Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THLM

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2020-as év többek számára hozott új lehetőségeket, kihívásokat. A nadrágszíj eggyel (kettővel) beljebb kerül, a családi költségvetést át kell számolni, így akár a telefondíjcsomag, extra fogyasztási javak, cikkek mérséklése, átmeneti megszüntetése mellett kell eldönteni, hogy mi az, amiből viszont…..
THLM 2020.03.27 19:52:59
RozéKacsa Tandoori csirke 2019.07.11 09:30:35
Imádom az indiai fűszereket, ránézésre ezek a fogások nem extrák, de mindennek az íze fel van turbózva rendesen, így igazi nyári ízbomba a végeredmény. Fűszeres joghurtos pácban sült csirke, joghurtos-mentás uborkasalátával, korianderes paradicsomsalátával és citromos-petrezselymes bulgurral.…..
THLM 2019.07.14 10:09:13
@HZsuzsi84: Akkor lássuk be, hogy ez egy pácolt sült csirke, annak viszont elég jónak tűnik. Vagy az rendben lenne egyébként, hogy kemencés csirke receptet írok, és az lenne a recepteben, hogy serpenyőben süsd ki? :)
Kinek a hibája, ha az alkalmazott, beosztott nem végzi el rendesen a munkáját? Simán lehet, hogy a menedzseré. A vezetők sokszor hibáztatják az alkalmazottat, mert nem végzi el a feladatait, de ez valójában lehet éppen az ő saruk. Az alábbiakban bemutatok néhány példát, amit a való életből…..
Benned megvannak a sikeres vállalkozók képességei? Sokan azért nem mernek belevágni, egy vállalkozás elindításába, mert azt gondolják, nekik nem menne, így inkább lemondanak az álmaik megvalósításáról és beletörődnek a szürke hétköznapokba. Pedig annyira nem…..
THLM 2017.06.04 10:36:32
@A siker döntés kérdése: Szia! Amikor túlszárnyalod önmagadat, akkor éred el a 100%-ot. Arra próbáltam rávilágítani, hogy nagyon divatos 100% fölött telejesíteni, holott lássuk be, ilyen nincs. 200%-on kell teljesítened -> helyesen: közel a maximumot kell magadból kihoznod.
fastfood Steak szendvics 3033 2013.07.26 20:43:37
Ez a számsor szerepelt a születésnapi tortánkon, szóval akár lehetne a neve is :) A történet, röviden. Nagyon jó barátommal, Mátyással mit ad Isten épp egy napra esik a születésnapunk. Idén ő épp 30, én meg 33 lettem. Ennek örömére Mátyás és Eszti gondoltak egy merészet, és szerveztek egy 25 fős…..
Minden bizonnyal 2013 egyik legnagyobb szitokszava Magyarországon a mobilgát. Kell-e a Római-partra és milyen áron? Bírja-e a megpróbáltatásokat a Szentendrén nemrégiben elkészült konstrukció? Miközben idehaza a mobilgát kérdése politikai burleszk kategóriájába került, Európa…..
Mert a dolog mindig már az indulásnál el van rontva. Mert a cigányság* felemelése mellett (időnként hirtelen felindulásból) kiálló politikusok mindig elvont eszmékkel érvelnek, miközben elvből elutasítják a többség mindennapi negatív tapasztalatait. Márpedig ha ezek…..
THLM 2013.05.18 14:58:49
@kennyking: Te éppen most írtad le egy egészséges testben a rákos sejtek elburjánzását... :) :

"Így van.Miért is akarnák?Miközben a magyarok lehetőségei - úgy értem, dolgozó magyarok- csökkennek,egy-két gyereknél többet akkor sem vállalhatnak, ha szeretnének ( mert nem tudják tisztességgel felnevelni őket), közben a cigányok szaporodnak, mert a szaporodásukhoz megfelelő életkörülményeik vannak, az életterük nő.Ahol az élettér csökken, ott csökken a populáció, ahol nő az élettér, ott növekszik a populáció"
THLM 2013.05.18 15:05:17
@H.Sandor: A stadionok legalább megmaradnak, és igen, megkérdezték őket. Több segílyt akarnak, munkát azt nem, csak hangoztatni, hogy jaj de szeretnének, aztán mikor gátat kellett építeni, akkor mindent elloptak, gumicsizmát, szerszámokat, mindent. Volt olyan, hogy a töltést direkt megrongálták, hogy elöntse a víz a házukat, hogy majd kapnak új házakat..
