Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.gray

0 bejegyzést írt és 1194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt hangzott el a köz(szolga)tévé család-barát magazinjában nyilatkozó Pongrácz Tiborné részéről. A hölgy a Központi Statisztikai Hivatal Népességtudományi kutatóintézetének igazgatóhelyettese. Véleménye szerint a magyar nők addig halogatják a szülést, amíg kifutnak az…..
m.gray 2014.01.23 10:33:55
Alapvetően imádom, amikor a pasik pofáznak női dolgokról, kiemelten a gyermekvállalásról és az abortuszról. Félreértés ne essék, mindenkinek lehet véleménye bármiről, de az közel s távol nem mindegy, hogy milyen stílusban.

Imádom, amikor a pasik előadják, hogy persze a nőknek a fakanál mellett a helye, meg tessék szülni 4-5 gyereket, aztán lehet a karrierről beszélgetni... Csak közben azt felejtik el, hogy amikor ez ment, akkor bizony a nő valóban otthon volt, és a férfi pedig megteremtette ennek a feltételeit. Most azt ne nézzük, hogy ez jó volt-e vagy sem, vagy hogy kinek jó az emancipáció, de azt gondolom, hogy manapság ez nem megy.

Elvárás az van doszt, hogy egy nő nézzen ki úgy, mint egy szupermodell, legyen szexistennő, főzzön-mosson-takarítson, mellette szüljön gyerekeket ÉS legyen karrierista is, mert nehogymár valami buta htb ücsörögjön otthon. Emellett mi a másik oldal? Tisztelet a kevés kivételnek, de a nagy büdös semmi. Mert ha esetleg le kell rakni a sörösüveget és kikapcsolni a TV-t vagy a számítógépet és esetleg bepakolni helyette a cuccot a mosogatógépbe (hopp! nem kézi mosogatást említek) akkor az már maga a tragédia.

Emellett hogyha a nő mégis úgy dönt, hogy nem bír 4 fronton megfelelni, és otthon marad és az anyaszerepet választja, akkor meg befigyel a szingli, csini kolléganő, akit mindenképpen fel kellett próbálni, hiszen "értsd meg, ő annyira okos meg sportos meg fiatal, nem tudtam ellenállni, meghát a bacardi is kicsit sok volt a céges bulin, csak a pia tehet róla".

Szóval én megértem azokat akik félnek. Nagyon sokan pórul járnak. Van aki elveszti az állását, vagy aki azt az embert veszíti el, akiben megbízott, és akiről azt gondolta, hogy jóban-rosszban és aki extra peches, az pedig mindkettőt.
Nem mondom, hogy nincsenek csalfa nők, meg hogy ezek a dolgok adott esetben csak a férfi hibái lehetnek, de lássuk be, egy nő sokkal nagyobbat bukhat ezen az egészen fizikálisan, pszichésen és egzisztenciálisan is.

Gondolom ha a férfiak majd jobban odateszik magukat, valós biztonságot sugároznak, és ők is vállalják az áldozatot (igen-igen, bizony sok esetben le kell mondani a kényelemről és mindenféle bright and shiny dologról egy jól működő család kedvéért), akkor majd a nők is szívesebben vágnak bele a családalapításba.

Ez a Fideszes fapina meg bekaphatja a pink blézerében.
Praxis "Nehogy ide hányjon! " 2014.01.21 08:25:34
Már azzal kezdődött a dolog,hogy a röntgenben a "hölgy" közölte,hogy :"Igazán kibírhattam volna reggelig,vagy előbb kellett volna jönnöm...miért pont ilyenkor?". Nos,hol is kezdjem...Velem ez évekkel ezelőtt történt,de valahogy nem hiszem,hogy változott volna bármit is a…..
m.gray 2014.01.22 11:07:31
@Tempus-Anh: látogatási rend, LOL. Mondd melyik kórházban van valós látogatási rend? Mármint olyan, amit bárki betart vagy betartat?
Főleg gyerekosztályon, ha az nem intenzív?

