Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erina1980

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
Rutinos homáros nem lepődik meg. A Felárazom-Leakciózom ősi ügyeskedő módszer a kereskedelemben. De azért mégis, hogy van ez elképzelve egy ekkora cégnél? A képek magukért beszélnek. Black friday. Tesco. Amúgy csak ruhából van kedvezmény... A felárazott…..
Az HBO tegnap, az amerikai tévékritikusok nyári turnéján jelentette be, hogy az eredetileg hét évadosra tervezett Trónok harca inkább nyolc évados lesz, azaz a most forgatott hatodik évaddal együtt még három kanyar van a sztoriban. Ez még nem minden, a kábelcsatorna egy…..
erina1980 2015.07.31 11:57:14
@netrion: nem, kattintás előtt van, a főoldalon. nem olyan nagy baj, csak itt pont nem szokott lenni spoiler, azért is csodálkoztam. azt nem gondoltam, hogy a torkomnak ugornak, főleg, hogy semmi bántót nem írtam.
Gergő már nem annyira szeretne Tunéziába utazni, mint januárban. Erre mit tesz a Neckermann? Felajánlja, hogy mehet helyette Egyiptomba vagy Görögországba. Hát kösz, jóhogy nem Szíriába.  Persze nincs könnyű helyzetben az utazási iroda sem. Komoly érvágás nekik a jelenlegi…..
erina1980 2015.07.13 12:30:53
@Troppauer_Hümér: tavaly az őrségben nyaraltunk. 1-2 nap után bárhol megálltunk, nem pakoltuk össze a kocsiból a gps-t, táskát, stb, nem tekertük fel az ablakot és nem zártuk be. mert nem kell. nem történik vele semmi. van még ilyen hely az országban, igaz kevés, de nagyon jó érzés ilyen helyen lenni, nyaralni.
erina1980 2015.07.13 14:15:16
@Troppauer_Hümér: :D valószínű, hogy mindenki más élményt vár egy nyaralástól: van, aki élvezi, ha veszélyben van az élete, vagy hogy kap egy hatalmas ételmérgezést, mások meg pihenni, feltöltődni szeretnének.
M.D. érettségiző fiatalember és szülinapi telefonjának hónapok óta húzódó története klasszik elátkozott találkozás. Nem is ezért került be, mert annyira különleges, hanem mert annyira hasznos.  M.D. ugyanis nem hagyta magát: tájékozódik, konzultál, levelet…..
erina1980 2015.06.10 18:54:55
@AtiSnatch: most már ilyen 1+4 éves gimik is vannak, hogy az első év valami előkészítő, ismerősöm is ilyenbe jár, plusz lehet, hogy évvesztes, engem is meghúztak már a bölcsiben. van ilyen...
erina1980 2015.06.10 18:57:38
@hagyma: ez magas labda volt :D
Már biztos te is a nyaralást tervezgeted, ilyenkor bizony érdemes előszedni a régi spórolós trükköket. Lehet, hogy sokan ismerik, mégsem árt néha átismételni őket, ezért most összeszedtem a legfontosabbakat. 1. Egyél okosan Az éttermi ebédek valóban kényelmessé tehetik az…..
Májusra nyilvánvalóvá vált, hogy az ígéretek és a szép szavak ellenére korántsem járt jól minden devizahiteles, hiába a forintosítás és a tisztességtelen eljárásokból visszajáró forint-milliárdok. Ahogy megérkeztek a banki elszámolásról szóló levelek, a devizahitelesek…..
erina1980 2015.05.21 06:10:29
@Etniez: sem milliomos (nagyon-nagyon nem), sem képviselő, sem fidesz-haver (ez kimaradt, és ez is nagyon-nagyon nem) nem vagyok, mégis sikerült 180-on kiváltani a hitelt. igaz, 2 hónap megfeszített munka volt, fenyegetőzésekkel (a régi bank részéről), rengeteg papírmunkával járt (a régi bank részéről), mindenben próbáltak akadályozni, hogy ne sikerüljön, pedig mi őket kérdeztük meg először, hogy adnának-e forinthitelt, kategórikusan kijelentették, hogy saját ügyfélnek nem, pedig jó, megbízható ügyfelek voltunk.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt MHT blog!   A történetem röviden a következő: 15 éve…..
Nem kellett hozzá sok idő, hogy az MTI átvegye a kormányzati újbeszél szótárának legújabb darabját is. Csütörtökön "megélhetési bevándorlás" címszó alatt jelentette meg minden cikkét, amely a menekültekkel foglalkozik. A szakmai kifejezésnek álcázott kormányzati…..
A második évadra kicsit megpiszkálják az HBO idén bemutatott újoncsorozatát, és jön sok új szereplő az egyelőre maradni látszó pár régi mellé (Justin Theroux, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Chris Zylka, Carrie Coon és Christopher Eccleston), de nem lesz 14 állandó szereplő…..
erina1980 2014.12.08 17:42:21
@thegoddamnbatman: @Irgum76: összefoglaltátok a lényeget:)
Bejelentem nektek, Mekk Elek neves egyetemes ezermester ehelyett telepedett meg! Péter netet szeretne. Mekk Elek megy, szerel. De Péternek nem kell e mester remeke. Helyette jegyzetel, neheztelve elemez rettenetes helyzetet. Emellett felkeres beszervezett embert, meg epekedve les…..
A Kiszámoló blogon egy kiváló cikk jelent meg arról, hogyan manipulálnak bennünket a boltok, hogyan vesznek rá minket, hogy minél többet költsünk. Kiszámoló megállapításait górcső alá véve most leírom, hogyan védekezek én ezek ellen a trükkök ellen. Nagyon könnyű őket…..
erina1980 2014.11.19 16:46:07
@fifibá55: úgy gondolta, hogy a vevő, aki bejön néhány percre. szereti a kereskedelmi rádió zenéjét. valójában ő szerette, és mindent úgy alakított, ahogy neki megfelelt. pl: női ruha nem volt XL-es, csak L-ig, férfi ruha meg elvétve volt M-es, csak annál nagyobb, mert szerinte ez az elvárás. így sajnos hiába keresték a nők a nagyobb, a férfiak meg a kisebb méretet. ez egy butik volt, nem egy diplomás marketingcsapattal felszerelt üzletlánc. ennek megfelelően a tulajnak pénze volt, esze nem.
Megújul három RTL-hez tartozó csatorna, a Cool, a Film+ és a Film+2 logója, írja a DTV News. A változás okát azzal magyarázza a portál, hogy valószínűleg a januári HD-átállás miatt döntöttek a logóváltás mellett. Állítólag a ezek a csatornák már december 1-től tesztelik…..
erina1980 2014.11.15 12:50:38
@SmittyB: igen, lesz rtl II HD, nem lesz RTL KLub HD...