Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem jolán

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk fáradhatatlan oknyomozó újságírója kiderítette: A népszerű tévés-rá­diós a Shamar­pa Kft.-n keresztül intézi feleségével, a második gyermekével várandós Viktóriával a pénzügyeit. És nem is akárhogy! A cég csak tavaly 123 millió forint nettó árbevételre…..
nem jolán 2014.12.01 11:51:45
@Teddyke: Szó szerint ez jutott nekem is eszembe, amikor láttam a hírt! Hallgatom és nézem őket, mert viccesek és szerintem is dolgoznak vele eleget. Ez megint csak arra jó, hogy az adott bulvártermék kidob valami csámcsognivalót...
Filmbook Pán Péter 2014.11.30 10:00:00
Disney még gyerekkorában, színházban látta először James M. Barrie Pán Péterét, és odáig volt érte. A megfilmesítéssel nehéz fába vágta a fejszéjét, pedig nagyon vonzotta az a lehetőség, hogy a Barrie által megteremtett fantasztikus világot a rajzfilm közegében sokkal…..
Kétfejű birkecs, leveletkaptamlájf, a kamubulvár legmélye és legviccesebb szegmensei a Naplóban. Közvetítés itt, kommentelés odalent...
A LIFE magazin - ami híresen nagy hangsúlyt fektetett a fotóira - 1936. november 23-án jelent meg először és 1972-ig az egyik legbefolyásosabb képes hetilapként tartották számon. A legendás magazin legelső számát ITT tudod átlapozni. A népszerű LIFE magazinnak dolgozó fotóriporterek nagy része -…..
nem jolán 2014.12.01 11:25:09
Kijött a Star Wars VII: Az ébredő erő első előzetese. Igazi hangulatbomba, ami pont annyit árul el, hogy semmit, de mégis megkezdi az alapozást több, mint egy évvel a premier előtt. Teljesen bezsongtam. Amúgy is nagyon újrázni akartam már mind a hat jelenleg létező filmet, de…..
Kedves fotósok! Megjelentek a decemberi háttérképek az Indafotóblogon - itt tudjátok kiválasztani magatoknak az aktuális hónap hangulatához illő asztali vagy mobil háttérképeket. A gyűjtemény oldalán azokat is megnézhetitek, amik most nem kerültek be ide. Küldjetek be ti is…..
A Japán Diéta a tradicionális japán étkezési szokásokon alapszik. A nyugati kultúra nehéz, húsokban és szénhidrátban gazdag étrendjével szemben ez halakat, zöldséget és rengeteg rostot tartalmaz.A diétához nem tartozik komoly tudomány, egyszerűen csak egészséges ételeket…..