Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyardavid

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..
magyardavid 2010.11.18 07:10:04
@Tonohaver: Mégis minek kommentelsz egy tvs blogon, ráadásul úgy, hogy nem olvastad a cikket? jól esett elmondani, hogy szerelmes vagy az internetkapcsolatodba? büszke vagy, hogy van egy nejed? utálod a tv-t? igénytelen módon warezolsz?(nem a warez ellen szólok, félre ne érts) tudsz két nem csapongó, összevissza beszélő, tökéletesen offtopic kommentet írni? dejóneked.

s, hogy ontopic is legyek: én kiváncsi vagyok, hogy hat év után tud e egy ilyen koncepció működőképes lenni. vajon még mindig van igény rá, érdekel bárkit is, vagy ma már csak a tehetségkutatók a menők?
66 éve volt a D-nap, azaz a normandiai partraszállás, ehhez képest a Cornelius Ryan-regényből forgatott Leghosszabb napot sehol sem adják, és a Ryan közlegényt is csak a France2, 20:35-től. Háborús filmekben azért nem lesz hiány: 15:40-től a Cinemax2-n az elrontott Market…..
magyardavid 2010.06.06 13:07:43
@Madness87: Ebben tévedsz. Ez egyértelműen a poszt és a posztíró elleni felháborodás (micsoda problémák, felugró ablak).
Szövegértés.
Ha zsirfeka68 pedig nem így gondolta, akkor rosszul fogalmazott.
TOMPA Panaszlevél 2010.01.26 01:19:00
Biztos Fibernetes... (javítás: UPC-s)A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az adatbázisunkban…..
magyardavid 2010.01.26 08:27:37
-De Anyu, ne már, másodikos vagyok, nem akarok a dedósokkal együtt ott ülni! -Kiscsibém, most az egyszer kibírod, már előre felírtak téged meg a Rolit is, úgyhogy nincs apelláta! Ráadásul ingyen fogjátok kapni a csomagot, lesz benne állítólag Milka csoki is! -Igen? -Akkor…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..
Nehezen értetek meg, ezért ehun van ni a használati utasítás.1. A csiga (mint afféle élőlény) nem játék. Tologatni szigorúan tilos!2. A csiga nem szereti, ha megfésülik, vagy copfba fogják a szemét. (Zselé, hajlakk sem ajánlott.)3. A csiga egyedül, önálló tempóban sétáll.4.…..
Immár ötödik alkalommal szórakoznak a schönherzesek saját kollégiumuk szobafényeivel. Idén zene is lesz, sőt, egyben indafotósétálni is fogunk. Úgyhogy akinek van kedve nehéz témát fotózni, az pakolja be a táskájába a gépet is. Akik nem értik vagy nem tudják, hogy miről van…..
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
A Pandemic (és folytatása, a Pandemic 2) minden idők legbetegebb játéka - és ezt akár szó szerint is lehet érteni, hiszen a programban egy vírussal kell kiirtani a Föld teljes lakosságát. A megfertőzött, illetve meghalt emberekért pontokat kapunk, amiket a vírus fejlesztésére…..
magyardavid 2008.07.22 09:38:58
killtheradical A punk halott? 2008.07.08 06:03:00
Állítják kint az indexen egy bécsi kiállítás kapcsán. Erre szokás azt mondani, hogy: "It's like you own the definition of punk, but punk is undefinable." Érdekes mód maga a cikk is felsorol néhány olyan ismérvet, amik nem halottak, hiszen a mindennapi életünk részévé…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Nem volt véletlen az elmúlt napokban tapasztalható túlzott aktivitás az Opera körül: a pár napja megjelent RC előzetes után rekordsebességgel kiadták a böngésző vadonatúj végleges verzióját, az Opera 9.5-öt, amely méltatlanul csak egy fél verziószámot növekedett, pedig jó…..