Orvos-orvos sztori: térdszalag-műtét kapcsán pechemre azt a jóembert ajánlották nekem, aki az ominózus "ennyit 10 perc alatt hamarabb eliszunk a haverommal a kocsmában" című facebook-ot is megjárt sztorit szolgáltatta.
Hasonlóan orvos-orvos sztorizgatás közepette jelentette be, hogy ja, hát az LCA plasztika az bizony 100 rongy lesz, merthát értsük meg, jön a 3. gyerek és, hát ő bizony építkezik is. Hol van már a betyárbecsület, meg az összekacsintás....
http://csajokespasik.blog.hu/2014/01/13/nem_tudlak_anyakent_elkepzelni..
m.gray 2014.01.13 14:19:45
@Namely: alapvetően egyetértek veled, CSAK nem tudjuk, hogy van-e bármi logikai kapcsolat a csaj állításai között
.
Mert A eset: "nem tudlak elképzelni anyaként" -> mert 22 évesen mosogatunk 4 éve Angliában, és ugyan együtt, és egy kapcsolatban, de kibaszott fiatalok vagyunk, és el sem tudom képzelni, hogy szülővé váljak.

B eset: "nem tudlak elképzelni anyaként" -> mert csak múlatom veled az időt, és ha meg akarok állapodni, akkor majd keresek jobbat/szebbet/okosabbat (megfelelő aláhúzandó)
http://csajokespasik.blog.hu/2013/11/19/elkoltozom_ha_talalok_uj_not..
m.gray 2013.11.19 10:33:04
@Namely: hát, akkor lehet elég gyorsan a Duna fenekén végezte volna betoncsizmában. De az is lehet, hogy utána én meg a judos ismeretségi vonalamat piszkáltam volna fel, és nem marad arca. Meg ép csontjai.

Félretéve a poénkodást, az ilyen görény emberek mindig tisztában vannak azzal, hogy kurvára jogos az, hogy ki lettek baszva, úgyhogy eszük ágában nincs a kulcsot leadni a nyóckerben. Csak próbálkoznak némi időhúzással, ugyanis takonyból van a gerincük.
m.gray 2013.11.19 11:03:09
@Namely: hát az egyes számú figura azért, mert kitalálta, hogy akkor ő most önmegvalósít. Ezzel semmi gond, csak az volt a járulékos következmény, hogy felmondott a munkahelyén IS. És önmegvalósított, úgy, hogy nálam laktunk, és az én fizetésemből éltünk. Ezzel még mindig nem lett volna gond, hogyha a dolog átmeneti (ti. azért ANNYIRA nem kerestem jól, hogy ez így beálljon állandóra). De amikor 3-4 hónap után rákérdeztem, hogy ez akkor most tényleg örökre így marad-e, és valami ködös választ kaptam többször is, akkor némi huzavona után kértem meg, hogy távozzon. Nyilván nem volt egyszerű a szitu ennyire, de amikor elkezdett beszólogatni, hogy én mit veszek, meg hova megyek, meg hogy képzelem, hogy kimegyek nélküle a Szigetre (nyilván én is a 20as éveimben jártam) az úgy sok volt.

A második említett versenyző nemes egyszerűséggel megcsalt és ezzel le is bukott, és ezt szánalmasan tagadni próbálta. Mondtam neki, hogy semmi gond, ha mással kefél, csak én nem vagyok erre kíváncsi :D.

Szóval senkinek nem volt oka leadni a kulcsot a nyócban' mondomén.
m.gray 2013.11.19 11:29:13
@Szöszi 26: alapvetően nem gondolom, hogy akaratgyenge voltam, mert szerettem anno mindkét faszit, és nem dob ki az ember visszakézből valakit, akit szeret, hanem megpróbálja megbeszélni, megjavítani.
Az egyes esetben ezért volt a több hónap várakozás, mert akartam adni a dolognak annyit, hogy találja ki, oldja meg. Amikor azt láttam, hogy egyáltalán nem ez az irány, akkor tettem ki a szűrét.
A második egyértelmű volt, ott a lebukás napján megtörtént a dolog.