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
THLM 2013.04.21 12:24:44
@Éhes_ló: Hello Éles_Ló! Az eRep-es Éhes Ló vagy? Mert ott igazat beszélsz, gondolom itt sem beszélhetsz hülyeséget, bár nem olvastam el mindent, veled értek egyet.
Az X-Faktor nyertese roma származású, így különösen aljasnak tekinthető az az áprilisi tréfa, amiben arról írtak a bolondok napján lelkesen álhíreket gyártó internetes népművészek, hogy Oláh Gergőt kábellopás miatta tartóztatták le a rendőrök. Az énekes persze kiakadt…..
THLM 2013.04.04 07:29:39
@bm613: Nem fröcsögök, hanem beszélek. És igen, el tudok képzelni 700.000-el tolvajt,bűnözőt. Elég megnézni a falvakban, meg mondjuk Kanadában mit műveltek..
THLM 2013.04.04 10:46:56
@Fenimore: 1. A Darwin-díj-nak azért nézz utána először, hogy mire adják. 2. Jó hogy nem már én kérjek elnézést azért is, mert a cigányok ellopják a kábeleket...
Nekem azzal van tele a hócipőm, hogy itt van ez a fehér hollód, megsérült a kicsi lelke, jajaj, mi lesz most, de azokért a magyarokért, akiknek a cigányok miatt pokol az életük, értük nem sír senki...
THLM 2013.04.04 12:45:03
@Fenimore: Mondom nézz utána a Darwin-díjnak, mert rosszul tudod. De tudod mit, csak neked, csak most:
"A Darwin-díj egy olyan „kitüntetés”, amelyet azoknak az elhunyt embereknek ítélhetnek meg, akik valami különösen buta, ügyetlen módszerrel próbáltak egy számukra érdekes célt elérni, és ez az életükbe került. A nevét onnan kapta, hogy ezek az emberek Charles Darwin a természetes kiválasztódásról szóló híres elmélete értelmében „szívességet tesznek” az emberiségnek azzal, hogy nem örökítik tovább ostobaságukat utódaikra."

"Azoknak a kicsi lelkét sértegesd, akik megérdemlik, én akkor is azt mondom.
Vagy próbáld elképzelni, hogy veled űznek egy ilyen tréfát. Mennyire lenne őszinte a mosolyod?"
Velem, velünk minden nap űznek ennél kegyetlenebb tréfákat a cigányok, és kurvára leszarják az egészet. Mit érdekli őket, hogy más mennyit gürcöl azért a pénzért, tárgyért.. Nekik nincs, elveszik, kirabolnak, megölnek. Arról meg nem igazán tehetek, hogy az a népcsoport, ahonnan származik Gergő, a lopásokról, csalásokról, és gyilkosságokról vannak elhíresülve.
"Nagyon ironikus, hogy "a cigányok miatt pokol az életük" az embereknek szerinted, de mikor jön egy, akire ez nem igaz, akkor meg kitalálunk egy kamu hírt, hogy de.
Ezt te komolyan gondolod?"
Erre azt tudom mondani, hogy persze, biztosan nem esett neki jól, köszönje a többi beilleszkedni képtelen, barbár cigánynak..
A Bors szerint Liptai Claudia dührohamot kapott A Nagy Duett élő adása előtti percekben, mert nem működött a fülese. A stúdióban ülő nézők szeme láttára kiabált és csapkodott, és kis híján elhajította másfél millió forintot érő mikrofonját. "Komoly technikát…..
THLM 2013.02.19 16:51:51
@zaki82: Nem is tudom... Szerintem a te reagálásod a többiek reagálására a gáz.. :)
Tóth Péter a Csongrád-megyei Jobbik elnöke évértékelést tartott 2013. január 31-én, csütörtökön este, ahol elmondta: a Homokhátságon nagyságrendileg 5-10 ezer cigány napszámos dolgozik, ők elveszik a helyiektől a munkalehetőséget. Innen is fogadja gratulációnkat…..
THLM 2013.02.01 19:49:06
@Legelő Őse: Ember, nem tudom, hogy feltűnt-e neked, hogy Kanada mennyivel jobban bánt a cigányokkal, mint bármelyik más ország. És hogy mi volt a cigányok hálája. Hiába na, kutyából nem lesz szalonna. Ha megnézted a belinkelt videót, akkor nem kell magyaráznom semmit..
