Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Menjetek a picsába! A tüntetésnek itt most vége.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Disclaimer: Eléggé csapongó leszek, ezért elnézést, de túlságosan frusztráló a helyzet ahhoz, hogy kimért távolságtartással írjak erről a témáról.) Néhány napja egy kortárs író, irodalomszervező, Kollár Árpád, egy nagyon személyes írást tett közzé, amelyben párhuzamot vont az ő határon túli…..
Egy éve állt fel a Nemzeti Emlékezet Bizottsága, amely a kommunista diktatúra hatalmi struktúráit kutatja. Földváryné Kiss Réka, a Bizottság elnöke és Máthé Áron, a Bizottság tagja egyaránt úgy vélik: az áldozatokra és a nemzeti önbecsülést megtartókra való emlékezés…..
     Az van kedves hölgyeim és uraim, hogy a nácik tudnak valamit, amit mi nem. Persze én kicsit tudom azért, mert ráklikkeltem valamire, amire nem kellett volna. Jó, mi?      A helyzet az, hogy azok is tudják már, akik ugyan nácik egy kicsit, de mostanában azt mondják, hogy nem…..
Menjetek a picsába! A tüntetésnek itt most vége. 2015.02.27 13:13:22
@ámbátor:

Ha ilyen élesen látod a dolgokat, akkor bizonyára arra is tudod a választ, hogy az aprók voltak-e olyan helyzetben, hogy együttműködési és titoktartása nyilatkozatokat írassanak alá a lévaikkal vagy a lévaik, hogy az aprókkal?
Nehéz lenne erre igennel válaszolni. Nem kell két percnél többet tölteni London, Párizs, Berlin, Amszterdam utcáin (és nem az etnikai negyedekre -- valójában gettókra -- gondolok) ahhoz, hogy látsszék: aligha. Az uralkodó osztály, a  véleményformálók többsége és a…..