Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wulfy

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
wulfy 2013.12.09 22:12:34
@// Gery Greyhound: Telefonra nem érdemes lossless-t tölteni, az emberek nagy része meg ott hallgat zenét, nem otthon a nagy hangfalak közt.
Nem mehetünk el szó nélkül emellett a hír mellett, pedig higgyétek el, megpróbáltuk. Szóval a jelek szerint úgy tűnik, hogy a Microsoft újabb vonatkozásokban is az Apple útjára lép. Na nem a mostani útra gondolok, mondjuk az egy évvel ezelőttire.Ugyanis az Engadgetnek hivatalosan…..
wulfy 2010.03.24 02:31:09
@valaki23: Marha érdekes, a 3G-s iPhone-om ugyanígy felismeri a mailcímeket, telefonszámokat...
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
wulfy 2009.08.30 00:31:35
@Harmincas dógozó jómunkássembör:
"De félretéve a tréfát, ha egyszer bekerülnék egy ilyen posztra, rögtön tudnám mit kell tenni.. Az összes felesleges irodakukacot, léhűtőt, személyzetis picsákat, bunkó és primitív embereket úgy b.sznám ki a f.szba (végkielégítés nélkül), hogy a lábuk se érné a földet!"

Az a baj, h. ez neked se menne...
Egy embert kirúgnál, jönnének tízen tiltakozni...
Szeretném megosztani veletek, mennyire ordenáré módon POFÁTLAN húzásnak tartom, hogy időnként újraszinkronizálnak olyan filmeket, mint a Beverley Hills-i zsaru 2.Anyátok.Unalmas, értékelhetetlen, nézhetetlen szar lesz. Olyan, mint egy kiherélt tenyészbika: céltalan.A beszólások,…..
wulfy 2009.08.09 00:13:19
@palbence: Discovery-n én a MythBusters magyar szinkrontól kapok agyfaszt, inkább megszereztem angolul mind a hat és fél évadot, mintsem a magyart nézzem...
Appleblog Holnap jön az iPhone 3GS 2009.07.30 18:27:00
Mint azt már jól tudjátok, holnap kilenc órától vásárolható meg itthon a leggyorsabb iPhone ever. Az esemény előtti sajtótájékoztatóra az Appleblog is meghívást kapott, szóval a helyszínről jelentkezem. Mint megtudtam, a tavalyi sorbanállás résztvevőit is meghívták (ezt…..
wulfy 2009.07.30 20:51:35
@norbi2k: Engem is ez érdekelne. Addig el se indulok t-pont felé, míg nincs infó.
Egy érdekes tortát dobott nekünk a Nielsen. A 2009 második negyedévében készített vizsgálat arra kereste a választ, hogy az iPhone 3G vásárlói korábban melyik gyártó termékeit használták. A táblázatból kiderül, hogy elsősorban a motorolások váltottak, a samsungosok csak a…..
Gál M. Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 00:40:00
Rövid ideje figyelem a vezető hírportálokat és a nagy angol hírcsatornákat, hol arról számoltak be, hogy jelenleg nem megerősített információk szerint 50 éves korában elhunyt Michael Jackson. Az énekes eszméletlenül találták házában, a mentők érkezésekor már nem lélegzett.…..
Hát ezen már dühöngeni sem érdemes. Az idegesítő csaj egy gyors, könnyen hordozható, hosszú akkuidejű gépet keres 1700 dollár alatt, ezért elfordul a 15 colos, 2000 dolláros MacBook Prótól, de azonban nem fordul oda a kritériumoknak tökéletesen megfelelő 999 dolláros…..
wulfy 2009.05.18 22:32:55
@ubk: Én csak azt nem értem, h. ha az osztrák árak kb. megegyeznek az amerikaiakkal, akkor nálunk miért kerül 100-200ezerrel többe?
wulfy 2009.05.19 05:10:11
@MeeCee: Ha csak úgy nem. :)
Akkor is inkább Bécsben fogok Mac-et venni, ha arra kerül a sor.
Mostanra eljutottam odáig, hogy ez a civakodás egész helyes. Mint a testvérek, vagy a szerelmesek, úgy csipkedik egymást a a redmondiak és a cupertinóiak. Eddig főleg a Microsoft reklámjaival kellett beérnünk, amikből kiderült, hogy a pc-k bár nem jobbak, mint a Macintoshok,…..
wulfy 2009.05.13 10:03:44
@gomzol: nekem se ment, Csepel és Pestlőrinc térségében.
Nem is csak úgy bármelyikkel, hanem a csúcsmodellekkel, azokkal a verziókkal, amikbe tízezrekért Radeon HD 4850-eseket kérnek a vásárlók a jóval gyengébb Geforce GT 120-130-asok helyett. Válság-szempontból tehát szolidáris hibáról van szó, lakoljanak a gazdagok! A jelenség elég…..
Legalábbis egyes esetekben. A 9to5Mac jelentette, hogy a Skype 1.0.2-es verziója egyértelmű hibaüzenettel állt le: módosított iPhone OS-en nem futok.A Skype szolgáltatása ugye nem működik a mobilhálózaton, csak wifin. A feltört iPhone-okon azonban elvileg megy a dolog, viszont így -…..
Gál M. Netbook-e még az EEE? 2009.03.31 13:19:32
Tegnap olvastam a Bigyoblogon, hogy a legujabb Asus EEE-be mar DVD irot is tesznek. Nagyon felhuztam magam a hiren, mert a ceg nem tudom meri-e majd ezekutan is netbook-nak hivni a gepeit.A netbook egy eletstilus:) Olyan hulyeknek, mint en vagyok. Akiket valami -talan a munka- a nethez es a gephez…..
wulfy 2009.04.02 23:41:15
@Adani: Haver is előbb küld mp3at bluetooth-on, minthogy CD-vel mászkáljon a városban. :)
wulfy 2009.04.07 23:55:08
@BenTLor: Az rendben van, ha valaki a munkájához használja az optikai meghajtót, de az nagy eséllyel nem netbookot vesz. Én a magam részéről a mérete miatt cseréltem le a régi notebookomat, amire én használom, arra nem kell optikai meghajtó.
Pár napja megkaptam életem első noteszgépét, amibe az első percben beleszerelmesedtem. Pici, könnyű, és mégis olyan okos, mint a nagy laptopom, sőt, néhány funkcióját tekintve még jobb is.Az Acer One-ra egy XP volt telepítve, amit az első induláskor le is cseréltem egy 7-es…..
wulfy 2009.01.28 22:12:23
@BKV figyelő: Az Acerről a negatív vélemény azért van, mert átlagban nagy a meghibásodási aránya. A UPS-nél napi szinten 15-20 Acer notebook megy vissza garanciális javításra, van amelyik már nem is először.

