Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Britannicus

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De miért? Miért? Ezeknek a japánoknak tényleg megváltás lenne egy nukleáris apokalipszis, mert amiket a filmjeikben állítanak elő az nagyon beteg lelkiállapotra utal. Mindenesetre a Grotesque utolsó jelenetéről van szó. ..
Van egy kutyám akit Vacaknak hívnak. Őt szeretném bemutatni. Pont annyi idős, mint én. 7 és fél éves. És tudjátok, hogy milyen cuki? 100% biztos, hogy amint meglátjátok el fogtok ájulni. Ő a bal oldalon fekszik...
Az eddigi nyolcaddöntők után vissza is vehetünk az európai pökhendiségből, hiszen magasan a legszarabb meccset játszották a hollandok és a szlovákok (előbbi hibájából), miközben az apró Chile megmutatta, hogyan kell meghalnia egy kiscsapatnak egy naggyal szemben. Brazília cáfolja…..
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
Britannicus 2010.05.15 12:24:15
@medco: Salamon a DVTK-ból? Eddig bíztam benne, hogy a Dunaferr-es Salamon Miki az :D
„Azon nem csodálkozom, hogy lehazudja a csillagot az égről. Azon már inkább, hogy ezt minden következmény nélkül teheti.”Gyurcsány Ferenc Orbán Viktorról, ma. Felnéztem, hátha...
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
Mindig heves vita tárgyát képezi, hogy ki mindenidők legjobb játékosa, vagy mi volt a focitörténelem legszebb/legfontosabb gólja. Ráadásul mindkét kategóriában ugyanazok a nevek fordulnak meg (Pelé, Maradona, Zidane, Puskás, Moilanen). Mi most a másik oldaláról közelítjük meg a…..
1. Jó eséllyel eldőlt a spanyol bajnokság. 2. Trezeguet belövi. Mindig. 3. A hazai lufik nem csak a látvány miatt fontosak...