Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OneHalf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyilkos járhat közöttünk, kinek már nem kell tartania az igazságszolgáltatástól. Aki tudja, hogy gyilkolni büntetlenül is lehet... Ha még valóban itt jár, hetven-nyolcvan körül lehet. Két áldozata már rég elporladt, az aktáját is lezárták, a bűntette már huszonkét éve elévült. A krimi arra tanít,…..
Ma induló sorozatunkat a sikeres Napi érdekes sorozat mellé szánom. Tudom hogy szeretitek a ritka képeket, ám mostantól ritkaságszámba menő, megdöbbentő, sokszor hihetetlenül abszurd vagy sosem hallott történelmi tényeket is kaptok - egyenlőre - havi rendszerességgel!..
1910. Hószünet az iskolában egy kemény télen. Valdez, Alaszka  ..
1953. Pihenő a Némó kapitány című hollywoodi film forgatásának szünetében. A felvételekhez több hatalmas tartályt is építettek  ..
Helló, Azt szeretném megtudni, igaz az a dolog, hogy a kisgyerekesektől azért tartanak a tulajdonosok bérbe adás esetén, mert egy nem fizető bérlőt, mondjuk, közjegyző által hitelesített szerződés ellenére se lehet kitenni, ha kiskorú is lakik a lakásban, mert közbelép a gyerek védelem és nem…..
OneHalf 2016.05.12 11:57:50
@Eltévelyedés: Ha 3 diáknak külön szerződéssel adod ki a 3 szobát, az szabálytalan?
Igazából sok minden függhet az eredeti szerződéstől. Ez jogilag nagyjából legális, de a lényeg, hogy előbb lép le, mint ahogy nekiáll pereskedni.

Még egy dolog jut eszembe, gondolom saját lakást jogod van felújítani. Oké, nem évente, de azzal is lehet némi kellemetlenséget okozni. (régen az önkormányzati felújításoknál leszedték a WC-t, és addig nem tették vissza, amíg nem kaptak némi pénzt).
OneHalf 2016.05.12 11:49:27
@Eltévelyedés: Ügyvéd ajánlotta a módszert :) Igazából nincs törvénybe leírva, hogy egyszerre egyvalakinek adhatod ki, nincs olyan, hogy nem köthetsz egyszerre több szerződést. Lehet, hogy az eredeti szerződésnél kell pár dologra figyelni, de jogilag megteheted, az elég biztos.
De nem néztem utána nagyon mélyen, mert nem adok ki lakást, és sajátban élek.
Több szurdokban is jártam az elmúlt néhány évben itthon és külföldön, innen jött az ötlet, hogy összeállíthatnám a Szép kilátás! blog szubjektív szurdok TOP10 listáját Magyarországról és környékéről. Három kategóriában pontoztam őket, 1-től 5-ig terjedő…..