Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stephanek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, ebben a műfajban elég jó vagyok:), ugyanis ha jól számolom, három párkapcsolatomban korábbi vendéggel jöttem össze, illetve egyszer randiztam is valakivel, akit a melóban ismertem meg. Most ezekről írnék.     Az első párkapcsolat kilóg ebből az egészből, szívem…..
stephanek 2014.11.17 06:52:22
@Ivonn88: Kb három hónapja voltunk külön (nekem akkor még mindig nagyon fájt a dolog) amikor az egyik barátnőjétől hallottam hogy még mindig nagyon maga alatt van miattam. Úgy éreztem hogy ha ennyi idő után még mindig hiányzom neki akkor jelenthettem neki valamit. Úgy intéztem hogy "véletlenül" találkozzunk. két órát beszélgettünk úgy hogy le sem ültünk mondván hogy mennünk kell. Végül újra randizni kezdtünk. Az volt a fura hogy ezúttal mát tudtam mit csinál. Nagyon fura volt újból ágyba bújni vele. Utána szóbahoztam a dolgot, de tulajdonképpen nem nagyon volt miről beszélgetni. Mit tehettem volna? Újra szakítok vele? Akkor minek kezdtem újra randizni vele? Elmondta hogy a pénzért csinálja, van amikor élvezi is, de ha nem lenne benne pénz kiszállna belőle.
stephanek 2014.11.17 07:06:46
@szombathelyi vitéz: Szerintem nem megalázó... Van egy olyan nőm akivel végig tudom próbálni a Kama Sutra minden pózát, nem mellesleg beszélgetni is lehet vele, jól érezzük magunkat együtt, és őszinte velem. Ha belegondolok akkor amikor lebukott hogy munkából hazafelé nem volt rajta bugyi azt is mondhatta volna hogy engem akart vele meglepni, és sosem jöttem volna rá mit csinál, ha rájöttem volna valahogy akkor is elsírhatta volna magát mondván hogy a főnöke szexuálisan zaklatta, és ami a régebbi dolgait illeti, azokat ha nem meséli el akkor sosem tudtam volna meg... Én is "megkaptam az engedélyt" hogy félrelépjek, egyszer ki is próbáltam, de egyenlőre nem érdekel.