Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Womanity

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Womanity 2022.11.27 22:22:15
@SelyemSonkaPini: Főleg, amikor a 2 szál haja 3 felé áll.
ValóVilág HogyVolt VV11x01-02 2022.11.22 10:15:56
Hölgyek-Urak, bocsánatot kérek, hogy nincs tartalom.Terveztem írni HV-t a beköltözésről ésvagy az első részről, de annyira maga alá temetett a munka és a VB, hogy épphogy annyi időm van, hogy nézzem ezeket a fogyatékosokat :)Nektek jó szórakozást és lesz poszt!..
Womanity 2022.11.22 21:20:12
Új link, ameddig le nem lövik: www.twitch.tv/cloooy (Szóljatok, ha nincs ezekre szükség a bizonytalan időtartam miatt és akkor befejezem a linkelést.) :)
Womanity 2022.11.22 22:10:40
ValóVilág HogyVolt Hamarosan... 2022.11.08 09:10:41
Womanity 2022.11.21 22:23:26
@Kosztarika: Nagyon szívesen, csak az összefoglaló ideje alatt megy az összefoglaló, egyébként a 0-24-es adást lehet nézni, reméljük még jó sokáig, és nem szúr szemet senkinek :)
Ne vedd túl komolyan ezt a játékot! (gabx)..
Anikót kivételesen visszafogott stílusban rakják össze a mai adásra, amit én a legkevésbé sem bánok, azt már egy fokkal jobban, hogy az adás gerincét a két kislány előpárbajaként is felfogható ""olimpiai"" döntő adja. Vivi kiesésével még az esetleges szórakoztató faktor is megszűnt a női mezőnyt…..
Womanity 2021.02.11 16:53:38
@mozambikizombi: Teljes mértékben egyetértek a "van ott valami"-vel, nyilván a formája (hogy egy ember sokszor, vagy sok ember egyszer) kis túlzással mindegy is. Nem vagyok szülő, de azt gondolom, hogy Virág életében sem sok támogatni való dolog van szülői oldalról. Nem iskolaváltás, vagy esetleg kiemelkedő sportkarrier, vagy egyéb "nemes cél" miatt költözött a fővárosba. Ha a szülők még ezt anyagilag állják is, akkor az szerintem nagy gond. De szerintem fogalmuk sincs mi történik a "kislánnyal", de lehet csak én vagyok a naiv.

Fru oldaláról én teljesen mást éreztem, ő szerintem ezekre a luxus dolgokra csak vágyik, és sosem adódott meg igazán neki. Az emirátusi utazás őszintén szólva már nem egy luxus dolog, a rózsaszín fapados légitársaságnál 50k-ból megvan a repjegy, az autójáról nem sok tudunk, de a család segítségével simán összedobhatták, a designer cuccok meg inkább érkeztek az aliexpressről, mint a márkaboltból.
  Négy héttel a jubileumi évad vége előtt úgy döntöttek a műsor készítői, hogy ideje megtartani a Visszarázódás Hetét. Értem én, hogy ennek most van értelme, mert hét csimpit érdekesebb kiidegelni, mint négyet, de a célt semmiképp sem éri el a nyuvasztás, ha vasárnaptól visszaállunk arra amit 79…..
Womanity 2021.02.03 22:33:36
Olyan korán vége van a legtöbb "tematikus" hétnek, hogy rendszerint lemaradok róluk, ami a hogyvoltírást illeti, így retrospektíve csak annyit fűznék hozzá, hogy meglepetésként ért Zsolt gazda személye, én azt hittem erre a szerepre is Sztropacsek Gusztávot delegálja majd a szerkesztőség. Az idei…..
Tart még a gazda-hét, ez egyre nagyobb fájdalmat okoz minden lakónak. Főleg Mercikének, akinek az élet fáj eléggé önmagában is, kínjait pedig csak tovább fokozza a koránkelés. Azaz fokozná, mert baszik ő fölkelni, vannak elegen a többiek hogy megoldják a műanyag tehén megfejését, meg hogy jól arcon…..
Zakatol tovább a Gazda-Hét és stílusosan Zsolt Gazdával kezdünk, ugyanis kora reggel beoson a villába, hogy a magas ágyásokba beledugjon néhány csokor csenevész kis répát. Ezen tegnap elmorfondíroztam pár egész másodperc erejéig, vajh’ hogyan kerülnek majd a répák a ládákba, hogyan oldják meg, hogy…..
Womanity 2021.01.28 22:24:10
@Krétagarbó: szerintem még az "is" is elhagyható, szerintem számára ez az egyetlen jele a szeretetnek, szerelemnek és a törődésnek.
Peti ismét bemindenezett állapotban fogad minket, ennek állít emléket a bejegyzés végi galéria ám előtte nézzük hogyan telt az ápoltak utolsó "tanulós" napja. Minden bizonnyal a tetőfokára hágott már a fáradtság és a stressz a benti mostoha körülmények miatt, így egy kis meditációs foglalkozás várja…..
Womanity 2021.01.23 22:12:27
@Ármándójózsi: @tvbuzi: ahh köszi :)
Kellemes tavaszi januári napot mindenkinek, véget értek a szabadságolások, újra mehet mindenki dógozni, nekem meg nincs olyan sok ihletem ennek az unalmas résznek a feldolgozásához, de majdcsak kitalálok valamit… PP van ma is, elég szolid outfitben és szavazásra buzdít minket egy olyan kérdéssel,…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
Womanity 2021.01.01 22:17:32
@mocskosmacska: azt mondta, hogy Bálint gondolkodásmódjával jobban tud azonosulni
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
Egyre erősebb az érzésem, hogy Péterünk stylistja olvassa a blogot és úgy válogatja össze a műsorvezető aktuális szettjét, hogy muszáj legyen megemlékeznünk róla. Ezúttal egy a pszichedelikus világ ihlette ingben pompázik és valljuk be, a műsor gyakran felveszi a versenyt egy komolyabb trippel.…..
Womanity 2020.12.19 21:49:51
@Alice from madness: javítsa meg a szekrényt, százszor kérjen elnézést, és a kövi 4 párbajon ha esetleg párbajozó lesz és visszatér, akkor nincs lila kendő
Peti ismét igazi divatdiktátor ebben a sárga farmerdzsekiben, ma arról nyilváníthatunk véleményt (figyelsz Gábor?), hogy kapjanak-e a villalakók karácsonyi üzenetet a szeretteiktől. Nos, gondolom mindenki hallotta már a mondást, hogy „anyád se szeret” de nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy…..
Womanity 2020.12.18 23:02:37
@Nátha ellen bálna: Legalább csak az egyik fél tud beszélni, a többi párból kiindulva jobban járnánk :D
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
Ne vedd túl komolyan ezt a játékot! (gabx)..
A változás olyan ajtó, amelyik csak belülről nyílik. Tom Peters..
Számos olyan tényező van, ami rossz tippet eredményez és jóval kevesebb, ami a sikerhez vezet (AstériX)..
Womanity 2020.07.19 15:11:45
@TalPnY4Li: Egy próbát még így is megér :)
Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell! (szotyis11)..
Minden nap lehet és kell is nyerni! (Nav tanácsadó)..
Womanity 2019.08.17 17:12:18
@bakker.: Köszönöm szépen :)
Ami túl biztos, az úgysem jön be. (gabx)..
Womanity 2018.06.28 16:38:08
@Morli Holect: köszi :(