Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szupercsillagharcos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi rajzfilmes listám kommentjeit elnézve, sokan nem vették észre, hogy a 80-as, 90-es évek legjobb rajzfilmsorozataiban csak olyanok voltak megemlítve, amik azokban az évtizedekben készültek. Így természetes, hogy kimaradt néhány, sőt sok, igazán nagy klasszikus is. Azonban,…..
25 éve a pályán, 13 nagylemezzel, milliónyi koncerttel és még több rajongóval a háta mögött a három debreceni rockmaffiózó még mindig tépi a húrokat és Lukács még mindig megmondja a magáét. Ellenben van ebben bármiféle újdonság? A Köpök rátok egy meglepően jó…..
Nagyon szeretek zenét hallgatni, úgy egyéb tevékenység aláfestéseként, ahogy önmagában is. Ebbe a témába soha nem ástam bele magamat annyira mélyen, mint a filmművészet világába, de az évek alatt azért számos előadót/zenekart, és több száz kiváló nótát ismertem meg.…..
"Mondtam már Róka, bezártak. Sőt, még pucérak is vagyunk. És hidd el, marhára nem jó itt nekünk!!! Úgyhogy légyszíves menj már hátra, és verd már le az ajtóról azt a kurva lakatot!!!" Kicsit értetlenül állok a hazai filmgyártás előtt, ugyanis rengeteg példa van arra, hogy…..
Rengeteg mindenért gyűlölhető a Fidesz, de úgy látszik, a magánnyugdíjpénztárak lemészárolásába minden elképzelhető mocskukat belesűrítették. Ha egy embernek lenne ennyi rossz tulajdonsága, környezete jó esetben ignorálná, de lehet, hogy likvidálná. Úgy tűnik viszont,…..
Elindult a promóvonat a Trónok harca ötödik évada előtt, igaz még csak egy 10 másodperces rövidke teaserről van szó, amiben Arya teljesen átszellemülve beszél a The Sightról, ami szorosan kapcsolódhat a háromszemű hollóhoz. A videó dekódolásához jól jöhet egy frissen indult…..
Megérkezett a Uber Magyarországra is, és a reakciókat elnézve mind az online sajtó, mind a kommentelők kitörő lelkesedéssel fogadták. Érdemes megnézni azonban, hogy a klassz mobilos applikáció és az olcsóság mögött mi rejlik. forrás A sharing economy (pontosabban…..