Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geiger Ancsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a promóvonat a Trónok harca ötödik évada előtt, igaz még csak egy 10 másodperces rövidke teaserről van szó, amiben Arya teljesen átszellemülve beszél a The Sightról, ami szorosan kapcsolódhat a háromszemű hollóhoz. A videó dekódolásához jól jöhet egy frissen indult…..
P. Dániel volt kollégám bölcs mondását idézve: „Mindig van lejjebb”. Nos, ez a diéta az egyik kedvencem. Ha Darwin-nak lett volna ráhatása a dolgokra, akkor a diéta nem csak az izomzatra és a zsírsejtekre hatna, hanem az agysejtekre is. Így a természetes szelekció kiszűrné a…..
Persze-persze a gyúrósok nem isznak tejet. Kérdés viszont, hogy mennyire nevezhető az új Coca-cola termék tejnek, amely kétszer annyiba fog kerülni, mint a hagyományos, cserébe viszont dupla annyi fehérjét kapunk.  Tegnap tudtuk meg, hogy új márkájú tejet dob piacra a…..
Közeledik advent, azaz a karácsonyi felkészülés, ráhangolódás időszaka. Advent első vasárnapja, azaz a koszorún az első gyertya meggyújtásának ideje idén november 30-ára esik, másnap pedig már lehet is kinyitni a kalendárium első ablakát. Készítsetek ti is adventi…..