelmezés!!
A villában uralkodó feszültséget meglovagolandó a szerkesztők tegnapelőtt beküldték a bikát, ami acélból volt ugyan, de így is ki híján megmihálylott Maci segge alatt, komolyan, ennyire durván még velem soha, senki nem érzékeltette, hogy mit jelent az, ha valaki túlsúlyos,…..
ganxtalovins 2014.12.21 17:14:36
@kamilla123: +Denisz, +Robin, +Dóri.
Most, hogy összeomlani látszik a rubel, szemezgessünk azoknak a jobboldali újságíróknak az írásaiból, akiknek a bankszámláját ez igen fájdalmasan érintheti. :-)) Stier Gábor, mno.hu: “Az Egyesült Államok megelégelte, hogy Vlagyimir Putyin szembe megy az akaratával,…..
ganxtalovins 2014.12.19 13:25:52
Tények, számok:
www.cbr.ru/eng/hd_base/default.aspx?PrtId=mrrf_m
Azok ott millió dollárok a sorokban, tartalékban. És nem görög/olasz államkötvényben (mint mnb) hanem kincstárjegyben és számlapénzben. Látható hogy már egy éve folyamatosan csökkentik a valutakészleteket, semmi köze ennek az olajárhoz.
Nem az oroszok reccsennek hanem a nyugat mert az oroszok csökkentik a dollár és euró készleteiket, a kereskedelmet valutacserével oldják meg (mi is, már évek óta!!!), folyamatosan leválnak a nyugati pénzügyi rendszerről, és a keleti börzékre teszik át hitel-betét-befektetés tevékenységüket.

Igen szarban vannak mert kevesebbet kapnak az olajért. A gázár viszont nem olajfüggő. Eddig nekik ez 140mrd kereskedelmi bevétel kiesés, árfolyamon elvettek a spekulánsoktól 50mrd körül, részvényben is hasonló lehet. Mert közben a cégek olcsón kivásárolják magukat a hitelekből, visszaszerzik a külföldi kézben lévő részvényeket.

Az egész egy brilliáns spekulációs történet, és nem az oroszok vannak a szopás oldalon.
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
ganxtalovins 2014.12.18 09:47:33
ganxtalovins 2014.12.18 11:24:32
@sixx: Egyszerűen zseniális volt a Belavaló!!! Debilió is kurva jó volt a hülyeségeivel!!! Grat.!!!
ganxtalovins 2014.12.18 11:26:24
@csincsilla72: @Bruti: Szerintem fenomenális volt, az igazi hülyegyerek a háttérben a "felnöttek" beszélgetése közben, én szétröhögtem magam, sztem nagyon jó volt!!!
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
ganxtalovins 2014.12.16 13:33:18
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
ganxtalovins 2014.12.16 13:02:35
@mézescsók: Teljesen egyetértek, Laci a legnagyobb kétszínű, legnagyobb alakítása az Edina féle barátság. Undorító volt ez a tegnapi apuci féle békülés, amiben Reninek teljesen igaza volt ez egy nagy színáték volt.
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Minden a munkahét körül forog, nyafizás van, hogy dolgozni kell, mégiscsak borzalmas élet ez, hogy a létfenntartásért nem csupán dögleni kell egy kanapén. Macival kezdünk, aki a raktárban méri fel a terepet, bent pedig a szorgos kis méhek figyelik, hogy mit csinál, szerintük…..
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..