Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiktaktiktak

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddy Grant lopással gyanúsítja Damon Albarnt. Állítása szerint a Gorillaz aktuális slágere, a Stylo egészségtelenül hasonlít az általa 1983-ban megírt Time Warp című számra, és akár bíróságra is hajlandó menni az igazáért. "Damon Albarn tudja legbelül, hogy szerette…..
Az Airre aludni és dugni lehet csak, az egyik ismerősöm pedig a masszázshoz használja, így érdeklődve vártam, hogy csoportos alvásba vagy egy hosszan kitartott pettingbe fullad az estém, de végül egyikbe se sajnos. Vannak zenék, amik elsősorban atmoszférát teremtenek, és vannak…..
tiktaktiktak 2009.12.14 13:06:44
Az Air Magyarországra, egész pontosan a Petőfi Csarnokba jön december 13-án. Ennek még akkor is komoly jelentősége van, ha kicsit késve teszik ezt. Igen, a duó túl van pályája csúcsán, ugyanakkor így is kiépítettek egy olyan rajongótábort, amivel a világon szinte bárhol…..
tiktaktiktak 2009.12.10 16:07:10
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
Sziget 2009 - Negyedik nap A Sziget negyedik napján nem értettük, mit keres a nagyszínpadon a Subways, a Manic Street Preacherst meg pláne száműztük volna onnan. Viszont az Editors, illetve a Placebo nagyon is odaillett, még ha az előzőnek kijárt volna a sötétség, amit persze az…..
tiktaktiktak 2009.08.17 02:15:12
@thrill: minden szavaddal egyetértek!
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..
Half Pécs Squad "A Tarantino-mozi" 2009.07.28 19:00:00
Gondolom a mai mozis személyiségek között megbújó, talán a filmes „Esterházy” névvel méltán (vagy esetleg méltatlanul) illethető Quentin Tarantino-t nem túl sok mindenkinek kell bemutatnom. Elég csupán annyit mondanom, hogy „Tudod ő rendezte a Ponyvaregényt meg a…..
Andy Burnham, médiáért is felelős brit kulturális miniszter felszólította az Ofcomot, a szigetországi ORTT-t, hogy vizsgálja ki, hogy a Britain’s Got Talent című tehetségkutató műsorban etikusan viselkedtek-e Susan Boyle-lal, akit az elvesztett döntő után idegösszeomlás…..
Ilyet is csak NSZK retró erotikus filmekben láttunk, bejön az időjárásjelentő csajszi, kirakja a két mellét a muskátlis bajor ablakba és a forróságról mesél, meg arról, hogy érdemes lesz kihasználni a következő két napot, és már várjuk, hogy panaszkodjon, hogy…..
tiktaktiktak 2009.05.11 22:02:00
@füredi:
ott sem jegyzed meg elsőre a receptet, az fix! (most a betegszabin volt szerencsém azt is látni)
Néhány napja az Alpokon átkelő magyar seregek kapcsán kerültek szóba félig viccesen a snowboardos íjászok. Nos a sízés és az íjászat egyáltalán nem áll messze egymástól (és nem csak úgy függnek össze, hogy lestrapált lécekből állítólag remek íj készíthető). Ha…..
tiktaktiktak 2009.04.04 21:16:35
Szombati ajánlatunk egy videoklip, mely a rögvalóságból vétetett Van-e szándék című dalt új kontextusba helyezi, két helyes csemete szerepeltetésével és dacára annak, hogy nincs benne kutya,  ami szintén "cuki" tud lenni filmen, nekünk tetszik, különösen azért,…..
Filmdroid S.Darko előzetes 2009.02.22 11:53:00
A Donnie Darko a mozikban ugyan nem volt sikeres, de később videón kulfilmmé vált. Richard Kelly (a rendező) nem szándékozott folytatást készíteni, ezért nélküle ugrottak neki. A sztori 7 évvel később játszódik, mint az első.  Ebben Samantha Darko a főhős, aki…..
Hank ahhoz a házhoz hajt, ahol Ashby volt nője és élete szerelme él. Úgy gondolja, becsengetni ráér, inkább kikotorja a postaládát, és éppen a leveleket nézegeti, amikor megérkezik a ház ura, és igen ingerülten kérdőre vonja Hanket. Hősünk nem nagyon siet a válasszal,…..
Beszippantott az eurodance. A tegnapi 2 Unlimited cikk után a műfaj legmélyebb bugyrába engedek betekintést. Felidézem a legendás :) E-rotic formációt.Ez a csapat tulajdonképpen a zene mangapornója. Hihetetlen szánalmas számcímek, melyek középpontjában mindig a szex áll, de valami…..
hogyvolt 24 3x20 8:00-9:00 2009.01.09 13:00:00
BUÉK minden kedves 24 rajongónak. Reméljük, hogy Jack kalandjai az idén is folytatódnak, nem csak a már nagyon várt 7. évadra gondolok (ami ugye most vasárnap startol dupla résszel), hanem a magyar képernyőkön is újra feltűnik hősünk.8 óra. Ott fejeztük be, hogy Kimba Rambo…..
tiktaktiktak 2009.01.10 17:10:02
Mia ébresztgeti Hanket, de most kivételesen nem azért, hogy dugjanak, hanem hogy együtt olvassák el az L.A. Times kritikáját a „közös” könyvükről. Hank duzzog egy kicsit, ő nem kíváncsi arra, mit gondolnak Mia könyvéről, de aztán a kritika pozitív kicsengése őt is…..
Talán rátok is volt akkora hatással Alexander Marcus munkássága, hogy a karácsonyi túladagolt agyatok még nem felejtette el őt. Mi nagyon rajta maradtunk, és utána jártunk mivel rukkolt még elő, eláruljuk, hogy még levelet is írtunk neki de sajnos nem válaszolt nekünk. Ebből arra…..
Mielőtt elindulnánk a hosszú távú halászléevés és a kétszáz méter vegyes mákos-diós elnevezésű olimpiai számokon, üljünk le egy kicsit tévézni délelőtt. Alapozzunk túlcsorduló szeretettel a nagy családi ebédhez.A Viasat3-on hajnali 9-től tízig Jóbarátok, Christmas…..
comment:com Zene, zene, zene 2008.12.22 17:00:00
Mai ajánlónkat szendvicsben nyomjuk, egy rakat sorozat és egy kazal zenei műsor közé beszorítottunk néhány mozifilmet. Egyébként a zenei felhozatal tényleg elképesztő ma, habár klasszikus zene kedvelők előnyben. Hiába közeleg a karácsony, attól a krimihétfő krimihétfő…..
hogyvolt Kaliforgia 2x10 - In Utero 2008.12.18 11:54:00
Hát kérem, eljött ez is, a legrosszabb rész a sorozat történetében. Borzalmas, szenvelgős 26 perc, kínos visszaemlékezéses jelenetekkel, amikben a 48 éves Duchovny egy körszakáll segítségével próbálja eljátszani, hogy 34 éves. Ehhez még ő is kevés… A rendelőben Hank…..