Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Mike-

30 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike blogja Az eleje 2008.08.02 17:12:00
Üdvözöllek! Nagyon örülök, hogy ellátogattál erre az oldalra! A spanyolországi El camino zarándkúton készült blogomat olvashatod itt! A blog legnagyobb részét az út során irtam, hiszen majdnem minden zarándokszálláson van már internet elérési…..
Mike blogja Fotók 2008.07.14 01:19:00
Itt tudod megnézni a fotó klippet: http://www.youtube.com/watch?v=dQoX8Orawc0 ..
Összes idő utazással együtt: 18 nap (ennyi szabit kaptam)Ebből gyaloglással töltött idő: 13 napMelyik nap mennyit gyalogoltam és hol aludtam: 1. nap (junius 18): Repülés, éjszaka a buszon Barcelona és Pamplona között.2. nap: (junius 19): Pamplonából taxival és stoppal San…..
Mike blogja Madrid - Barajas 2008.07.06 21:29:00
A szállásra elég könnyen visszatalálok. Az ágy széles, kényelmes, nagyon jó! Viszont nem tudok aludni! Bekapcsolom a tévét: Kill Bill megy! Az első rész végét megnézem és szunya! Egyfolytában alszom reggelig, de megint az ébresztő előtt sikerül felébredni. Gyors…..
Mike blogja Madrid - kaosz a kobon 2008.07.05 23:06:00
Az allomasrol nem tudok kimenni! Mivan, kifele is jegy kell? Kerdezgetem az egyenruhas fickokat, hogy exit? Az informacios ablakra mutogatnak. Na mondom ennyire bonyolult? Kiderul, hogy a jegyemre adnak kilepokartyat. Vegre kint vagyok! Oriasi forgalom! Rengeteg ember! Ezer fok meleg! Hol…..
Este kilencre a cipom eleg rendesen megszaradt. Igy is lesz meg 10 oraja termeszetesen is szaradni. Balazs emlitette delutan, hogy ejfel utan, amikor vegez, kimehetunk a varosba szetnezni, mert "akkor kezdodik az elet". Kilenckor kimegyek hozza de nincs ott. Irok neki egy papirt, hogy…..
Amikor elhagytam a szallast csutortokon, bementem egy kavezoba csokis kiflit enni. Nezem a pincert, probalom a helyebe kepzelni magam. Most nem megy. Most en csak EN vagyok. Bar tegnap mar korbejartam a belvarost, a zarandokirodat csak ma kerestem fel, mert rendes zarandokkent, hatizsakkal…..
Betettem a cuccom a szallasra, de nem sok kedvem volt maradni. Elso pillanatban, az erdei utak es a felig ures szallasok utan, eluz a sok ember, meg a zsufoltsag. Nem birok maradni. Eloszor keresek egy kafeteriat es megeszek egy bocadillost. Most kifogok egy hideget. Egyszeru kifli egy szelet…..
Tegnap este a szallason forro volt a radiator :) Raadasul ketten aludtunk egy nagy teremben :) Szoval ossze sem pakoltam, hova siessek. Nem volt erdemes hatkor felkelni. Fel hetkor keltem, ramolas utan hetkor indultam el. Utkozben hosszasan elgondolkodtam azon, hogy milyen nap is van ma...…..
Mike blogja Peregrinos menu 2008.07.01 17:09:00
Zarandok menu sok etterem, bar vagy szallas etlapjan szerepel. Idaig azt hittem valami egyszeru kaja, amolyan "gyere csoro, egyel, hogy ehen ne halj" Hat ma kiderult szamomra, hogy mi is az a zarandok menu. Persze gondolhattam volna... A zarandok egesz nap megy (mar amelyik) es rengeteg…..
Tegnap este a szallo fele menet, talalkoztam egy idos bacsival, aki tudott valamennyit angolul es beszelgettunk egy kicsit. Megkerdezte, hogy hannan jottem. Mondtam, hogy magyarorszagrol. Erre mondja, vagy felig kerdezi, hogy kommunista orszag... En meg gyorsan mondom neki, hogy nem, kapitalista :)…..
Koszonom szepen a hasznos tanacsokat, meg minden batoritast! Nagyon jol esik es mindig orommel olvasom! Ha minden igaz, holnap Arzua-ban szallok meg. Most mar egyertelmuen latszik a versenyfutas a szallashelyekert. Csak az a baj, hogy akikkel en meccselek, azok nem innen indulnak :( Ma is del…..
Mike blogja Palas del Rey - piheno 2008.06.30 17:20:00
A tegnapi 43 km utan megint sikerult rendesen elfaradni. Portomarine elott, az erdoben egy nagy tabla hirdetett egy komfortos alberget. Legalabb nem kellett keresgelni meg valogatni. Egybol meglett a varosban. Portomarin a Mino folyo partjan fekszik, egy hosszu hidon kellett atmenni, es fel egy nagy…..
