Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoneeLlama

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken berúgta az ajtót az új Doom, és ahhoz képest, hogy voltak aggályok, az első hírek szerint egész jó lett a single player mód. Mi is nagyban teszteljük az Indexre, de az IDDQD-n inkább retrózunk kicsit. Nem lehet elégszer elmondani, hogy a Doom és a Doom II mekkora jó játékok voltak (és…..
IDDQD Heti retro: Doom 2013.01.07 16:15:13
Feléled retrorovatunk, méghozzá fanfárral és dobpergéssel, mert számunkra igen fontos játékról lesz szó, az idén decemberben húszéves Doomról. Hogy a játék fontos nekünk, arra apró jelek utaltak már a blogban. Például a blog nevét is a játék egyik cheatje adta, de vallottunk…..
NoneeLlama 2013.01.10 00:59:24
@Reactor: Akkor hobbi játékmodder vagy, nem pedig szakmabeli. Nem egészen ugyanaz a kettő. Kistetszrisz, gratulálok, 27 évesen nagyon felnőtt dolog ilyen stílusban írni.
- Így értem a különböző pályaépítők összehasonlítási alapját, de szerintem te leragadtál ott, hogy mivel nem tudtál magadtól rájönni a dolgokra, ezért azt átláthatatlan vacaknak tituláltad. Tudod, ha elolvasnál egy tutorial-t, egyből megértenéd, nem szégyen az (Doom Builder 2 oldalán vannak elég szájbarágós videók, ha azokat se érted meg, akkor menthetetlen vagy).
- Supaplex 2: Attól nem lesz hivatalos folytatás, mert hozzávágtál a cím végére egy 2-est. Szerzői jogokról hallottál már?
- "De komolyan. Csinálj jobbat, ha nem tetszenek, nosza." Csinálj jobb Doom pályakészítőt, ha a jelenlegiek nem tetszenek. Nosza. Remek érvelés.
NoneeLlama 2013.01.10 01:41:24
@Reactor: TC is mod, mivel egy másik játékra épül, azaz kell az eredeti a futtatásához. De nem is az a lényeg, hanem, hogy nem vagy nagy szakmabeli, akinek az állításai tények.
- Basszus, UDMF nem egyenlő az alap Doom pályaformátummal! Úgyhogy feleslegesen pampoktál itt a Doom "átláthatatlanságáról", ugyanis egy teljesen más rendszerben kezdtél el dolgozni. Ajánlom, hogy először a mezei Doom pályatervezéssel barátkozz össze, majd utána válts UDMF-re (de az se biztos, hogy szükséged lesz rá, kezdhetnéd akkor már egy ZDoom in Hexen formátummal, az sokkal egyszerűbbnek tűnik). Tudod, először meg kéne győződnöd, hogy tényleg szükséges-e neked abban dolgoznod. Mondjuk ha a Decorate-et is alapból leszarozod, akkor úgyse fogod sokra vinni.
- Attól, hogy az eredeti cég nem létezik, attól még nem jogosít fel senkit, hogy az ő szellemi tulajdonukat használd, és azt felhasználva terméket árusíts. Még ha nem is az eredeti játékot árusítod (bár videóról nem tűnik nagyon másnak az eredetinél), attól még ugyanúgy jogsértést követsz el. Az meg kit érdekel, hogy a másik hogyan lop, attól a tied nem lesz rendben. Most akkor én nyugodtan írhatok Gyűrűk Ura négyet és azt árusíthatom, mert Tolkien már rég nem él, úgyse izgatja?
NoneeLlama 2013.01.10 01:57:38
B-oldal Alice Cooper - School's out 2012.06.15 07:28:00
Emlékeztek még erre? ...ÁCIÓ-KÁCIÓ-AKÁCIÓ-VAKÁCIÓ? Színes krétával, öles betűkkel a táblára, óriási műgonddal, megtiszteltetésként megélve, ha az egyik betűt te írhattad fel, és kényesen ügyelve rá, hogy az évfolyam másik osztályánál sokkal jobb legyen a művünk?…..
Miközben az előző posthoz néztem a linket, rátaláltam arra a csodálatos filmstúdióra, akik az I am Omega mellett számos más nagysikerű filmért is felelősek...         Itt van mindjárt az "Ördögűzés" c. film, amiben egy pszichiáter és egy…..
NoneeLlama 2009.01.21 11:03:18
Neten böngészve találtam egy másik Barbies elemzést. Érdekes a koncepció, ugyanis végig szövegfelolvasó mondja a szöveget és ez helyenként nagyon befosatós :D Nagyjából ugyanazokat kritizálja mint én, de látni a későbbi pályákat is, amiket nálam nem láthattatok. Szóval…..
Az "én inka vagyok, de az apám még inkább" szóvicc-archetípus kései leszármazottját köszönthetjük Zsoált rajzában; ha olimpiai sportág lenne a szóvicc, a közvetítésben valahogy úgy kommentálnák, hogy szépen felépített támadás, a végén magabiztosan…..
NoneeLlama 2008.08.18 17:16:34
Rossz PC Juniorok Ailen Hominid 2008.01.13 12:32:00
Jajj ez a nekem már régi játékot nekem sikerült végigtolni csak az a baj hogy fizetős a full verzió(természetesen) így csak a robottal egy helikopterrel és egy izomgépezettel találkozhatunk :)Jah és játszni vele itt lehet:www.newgrounds.com/portal/view/59593TÖRÖLT VIDEÓ..