@Namely: Köszi, igyekszem. Mindenesetre mindkét eset jó lecke volt...
Lehet, hogy úgy tűnik, mintha rászálltam volna a Jobbikra, pedig nem így van. Csak egyszerűen nem tudok elmenni a dolgaik mellett. A múltkori nagy arculatváltás után most az ifjúsági tagozatuk rajzversenyét nem tudom szó nélkül hagyni. "Kedden tartották a Képviselői Irodaház…..
m.gray 2013.11.15 11:35:30
@Ádámka Auditore: sztem anyád az idióta, hogy nem szedett időben fogamzásgátlót. Ha már ilyen kultúráltan tudsz kommunikálni és véleményt formálni miszter nagyokos.

Amúgy a cikk nem arról szól, hogy mi a volt a kiírása a rajzpályázatnak, hanem arról, hogy emberek, felnőtt emberek fogják a gyereküket, hogy gyere Pistike, most szépen rajzolunk karikás ostort, meg pulikutyát. Kibaszottul semmi baj nincs azzal, hogyha a gyerek pulikutyát akar rajzolni, mert ahhoz van kedve.
De tegyünk már egy gondolatkísérletet. Aki mondjuk a békásmegyeri flaszteron nőtt fel, annak mi a picsáért kell pulikutyát rajzolnia meg karikás ostort? Amit tegyük fel még sose látott? Neki nem juthat pl eszébe a lángos a Rómain? Az is kibaszottul magyar, csak nem irányított. Ez a probléma.
Meg az a probléma, hogy mindenbe gyűlölködést kell belelátni, az. Ebben ti, Jobbikosok pont ugyanolyan hibásak vagytok, mint a másik oldal.
Esetleg még probléma idiótázással kezdeni egy kommentet. Az is probléma.
m.gray 2013.11.15 11:39:23
@willdattaa: a következő mondatomat is olvastad? "Kibaszottul semmi baj nincs azzal, hogyha a gyerek pulikutyát akar rajzolni, mert ahhoz van kedve." Ez volt az.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/11/11/ha_a_srac_dobja_hozzam_nem_johet_vissza..
m.gray 2013.11.11 11:43:53
@Hope Farhadi: igenigen. én is kivonni kezdtem el bőszen, a csaj 40, ebből 7 az 33. faszikám azt le sem írja, hogy ő maga hány éves. talán egy milfre gerjedő 30-as? akinek fáj, hogy kiütötte a nyeregből egy 25-ös?

nem derül ki valóban, hogy a 7 év mivel telt. együtt élés? házasság? gyerek? azért 7 év alatt ezeknek ha más nem említés szintjén fel kéne merülni...

