Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonPitypang

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le kell váltani a Fideszt. De mire? Nagyon nem mindegy. Tudom, ma (szinte) mindenki utálja a Fideszt. Jogosan. De akkor se feledkezzünk meg róla, hogy április 8-án nekünk valamit meg kell választani a helyére, és nem mindegy, hogy mit.   (kép forrása HVG)   A Political Capital 2017-es…..
Meddig tartható az a bántóan nyilvánvaló demagóg hazugság, amit az LMP művel?! Karácsony Gergely elképesztően (egyesek szerint már túlzottan) gáláns gesztust tett a minap, amikor megerősítette: ha az LMP hajlandó lenne együttműködni a baloldali ellenzék pártjaival, Ő visszalépne Szél Bernadett…..
Update: a blog megírása után az Index kiderítette, hogy az Együtt elnökségi üléséről szivárgott ki a felvétel, tehát egy együttes politikus volt. "Szép" munka srácok! Hova fog még süllyedni az Együtt?   Exkluzív, fantasztikus, elképesztő leleplezés Karácsony Gergelyről....: Nem ragaszkodik a…..
Nem tudom mi zavar jobban. Az a csodavárás, ami körülveszi a Momentumot vagy az, hogy ők a hihetetlenül nagy médiafelületet, amit kapnak, nem arra használják, hogy újszerű, progresszív programról, jövőképről beszéljenek, hanem inkább arra, hogy üres politikai lózungokat csattogtassanak. A magyar…..
DonPitypang 2017.10.13 18:42:55
@nemecsekerno_007: igen, hogy még tovább nyíljon a társadalmi olló és a társadalom nagyrésze még inkább ki legyen szolgáltatva.. Bravó! By the way, még az általad nagyra becsült neolib közgazdaságtan sem vitatja, hogy azok az országok fejlődnek leginkább, ahol nincs nagy különbség a társadalmi csoportok között. A szocializmus jelentésé: ha nem megy magadtól, ne felejtsd Google a barátod!
DonPitypang 2017.10.13 18:50:40
@Brendel Mátyás: te egy nagyon, nagyon buta ember lehetsz. Olyan, akit csak szánni lehet. Ugyanis csak a nagyon, nagyon buta ember vesz elő egy diktatúrát példának, mikor meghalja, hogy valaki kritizálni merte a neolib gazd.politikát, amiről az eddigi kommentjeidből az jön le, hogy fogalmad sincs mi az.

De, hogy segítsek rajtad, mondok olyan pozitív példákat, ami Magyarország számára célként kéne lebegni: Dánia, Svédország. Mond te végtelenül buta ember, Dániában is diktatúra van? Vagy éppen az egyik legboldogabb demokrácia..?
DonPitypang 2017.10.13 18:54:10
@Brendel Mátyás: ki beszél itt szocialista országokról?? :D :D :D Kopizd be, hogy melyik kommentben olvastál szocialista országot! Én kettő pozitív példát hoztam fel, ami Magyarország célja kéne legyen: Dánia és Svédország. Mond, mikor volt szocialista Dánia és Svédország?
NemKéne! Nincs „de azért”! 2015.01.08 11:32:10
Szőnyi Szilárd „El lehetett volna kerülni a francia újságírók lemészárlását?” című a valasz.hun 2015.01.07-én közölt írása egyszerűen elfogadhatatlan. A bréking az, hogy Szőnyi egyszerűen hamisítványokat tárt a nagyérdemű elé, ami igazából szalonképtelenné…..
NemKéne! Ez a minimum? 2014.11.18 13:48:55
Nem kavart nagy port, nem váltott ki nagy médiaérdeklődést, pedig egy igen rendhagyó bejelentéssel zárult az előző hét. Ebből kiderülhetett, hogy Zugló ma Magyarország első olyan települése, ahol komolyan vették a Transparency International Magyarország, a K-Monitor és az…..