A mai nap abszolute nem igy indult... De azert orulok, hogy 3 nap zsinorban mentem 40 km feletti tavokat. Persze most van aki azt mondja, hogy csak megyek mint a lo. Hat azert van ido nezelodni is. Csinaltam mar tobb mint 700 fotot az uton, az elmult 11 nap alatt. Kivancsi leszek ra ha hazaerek…..
Mike blogja Pereje + Triacastela 2008.06.28 21:38:00
Rengeteg minden tortent azota, hogy elindultam Ponferrada-ban kajat keresni. Eloszor is az, hogy nem talaltam. Egy par satnya sorozon kivul minden zarva volt meg. Ettem valami vacak peksutemenyt es nagy duzzogva elindultam kifele a varosbol. Ez nem is olyan konnyu mert a varos hosszan elnyulo.…..
Este Santa Catalinaba erkezett egy francia meg egy koreai lany. Utobbi 37 km-t jott aznap, a neve Van. Kerdezte a francia lany, hogy egyedul jottem-e, mondtam neki, hogy igen, az ismeroseim tobbnyire normalisak :) Este MEGINT nem lehet aludni. Fel tizenkettokor arra ebred a…..
Koszonom a kommenteket ujra! Olyan jo olvasni...Tegnap este "termeszetesen" megint nem lehetett aludni rendesen. De nem itt kezdem... Elfelejtettem, hogy meg utkozben (a legyengult holggyel) a srac eloretelefonalt,hogy jojjenek elenk a szallasrol, mert a holgy kesz van. Nagy sokara jon egy…..
Mike blogja Hospital de Orbigo 2008.06.24 19:56:00
Semmi gaz, ez nem egy korhaz :) Ez a varos (falu?) neve. Este tiz elott beesett egy belga srac a szallasra, de a franciaval egyutt kimentek a varosba mert Fiesta volt. Fel egykor jottek vissza, persze felebredtem. Na mondom most en kelek koran... Hatkor keltem, de nem zorogtem sokat :) Nem vagyok…..
Reggel idoben keltem es indulas elott leultem tervezgetni. Ereztem, hogy itt az ideje, mert ugy jottem ki, hogy elindulok es majd utkozben szamolgatok. Elkezdtem szamolni visszafele 6-tol, mert akkor indul a repulom haza. Egy napot mindenkeppen szanni akarok az oceanra, nem megyek haza anelkul, hogy…..
Mike blogja Los Arcos + egy pici 2008.06.22 21:02:00
Hat eloszor is koszonom szepen, hogy ennyien irtatok! Nagyon orulok neki! Kepzeljetek, eddig minden nap talalkoztam magyarokkal! Jo, hogy van zaszlo a zsakon, mert megszolitanak, ha latjak. Tegnap delutan Puenta la Reina-ban egy kedves fiatal parral talalkoztam, ok 18-an indultak utnak.…..
Mike blogja Maradtam... 2008.06.21 19:27:00
Ugy dontottem, hogy ma itt alszom, nem megyek tovabb. Jol tettem... Fel otkor meg lehetett rohadni, olyan meleg volt. Most meg szakad az eso. Pont elkapott volna.Persze megint felso agyat kaptam, mint a keson jovok. Az also agyasok kiulnek pakolni, en meg allok az agy vegenel, es amikor a belso…..
Mike blogja Puente la Reina 2008.06.21 14:13:00
Nagyon kar volt tegnap bemenni Pamplonaba! Kb fel nyol-nyolc korul ertem be, gyors regisztracio, furdes, eves, net majd fel tizenegy korul irany az agy. Volt ott ket nemet no, akik ugy beszelgettek mintha suketek lennenek. Uton voltak vagy negy napja. Odajott meg egy oreg ficko is udvarolni nekik,…..
Mike blogja Pamplona - 43 km 2008.06.20 22:30:00
Ma 43 km-t jottem. Ha a keruloket is beleszamolom (egyszer eltevedtunk) akkor 45-ot.Ugy kezdodott, hogy Ronceswallasben szoszmotolesre ebredtem. Nem tudtam, hogy ideges legyek-e vagy sem ezert megneztem az orat. 05 59 volt. Gondoltam akkor nem leszek ideges. Mar mindenki pakolt, mert 06 30-ig el…..
Mike blogja A leghosszabb nap... 2008.06.19 21:02:00
Ma nagyon elfaradtam. Azt hiszem nem fogok ennyire elfaradni az ut folyaman tobbszor... Az ejszakai buszozas -nyomorgas a buszon- nem sok pihenest adott. Reggel fel hatra ertem Pamplonaba. Nemi bolyongas utan megkerdeztem egy taxist mennyiert vinne el San Jean Pied de Port-ba. 120 euroert…..
Mike blogja Barcelona Sants 2008.06.18 20:11:00
Hamar sikerul jelentkeznem, csak fura az angolos billentyuzet :)A buszom 23 40-kor indul Pamplonaba, igy van idom. Meg netet is nagyon hamar talaltam. A pesten szakado esot sikerult gyorsan elfelejteni. Noverem kisert ki a repterre (nagyon orultem neki). Nagyon jot beszelgettunk. A zsakom…..