kamu az egész ahogy van. de mondjuk aki akkora balfasz, hogy beadják neki, hogy "cicafiú megcsallak, de azért legyél velem" és erre nem az a válasz, hogy "oké, akkor arra van az ajtó", hanem nekiáll elemezni, hogy miért meg hogy, meg a 40esek így, meg úgy, meg verte az apja... hát, most mi lehet erre mondani. gondolom a gerinc nem életkor függő; személy szerint én leszarom, hogy melyik fél hány éves
http://csajokespasik.blog.hu/2013/10/17/nem_akarom_hogy_belem_szeressen..
m.gray 2013.10.17 10:12:28
@mütyür: egy ilyen napon? egy ilyen poszt után? nem. tejjel és habbal. fahéjjal megszórva, de mindenképpen cukor nélkül.
:)
köszi
http://csajokespasik.blog.hu/2013/10/15/meg_sose_mondta_hogy_szeret..
m.gray 2013.10.15 11:55:48
@Kytia: jó, gondolom azért nincs tisztázva, mert az egyik félnek rettentően kényelmes így.
Mondjuk egy kvázi "távkapcsolatban" (bár sztem 30 perc távolsági busszal az nem a világ vége - Pesten belül sem jutsz hű de messzire ennyi idő alatt) sztem egy év után azon kéne agyalni, hogy hogyan költözzenek össze, vagy oldják meg az életet úgy, hogy könnyebb legyen és együtt is legyenek.
Persze ehhez valami átütő szerelem kell, nem ez a langyos fos.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/10/14/vagy_alkalmazkodom_hozza_vagy_vegeztunk..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/09/24/36_eves_vagy_ittal_mar_eleget..
m.gray 2013.09.24 10:57:12
első kérdés: "ő máshova került". az emberek nem szoktak máshova "kerülni", hogyha munkáról van szó. tehát vagy kibaszták, vagy ő maga elment máshova. miért ment el? kirúgták? megbeszéltétek, hogy nem igazán okés egy helyen dolgozni? (tényleg nem az, sok cég meg sem engedi). ő maga döntött így, hogy elmegy máshova? (ha valóban akkora lehetőségei voltak a régi közös cégnél, akkor miért ő ment? neked milyen lehetőségeid vannak/voltak?)
szóval nekem ez bullshit, ha az embernek felfelé ível a karrierje, nem dobja a kutyák elé csak úgy (mármint 2011ben sem volt olyan fényes a magyar állás piac, hogy ezt csak így lazán)

második kérdés: leírod, hogy a csávó 2 éve közölte, hogy nem szereted, oltogat, agresszív, igénytelen a külsejére (kövérség, körömrágás) -> minek vagy vele? mert jó tulajdonságokat nem igazán sikerült felsorolni azon kívül, hogy beépült a családba és sokat segít anyukának (azaz kurvakínos lenne elővezetni otthon, hogy ja, kidobtam)
36 évesen 4 év kapcsolat után nem akarsz hozzámenni. akkor mit akarsz?
vagy ennyire jó a szex? vagy jól lehet vele heideggerről beszélgetni? vicces? nem hiszem, mert oltogat, és utálja a barátaidat...

hát, nem mondom, hogy leányálom 36 évesen, de ja, a többiek is leírták: ki kell szállni és újat kell keresni. akkor is, hogyha nem lesz aki segít, akkor is, hogyha átmenetileg otthon/külön albiban kell lakni és akkor is, hogyha nem rakhatod ki fészbúkra, hogy kapcsolatban vagy.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/08/28/nem_akarok_joban_lenni_az_exevel..
m.gray 2013.08.28 12:50:24
@plantingC4: naja, igazad is van. nekem ilyen felhő szitum nem volt, de "ő a legjobb barátom, és az egyetlen ember, akiben bízhatok" igen. mondjuk így leírva nyilván én voltam a nettó fasz, hogy bevettem, hogy az exe a legjobb barátja, és nyilván az idő be is igazolta, hogy megcsalt vele, és amikor szakítottunk visszament hozzá és azóta is együtt vannak.
amellett, hogy egy naiv picsa vagyok, én csak azt nem értettem, hogy semmit nem kértem tőle, csak azt, hogyha azt a csajt szereti, akkor semmi gond, legyen vele. de ne basszon át, és ne alázzon meg ezzel mindkettőnket (mármint a másik csajt, meg engem). persze ment a fogadkozás, hogy semmi nincs, meg engem szeret úgy, mint még az életében senkit, aztán hogy hogy nem, a végén még nekem kellett kibasznom a lakásomból, amikor kajakra lebukott a nővel és még magyarázkodni is próbált...
szánalom, level 1000
m.gray 2013.08.28 13:35:43
@Bölcs Jaroszláv: eeeeh. nyilván. mondjuk azért ne úgy képzeld, hogy ezt így out of the blue mondogatta, hanem volt a dolognak kontextusa, meg volt ott mihez képest, meg múlt elemzés, etc.
hajlamos vagy elhinni az ilyet, hogyha valaki azt ecseteli, hogy az elmúlt x éve egy romhalmaz volt, és most bezzeg, te vagy a fény az éjszakában.
m.gray 2013.08.28 13:59:53
@plantingC4: igen, ilyen családos magyarázatokat én is hallgattam hosszan, ez része volt az " elmúlt x év milyen sötét volt" sztorinak.
nekem alapvetően az a bajom, hogy megértem, és sajnálom, hogyha valakit megnyomorít az élet már rögtön fiatalkorában. de arra semmiféle bocsánatot nem látok, hogy ennek az égisze alatt miért kell egy másik embert megszopatni, megalázni, becsapni és kihasználni a szeretetét. erre senkit nem jogosít fel semmi. :/
http://csajokespasik.blog.hu/2013/08/22/minel_tobb_a_le_annal_tobb_a_suna..
m.gray 2013.08.22 15:08:47
@Kham: "vágjátok már gyíkkirályok?"

