Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ölegebb

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon lehet ma még Trapper farmert, Lehel hűtőt, Tungsram izzót vagy Taurus gumit vásárolni? Utána jártunk!..
Ölegebb 2021.05.07 10:11:29
@Visceroid: Te csak azt hiszed hogy vége lett..
GLS tényfeltárás, avagy mégis forrón eszik a kását!!   Először is leszögezném, nem vagy újságíró riporter, hanem egy egyszerű ember, aki bekerült ebbe a „gépezetbe”. Hogy milyen fokon? Lényegtelen, de szerintem könnyen kitalálható, hogy a kézbesítő…..
Ölegebb 2019.09.25 08:26:52
@pison: Csak egy troll hagyd a fenébe. :)
Az egyik legkedveltebb íz a joghurtoknál a málnás. Szinte mindenki szereti ezt a bogyós gyümölcsöt és joghurtba keverve is imádjuk. Jelenlegi tesztünkön az országosan kapható 21 málnás joghhurtot vakteszteltük és tényleg nagyon finom joghurtokat találtunk...
Pénteken megígértem az Imperium Galactica-cikkben, hogy külön posztot kaptok arról, miért nem készült el az Imperium Galactica III, illetve hogy miért volt helyette két másik űrstratégia három fejlesztőcégtől. A történet tanulságos, és egyik szereplője sem lehet büszke rá.…..
Ölegebb 2016.07.11 20:48:44
@zvi: Bár már nyagyon régen volt de lehetne gyüjtést szervernünk a kistarteren arra hogy vagy máshol vissza legyen vásárólva Imeprium Galaktika 3 én benne lennék és szerintem sokan mások is.Manapság is elö elö veszik a Ig 2 öt is annak ellenére hogy bármikor összeomolhat fanok javitásokat készitettek hozzá.Egy köztönség támohgatott project megfelelö vezetövel biztosan alkothatrna maradandod.
www.imperiumgalactica2.hu/