Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazári majom

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus chilei középpályása, Arturo Vidal az ellenfél argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt méltatta a két csapat esti Olasz Szuperkupa-döntős csatája előtt. "Nem szabad hibáznunk, mivel még a legkisebb zavar is a mérkőzés elvesztéséhez vezethet." - nyilatkozta Vidal a Rai…..
bazári majom 2014.12.22 12:42:39
@Forza Juve: jó játékos az tény, sőt, én örültem volna ha a Napoli helyett hozzánk jön de így utólag az ár/mutatott teljesítmény alapján nem gond, hogy nem minket választott
A zsinórban elért három döntetlent követően, a Juventus szeretne visszatérni a győzelem útjára, s a karácsonyi szünet beköszönte előtt egy szardíniai vendégszereplés, valamint az Olasz Szuperkupa Dohában megrendezésre kerülő döntője vár a zebramezes együttesre. A két…..
bazári majom 2014.12.18 19:19:44
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus újabb kísérletet tehet arra, hogy megszerezze a jelenleg a Manchester United keretéhez tartozó kolumbiai támadót, Radamel Falcaót, s ezáltal tovább acélozza támadórészlegét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza előtt. Az AS…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
bazári majom 2014.12.18 09:28:17
@MdewC: jó hogy írod, ki ment volna a fejemből. Este 7-kor játszunk a Cagliarival, aztán idén még 22.-én a Napolival a kupában.

Nem tudom volt-e róla szó, de Allegri kapott egy meccses eltiltást amit utólag pénzbüntetésre módosítottak (10 000 euró), szóval ott lesz az esti meccsen.
Sebastian Giovinco ügynöke legutóbbi interjújában arról beszélt, hogy védence számára nem jelentene problémát a Juventus elhagyása, azonban véleménye szerint a klub ezt a lépést megbánná. Az apró termetű támadó szerződése lejár a szezon végén, és mindeddig a felek nem…..
bazári majom 2014.12.17 22:45:59
@penge09: más taktikával Gio is jobb lenne, szóval ez nem érv.
bazári majom 2014.12.18 01:18:30
@Type-R: egyet használok, a másikra már hetek óta nem léptem be
bazári majom 2014.12.18 09:20:59
@Type-R: kissé diktatórikusnak hangzik, hogy megmondod ki melyik nickét használja. Legközelebb már az is meg lesz határozva, hogy hol fejthetem ki a véleményem és mi lehet az?

Se nem rasszista, gyűlöletkeltő a nickem de még szabályzatba sem ütközik, nem látom mire fel ez a nagy probléma.
Az olaszországi futballjátékosok szakszervezete által rendezett Gran Gala del Calcio díjkiosztó esten Antonio Conte kapta az év edzőjének járó díjat, beszédében pedig köszönetet mondott a Juventusnak, a szövetségi kapitányi munkára pedig fejlődési lehetőségként…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét döcögősen kezdő Juventus végül szerencsésen kiharcolta helyét a legrangosabb európai kupasorozat legjobb tizenhat alakulata között, hiszen az A csoport második helyén végzett, s ezzel a tavalyi döntős Atlético…..
A Bajnokok Ligája csoportkörét álmosan kezdő, a kiesés szelétől is megérintett Juventus magasabb sebességre kapcsolt, s az Olimpiakosz Pireusz elleni hazai, valamint a Malmö FF elleni idegenbeli győzelmekkel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé. A szakasz utolsó…..
bazári majom 2014.12.09 20:32:28
@HQ CAFE: képeket azért csináljatok! az se baj ha csak keshudioo van rajta :P:P
A Juventus kihirdette a péntek esti Fiorentina elleni mérkőzésre a keretet, akik meg fognak küzdeni a firenzei vendéglátókkal az Artemio Franchi gyepén. A csapat minden bizonnyal nem túl boldogan emlékszik vissza a tavalyi firenzei összecsapásra, amikor a Fiorentina alaposan…..
bazári majom 2014.12.05 21:18:51
@pedronegroo: amióta itt van azóta kb. egy jó megmozdulása sem volt, pedig én őt tartottam a legbiztatóbb igazolásnak, óriási csalódás a játéka.
bazári majom 2014.12.06 01:12:17
@west30: kifogás az mindig van a gyenge játékra. Ha kiesőjelölttel szenvedünk akkor azért mert ellenük nehéz, ha középcsapattal akkor azért.

Nem tudom ki mit várt, de én nem azt, hogy x-re játszunk és meg sem próbálunk nyerni.
Kezdhetett volna Gio, Padoin, Morata, ezek legalább felszántották volna a pályát, nem egy Reál Madrid ez a Fior, hogy ennyire be legyünk tőlük szarva.