jajjjj, de sírok a röhögéstől.
ribanc ribanc :D esetleg még troll troll -> ez olyan, mint gábor gábor a szomszédokban :DDDD

köszi, hogy feldobtad a délutánomat
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/28/elkezdte_nevelni_a_gyerekeimet..
m.gray 2013.06.28 10:09:59
Szar ügy. Azért vszínűleg az van, hogy mivel a poszter nem szereti Imrust, valami mocorog a kisagya helyén, hogy kurvára kínos elfogadni az ajándékokat, hagyni, hogy a gyerekek megszeressék (ez talán még szarabb), amikor ő nem tudja ezt viszonozni.

Sajnos őszintének kell lenni, de javaslom a poszternek, még ma kezdjen el önkritikát gyakorolni, és legalább magának belátni, hogy valójában nem szereti ezt a faszit, mert az ő reakcióidejével kb még 4 év lesz átlátni, hogy mi a valóság.
Igen, szar a szitu, mert itt van egy mintaférj - jelölt, egy minta pótapa - jelölt, a poszter meg nem szerelmes. Van ilyen bazdmeg, csak akkor nem kellett volna ennyire belemászni!
Azért 43 évesen (vonjunk le 4 évet, legyen 39) és 2 gyerek után tudhatnád kedves poszter, hogy ki az aki jó egy-két szép estére, és ki az, akivel szeretnél összeköltözni és összekötni az életed. Imre nem a második.

Amúgy a kölykök apja hol van? Foglalkozik velük? Vannak apás hétvégék? Szeretik az apjukat? Él egyáltalán?
Vagy épp tövig beszopatsz két gyereket (akik semmiről nem tehetnek, arról sem, hogy megszülettek, arról sem, hogy ilyen hülye anyjuk van, szerencsétlenek); akik nehezen, de pont elfogadtak valakit "apának" kötődnek hozzá, te meg lekapcsolnád őket egymásról. Gratulálok, és a társadalom nevében köszönöm a plusz 2 sérült főt, aki majd 20 év múlva nem fogja tudni, hogy miért nem képes a kötődésre és normális élet helyett pszichológusra költ.
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/21/osszecuccoltunk_es_minden_megvaltozott..
http://csajokespasik.blog.hu/2013/06/19/ha_meg_akar_csalni_meg_is_fog..
m.gray 2013.06.19 09:54:58
@Kytia: hát nemtom. azt írja az elején, hogy szereti őt a pasi, meg ő is szereti a csávót. és hogy "nem régen vannak együtt".
egyrészt nem tudom mit jelent a nem régen (2 hét? 2 hónap? 6 hónap?), de azért egy nem régen együttlevős kapcsolatban azért eléggé le nem szakad egymásról a két ember, és kézen fogva ugrándoznak a rózsaszín felhőkön; nem a különprogram meg a kimaradozás
sztem csak a csaj gondolta úgy, hogy ez most a "nacceji", a srác meg úgy, hogy dejó, 10 évvel fiatalabb ingyensuna, elvárások nélkül - csaj meg most koppant, hogy hát bizony mégsem szereti őt annyira a faszi