THLM 2013.02.01 20:09:07
@base64: Most mit lehet tenni, hogy a 90%-a egyrészt szociálisan, másrészt értelmileg hátrányos helyzetű, bűnöző, parazita életmódot folytat? Én tehetek róla, ha 10-ből 9 szúnyog megcsíp, akkor ha meglátok egy szúnyogot, tapasztalatom szerint nagy valószínűséggel megcsíp? Én tehetek erről, vagy a szúnyog? Én tehetek arról, ha meglátok este 10-kor 5 cigányt egy csoportban, akkor mást gondolok, mint ha 5 finn vagy lehet itt kínai, zsidó, néger, bármi, akkor mást gondolok? Az előítéletek alapja a tapasztalat...
THLM 2013.02.01 20:10:31
@Negyvenértelmiségi: Jogos,igazad van.
Hol van már a 3 gyerek, meg a 4 kerék szlogen! A legvadiújabb nagycsaládosoknak szánt Erzsébet-pályázaton ugyan a tavalyi kiíráshoz képest már mindkét szülőt fel lehet tüntetni, kizáró tényező, ha valaki a 3 vagy több gyermeke mellett nem dolgozik, például mert nem kap munkát…..
THLM 2013.01.24 14:48:09
@vénszivar: Annyit zsidózik, amennyi önnek jól esik. Csak azt nem értettem, hogy miért írja másnak, hogy ne zsidózzon, mikor nem is zsidózott. Én meg annyit cigányozok, amennyit akarok. Elvégre miattuk nem mehet üdülni... Egyébként nem értem, hogy a rasztafánival mit akar mondani.. Még ha rasztafári lenne, úgy még elmenne..
THLM 2013.01.24 14:49:24
@cirróka: Nem, arra gondolok, hogy egy troll. De a trollokat bírom, semmi bajom velük, egyszerűek, könnyen kezelhetőek, és kiszámíthatóak.
THLM 2013.01.25 09:15:12
@vénszivar: Inkább tanuljon meg először helyesen írni. Egyébként igen, mindenki szar, csak Ön az okos, és értelmes. Inkább trollkodjon tovább, látom az megy csak. Időpocséklás volt Önnel beszélgetni.
... pedig nem róla, illetőleg nem csak róla kellene. Bayer Zsoltnak egyetlen egy dologban ugyanis igaza van: a cigány származású magyar állampolgárok helyzete egy olyan kérdés, amiről tényleg beszélni kell. Bayer Zsolttól eltérően én azért tartom a róla folytatandó beszédet…..
THLM 2013.01.23 21:47:33
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "beszelgessunk arrol, hogyan lehetnek a ciganyok is ugyanugy elfogadva ALTALATOK, mint barki mas. beszelgessunk arrol, mikor lesz az, hogy nem valaszolja azt a lakossag 40 szazaleka, hogy nem engedne a gyereket iskolaba, ha ciganuy melle ultetnek. mikor nem mondja a lakossag ketharmada, hogy nem turne meg cigany fonokot. mikor nem mondja szinten a ketharmad, hogy a gyereket eltiltana attol, hogy cigany gyerekkel jatszon, kamaszkent cigany fiatallal kezdjen kapcsolatot."

Nehogy már én tehessek arról, hogy a farkas megharap. Nehogy már én tehessek arról, ha egy farkas megharap, nem szívesen engedem be a lakásomba.Nehogy már rosszul érezzem magam, ha 10 farkasból 9 megharapna, akkor úgy gondolom, hogy minden farkas harap. De ön ezt nem érti.
Ez a 40 százalék meg kétharmad nagyon légből kapott. Viszont azt megértem, hogy senki sem szívesen simogat farkast, ha tudja, hogy 10-ből 9 megharapja.
THLM 2013.01.23 21:49:25
@ZsófiNóri: Azért az már jelzés értékű kell, hogy legyen, hogy a híradóban azt emelik ki, hogy az elkövetőnek fehér volt a bőre...
THLM 2013.01.23 21:52:24
@hopptarisznya: Az lesz a véleménye, hogy Franciaország, Olaszország, Kanada egy rohadt rasszista ország, ott van például Kanada, alig adott segélyt szegély felzárkózni vágyó kisebbségnek. Kérdezem én, ha Kanadának nem sikerült, hogy sikerülne nekünk? Ráadásul itt egy millió van, ott alig volt pár tízezer?