Az t hiszem minden hülye kreténségnek meg van a maga határa. A TV2 már többször túllépte ezt a Kiválasztott című műsorral, de most igazán extra baromságot nyomott a nézők orra elé. Már előre bevezette a produkciót a csatorna egy bulvárlap által, hogy ettől is több butítani…..
Kezdjük a hetet pusztítással, mégpedig a Missile Command nevű ősrégi játék (itt már írtam róla) remake-jével. A MAD: Mutually Assured Destruction lényege ugyanaz, mint a nagy elődben (a bázisaink felé érkező rakétákat kell kilőnünk a saját rakétáinkkal), de a…..
magyardavid 2008.04.15 17:13:53
Netes körökben elég nagy port vert a TV2-s Kiválasztott. Nem azért mert nem szeretjük az ügyes trükköket, hanem mert nem szeretjük ha ennyire látványosan és durván hülyének néznek minket azzal, hogy mágiának kiáltják ki a néha jobb, néha gyengébb bűvészek számait. Engem…..
TOMPA - 2008.04.01 10:07:00
-..
magyardavid 2008.04.01 15:45:23
Na, csak sikerült találnom egy normális logikai játékot is a húsvétra. Az Egg Static a jó öreg Atomix egy variánsa, vagyis négyzethálós játéktérben kell faltól falig csúsztatva átmozgatni az elemeket. Itt azonban nem atomokat kell összerakni, hanem azonos színű tojásokat kell…..
magyardavid 2008.03.23 15:37:34
Bigyóblog A legextrémebb ágyak 2008.03.21 18:58:00
Egy dizájnszájton gyűjtötték össze az utóbbi idők legérdekesebb ágydizájnjait. Egy kivételével nem megy a használhatóság rovására a dizájn...
Valóban nincs olyan, amit a cica ne tudna megtenni. Most éppen a mobilodat (vagy már kütyüdet) tölti fel, vagyis látja el némi energiával, ha éppen lemerülőben lenne. Vagyis egy hordozható akkumulátor, elemmel működik.Via ShinyShiny..
magyardavid 2008.03.13 18:34:48
Egy gyilkos humorú Mortal Kombat-klón a lehető legjobb indítása egy hétnek, szóval jöjjön a South Park: Asskicker (a tippet ismét LeprásSzázlábúnak köszönhetjük). Mint a címe mutatja, a műfaj diktátoros és bibliás képviselői után ez a program a South Park figuráival…..
TOMPA így szavaztunk a tompán 2008.03.07 22:31:36
Három kérdés,amiket - ha vki elmegy vasárnap - a szavazáson is láthat az ember. Két válasz, amiket a fidesz és az mszp ismét próbált belénktraktálni. Nyílván sokan úgy fognak elmenni/és a tompán is úgy szavaztak/ hogy nagy ívben leszarják hogy tényleg szükség van e a…..
Habár, ma megérkezett a hidegfront, azért mégis a meteorológiai tavasz első napjaiban vagyunk. A kereskedelmi tv-k sosem alszanak, úgyhogy a hidegfrontra, forróvízként borul ránk a tavaszi kínálatuk. Ebből fogok most szemzgetni egy kicsit.Mindenkinek vannak apró, kis mocskos titkai,…..
magyardavid 2008.03.05 20:27:03
viszonylag egyszerű:
keresel egy rss-t jelző képet pl.:
www.hungarianinstitute.be/rss2/rss2.png

és ahol oldalt a statisztikák vannak oda beszúrsz egy ilyen szövegdobozt:
magyardavid 2008.03.05 20:33:04
Egy vonaton utazik Miszkuly, Bári és Pál a fűtő, a fékező és a mozdonyvezető, de nem biztos, hogy ebben a sorrendben. A vonaton utazik továbbá három üzletember, akiket ugyanígy hívnak: Mr. Miszkuly, Mr. Bári és Mr. Pál. 1. Mr. Miszkuly Petőfivárosban lakik. 2. A fékező…..
TOMPA Budapest Rekonstrukció 2008.02.28 10:48:00
Nem nyavajgás,nem világot megváltó ötelet, inkább csak egy kis szösszenet.Lássátok feleim, ilyen is van. Általában kiráz a hideg a fontoskodó picsáktól, de ez most tetszik. Értékelés egyéni. ..