Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travelguide.Zsuzsi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Travel Guide Hungary I AMsterdam 2015.01.26 07:08:55
For English please scroll down Egy baráti társaságnak éppen kapóra jött, hogy az egyik tag Amszterdamban kapott állást, így „kellemest a hasznossal”  alapon: a látogatás szuper városnézésbe csapott át 2013 októberében. Ha már a praktikusság versus élmény alapján…..
For English please scroll down A karácsony az ortodox hagyományok és a Julianus-naptár szerint nem decemberben, hanem az újesztendőben van. Oroszországban a Szocselnyik-et, vagyis a szentestét az ortodox hívők január 6-án ünneplik, melyet egy hónapos böjt előz…..
For English please scroll down „A Mikulásgyár nem csak a decemberi három hetes intenzív adománygyűjtés: ez egy egészéves, teljes állást követelő tevékenység és hobbi” – állítja Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője, akit a tízéves Mikulásgyár programjairól és…..
For English please scroll down Talán sokan vagyunk úgy, hogy hiába az otthoni meghitt családi környezet, a karácsonyfa-állítás, a bejgli frissen kisült illata és a gyertyagyújtás, december 24-e előtt szívesen veszünk részt össznépi karácsonyi hangulatú fergetegekben. Igen:…..
For English please scroll down A karácsonyi fényvillamos a BKV Zrt. és a BKK ajándéka a budapesti utazóközönségnek az adventi időszakban. Immár hatodik éve indul útjára a kivilágított masina, és csal mosolyt sok gyermek arcára. A fényvillamos „titka”, hogy a szerelvény két…..