Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarszurkolok

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észrevette valaki, hogy nem voltak ott az ultrák a magyar-finnen? Észrevette valaki, hogy az "igazi" szurkolók helyett, csak ílyen gyütt-mentek drukkoltak a magyar válogatottnak? Hiányzottak valakinek a petárdák? A románok mocskolása? Az úgynevezett "élőképek", amelyeknek csupán…..
magyarszurkolok 2014.11.16 12:56:45
Na tisztázzunk valamit "kedves alul tájékozott" cikkíró!

Először is Te honnan ismersz minket? Hányszor voltál velünk szurkolni idegenben vagy a Puskásban a kanyarban, Győrben? Csak azért, mert érdekelne, hogy mi alapján mondasz véleményt rólunk?
Az alul tájékozott jelző nem véletlen. Ha ugyanis ismernél minket és a munkásságunkat, akkor tudnád, hogy a koreográfiáink lényege nem a "mi vagyunk a szurkolók" üzenet. Nem az volt a lényege a bukaresti 2500 zászlónak, annak idején az Aradi vértanúkról készített megemlékezésünknek, sem a Puskás stadion búcsúztatójának, az óriási piros-fehér-zöld zászlónknak és így tovább és így tovább.

Azt nem Te döntöd el, hogy mi kik vagyunk. Ultrák vagyunk, fanatikusok, és magyarok. Olyanok akik eddig bőven-bőven 6 számjegyű összeget áldoztak már a válogatottra, sokak mögött 5 számjegyű a megtett kilométerek száma. Ne haragudj, Te tőnőképpen honnan a francból veszed magadnak a bátorságot, hogy megmond, hogy mi kik vagyunk? Te ott voltál valahol Andorrától-Tallinig? Ha igen, miért nem jöttél oda, hogy a szemünkbe mond, hogy mi a véleményed?

Ha egy minimális kis tájékozottság lenne mögötted a munkásságunkat illetően tudnád, hogy az ébresztők kiabálása nem a mi reszortunk,hanem a mögöttünk beálló tábor egy része kezdte el sokszor és nem az előénekesünk.
A csapat kapott tőlünk tavaly Bukarest után, de megérdemelték. Ellenben a rengeteg biztató üzenetről és látványról elfelejtesz megemlékezni. Hány képet linkelejek neked, hogy képben legyél?
És most én is mondanék valamit: létszámilag tényleg tök mindegy volt hogy ott vagyunk-e vagy sem. Viszont a hangulat szempontjából ne is haragudj, de ez a pénteki meccs roppant gyenge volt. Persze a stadion akusztikája és a jobb eredmény miatt időnként felcsendülő ria-ria jól hallatszott. De mi lesz majd, ha a válogatottnak nem megy...mert a feltételek koránt sem javultak, van egy Dárdai aki ad valami tartást, fazont, de a szar ami a magyar focit körül veszi attól még szar marad.Volt már olyan júniusban, hogy 2000-en voltak az albánok ellen, ingyen jegyekkel fogdosták az embereket Kazahsztán ellen és amíg a magyar foci gyökeres reformon nem esik át lesz is ilyen. Van egy-két fellángolás, pénteken létszámbeli hiányunkat nem lehetett érezni, a hangulat is több volt mint sok nb1-es meccsen, de ha majd nem jönnek az eredmények, akkor azért piszok nehéz lesz megtölteni is a stadionokat, meg hangulatot teremteni...

A visszaosonás a Te műfajod lehet, a mienk nem. Nem azért csináljuk ezt az egészet mert ez jó, de az afféle szurkolói szubkultúra, amit mi hoztunk vissza a válogatott meccsekre nem kívánatos jelenleg és Te nem látsz a színfalak mögé, mi viszont éreztük a szívatást sokszor...

Máskor egy kicsit tájékozódj mielőtt ennyi sületlenséget összehordasz, mert ez a cikk körülbelül -3-as.Ha majd lesz ilyen hangulat a grupiban akkor írj még egy cikket légyszi:
www.youtube.com/watch?v=PSSpXreLgaA
magyarszurkolok 2014.11.16 23:22:51
@bobócim:

Kiváló? Mihez képest? Színházhoz vagy megye 1-es meccshez képest? Neked is ajánlom a fentebbi videót. A kiváló hangulat baromi messze áll attól ami pénteken volt. Ha itt lesz majd 2000 román akkor ez elég lesz? Nem hiszem.

Bunkózás? Az mit tesz? Ha a bíró rossz ítéletet hoz, lehet anyázni? Ha Zlatan rácsúszik Juhászra lehet fújolni? Ha a románom orrba szájba szidják a magyarokat, akkor mosolyogni kell rá vagy mi? Vegyük már észre ez nem egy felolvasó kör! A fociban mindig is volt egy kis parázs fezsültség, és meg van még most is, akár nyugaton is. Lásd: Olasz-horvát ma este.