10 lövésből 3 találta el a kaput, azok közül 2 próbálkozás védőktől jött, elvileg mi jó úton haladunk a top csapattá válás felé..
Massimiliano Allegri magabiztosan nyilatkozott arról, hogy a Juventus a szezon előrehaladtával egyre jobb teljesítményre lesz képes, és az európai megmérettetés tekintetében is optimistának tűnt. Az Öreg Hölgy az utolsó percben szerezte meg a győztes találatot vasárnap a városi…..
A Juventus támadója, Fernando Llorente úgy véli, hogy az Antonio Contét váltó Massimiliano Allegri bebizonyította, méltó utódja a csapattal zsinórban három bajnoki címet gyűjtő, majd a szövetségi kapitányi pozíciót elfoglaló szakembernek. "Nem volt egyszerű egy új edzőnek…..
A januári átigazolási időszak egyik nagy kérdése az lesz, hogy a mindeddig rendkívül kevés játéklehetőséghez jutó Sebastian Giovinco, akinek nyáron jár le jelenlegi szerződése az Öreg Hölgynél, marad-e Torinóban, vagy már télen más csapat kötelékében próbál-e…..
A Juventus a ma délután 18 órakor kezdődő Derby della Moléra a következő kerettel érkezik. Jó hír, hogy a tapasztalt francia szélső, Patrice Evra ismét Allegri mester rendelkezésére állhat, azonban a hiányzók névsora tetemes. Kwadwo Asamoah természetesen nem lehet ott…..
bazári majom 2014.11.30 19:49:49
Massimiliano Allegri a Juventustól azt várja, hogy mindent beleadjon az Atlético Madrid elleni meccsen, illetve ingerültségét fejezte ki, amiért a játékosok nem használták ki az adódó gólszerzési lehetőségeket. Az Öreg Hölgy az utóbbi hat idegenbeli BL-meccséből ötöt…..
bazári majom 2014.11.27 22:34:43
@Szbence: abszolút szimpatikus reakció, de az elődje volt az igazi "őrült" :)
www.youtube.com/watch?v=YRvYYA8q9qM

Allegri ezen nyilatkozata teljesen korrekt, a probléma viszont az, hogy ezen hibákat már az első meccsen is látta és még sincs semmilyen javulás. Persze nem rúghatja be a srácok helyett a labdát de valamit kéne tenni.
Továbbá a már említett (Pirlo-Vidal-Llorente) formahanyatlását is az ő számlájára írom, viszont van helyettük más. Conte rá volt kényszerítve, hogy ezek játsszanak ha kell ha nem - hisz nem volt más - ellenben Allegri tudna válogatni.
A Juventus keretet hirdetett a Malmö FF elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen csak és kizárólag egy győzelem és a három pont lehet elfogadható, amennyiben a zebramezes csapat szeretné folytatni az európai kalandot. A Swedbank Stadionban a Juventusnak, a svéd…..
Andrea Pirlo is megtalálható a Lazio elleni meccsre jelölt Juventus keretben, amely összecsap szombaton a Lazio együttesével. A mérkőzés 20.45-kor kezdődik, helyszínéül pediga római Stadio Olimpico szolgál, és várhatóan nehéz találkozónak leszünk szemtanúia bajnokság…..
bazári majom 2014.11.22 21:12:20
bazári majom 2014.11.22 21:58:33
Nemrégiben megszólalt a Bayern München csapatában jelenleg rendkívül elégedetlen svájci támadó, Xherdan Shaqiri képviselője, aki arról beszélt, hogy védence szívesen felvenné az AS Roma mezét, azonban januárban az átigazolás nem tűnik könnyen megvalósíthatónak. A…..
bazári majom 2014.11.21 05:16:46
@tjunior: már nem azért de pont te szoktál jönni újságírói túlzással, hiteltelenséggel mikor meg a saját igazadat bizonyítanád akkor minden készpénznek vehető :)

/Nem tudom feltűnt-e a cikk címében a január és a mozdíthatatlan szavak, nem dísznek vannak ott/

Nyáron is ugyanez volt a nóta, hogy ő most nyaral, meg van szerződése stb. most meg kiderült, hogy mégiscsak távozott volna, csak nekünk akkor sem kellett annyira. Most meg eléggé benyaltak a romáknak, majd ezért nem fog kelleni.
bazári majom 2014.11.22 16:58:44
@tjunior: semmi baj sincs a pletykákkal amíg az ember nem kezeli őket végletekben. Tehát egyik héten mind kitaláció, semmi sem szabad komolyan venni, jelen esetben pedig szentírás amit olvashatunk. Na ne már..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus megpróbálja az Inter és az AC Milan orra elől elhalászni a horvát válogatott támadó, Andrej Kramarić játékjogát, s már megbeszéléseket is tartott a játékos édesapjával. Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a horvát válogatott…..
bazári majom 2014.11.22 16:15:41
@Barolo: ő egy sztár a hazájában, nyilván minden vágya egy jelentéktelen olasz középcsapatban évekig bohóckodni, mikor több "jobb" csapat érdeklődik iránta. Ezt nem gondolhattad komolyan.