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
THLM 2013.01.14 11:22:03
@radikalisviccek: Nálad az igazság.
Nem tudom, hogy a Bayer-ellenes tüntetés célját és finalitását tekintve a bűnelkövetőket fogja-e bátorítani, miként azt Kocsis Máté, a rendészeti bizottság Fideszes elnöke vizionálja. Végképp nem tudom, miért gondolja azt a kormánypárt, hogy a Bayer minősíthetetlen roma…..
THLM 2013.01.14 09:24:05
@vladimir964: Nem kell a ferdítés, és a félrebeszélés, köszönjük.
A képébe vágtam, hogy rendben, akkor adja csak szépen a borítékot vissza, amit megkapott, erre az arcomba nevetett és megkérdezte: „Miről beszél, milyen borítékot”? Tisztelt Praxis!   12 éves kislányomnak szeptember elején volt mandulaműtéte. Már hónapokkal…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
THLM 2012.09.21 15:05:11
@teotwawki: Mivel egyre több a cigány, és egyre kevesebb a magyar, így az utóbbi..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
9/11 után pont egy évvel újabb katasztrófa képeit mutatták a hazai tévékészülékek: az RTL Klubon elindult az Árpa Attila ötlete alapján összegründolt ellen-Big Brother, olyan emlékezetes szereplőkkel, mint Majka, az ózdi tróger, a fürdőszobából kirobbanthatatlan Leslie, a…..
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
THLM 2012.08.08 15:37:15
@renevol: A valósággal foglalkozunk. Miskolcon lakunk, most bármilyen alacsony áron eladjuk a lakást, és költözünk Budapestre, egy kicsit, ismétlem kicsit fellélegezni a svéd atomtudósok áradatától... Egy kis budapesti albérlet után menekülés külföldre. Sajnos nem maradt más megoldás... Én elhiszem, hogy Budán meg a Rózsadombon még szép az élet... Még.. A liberalizmusnak pedig mennyi köze van a cigánykérdéshez? A cigány az áldozat, azt hangoztatják, ha az elkövető a cigány, akkor fehérítik a fényképet, és magyar volt az elkövető, rémlik már?
THLM 2012.08.08 15:40:15
@renevol: Jobbikról: Előbb-utóbb meg fogják nyerni a választást, úgy, hogy semmilyen gazdasági, politikai programjuk nem lesz, csak azért, mert fel merik vállalni a cigány problémát. Ennyi. Én sem akarom, de ha ennyire impotens minden kormány ebben a kérdésben, hát legyen, jöjjön aminek jönnie kell.
Naiv ügyfélnek rendszeresen félbehajtva tuszkolják be a postaládájába az interneten rendelt telefonkijelzőit, amik néha széttörnek, néha nem. Történt egy szép június 26-ai napon, hogy rendeltem az ebay-ről egy Iphone 3g kijelzőt, mert sajnos az enyém tönkrement. Nem ez az…..
THLM 2012.07.26 11:24:15
@madandcrazybird: Hohóóó, megjött egy troll, úgy szeretem.. :) Írj nekem is ilyeneket, nevetni akarok!
A gyűlöletkeltéstől a gyilkosságig (2) - Stépán Balázs Gönczöl Katalin 1968-ban az ELTE jogi karán szerzett diplomát. A  kriminológiai tanszéken kezdett dolgozni, 1979-ben nevezték ki egyetemi docensnek, 1990-ben egyetemi tanárnak. 1984-től 1995-ig…..
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
THLM 2012.07.19 17:08:56
@milyen szép a Vértes, ó: Hála istennek, hoyg nem ölted meg őket.. :) Viszont jogod van nem szeretni azt a 9-et, amelyik megcsípett. De a 10-ikre ne általánosíts, az ártatlan. Na most már tényleg megyek.
THLM 2012.07.19 17:12:26
@ZX: Én értem. De ez a 10%-nyi kisebbség szignifikánsabban több bűncselekményt követ el, mint kellene, de szerintem ezt te sem vitatod. Ezt kellene visszaszorítani.
THLM 2012.07.19 17:15:43
@milyen szép a Vértes, ó: Ez így van. Viszont ha jobb körülmények közé teszed őket, és adsz esélyt a beilleszkedésre, akkor a magyarok nagy százaléka beilleszkedik a társadalomba, és kar is beilleszkedni a cigányok nagy része meg inkább lebontja a lakást, és eladják, amit el lehet, és nem is akar beilleszkedni.