Amúgy ha már kisméretű notebook, akkor én még mindig a MacBook-ot preferálom :)
wulfy 2009.01.29 12:17:46
@BKV figyelő: Én meg napi szinten látom őket. :)
Az egyik futár mesélte, h. délelőtt kiszállították a garis javításból visszaérkezett Acer notit, délután meg mentek érte vissza, mert megint bedöglött...
wulfy 2009.01.29 16:06:44
@BKV figyelő: Az Acer brnoi központjában javítják ezeket.
62700 Brno, Turanka 100
Vajon az átszállási lehetőségek bemondása vagy a „Kérjük kapaszkodjon” szöveg idegesítőbb? Vajon mi a célja ennek a kapaszkodós kampánynak? A BKV tényleg aggódik értünk, vagy csak nem akarnak biztosítást fizetni? Tisztelt BKV-figyelő! A blogon olvastam 2-3 hónapja,…..
Sajnos semmi nem bizonyítja, hogy amit István nevű olvasónk állít, az igaz, és arra sincs bizonyítékunk, hogy a hangfelvétel, amit küldött eredeti, mi mégis kénytelenek vagyunk hinni neki. Sajnos tényleg sok, telefonáló buszvezető van, olyan is akad szép számmal, akinek ha…..
Ma ellenőrös napot tartunk, ami annyit tesz, hogy ellenőrös történeteket teszünk csak ki. Jöjjön következő olvasónk levele, akinek volt jegye, mégis meg akarták szívatni: Kedves BKV Figyelő! Régóta olvasom a blogot, de nem gondoltam, hogy egyszer írni is fogok nektek! Ami…..
A BKV-figyelőn mindig is kerültük a politikát, mert az egy olyan undorító dolog, ami embereket ugraszt össze és válasz szét, és egyébként is az összes politikus hazudik. Ebben a postban semmilyen politikai üzenet nincs, csupán a BKV új kommunikációját mutatja be.Tisztelt…..
Gerilla énünk ujjong: a BKV szemtelensége durva, törvénytelen ellenreakciót szült és az utasok tükörzúzással nyilvánítottak véleményt egy ámokfutó sofőrről. Az eset a 3-as villamos Liget téri megállójánál történt. Önbíráskodó történet alant. Az alábbi levelet…..
Jó zenék Toldy Mária - Viaszbaba 2008.02.11 08:35:00
Ha jól tudom ez a szám is eredetileg olaszul hangzott fel, de nagyon remekül adja elő Toldy Mária is! ..