Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoda

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek hatására mostanában nem lesz időm írni...A mindennapi teendőim mellé bevállaltam a céges újság egyik rovatának a szerkesztését.A nemzetközi eseményeket fogom elemezni és megírni, valamint a helyileg ránk vonatkozó érdeksségeket írom majd meg. Egy kis extra kihívás,…..
Utóbbi napjaimat vagy inkább heteimet a rutin uralta. Reggel felkeltem, elmentem dolgozni, hazamentem és esténként fáradtan tértem nyugovóra.Párommal minden közös percet élveztem, mert a sok elfoglaltságom miatt áldásnak számított még egy mosoly is.Kicsit sokat vállaltam magamra…..
Ma beszélgettem egy kedves ismerősömmel, aki folyamatosan partnerének frigiditásától szenved. Meg tudom érteni, mert néha hasonló gondolatok kavarognak a fejemben. Neeeeem frigiditás, mert attól messze állok. Néha csak kicsit aktívabb nemi életre vágyom. Amikor ilyen vágyaim…..
Nyíltan ki merem mondani, hogy szeretem.Párommal eleinte nem űztük ezt a részét. Ő talán nem merte mondani, hogy szereti, én meg valahogy nem erőltettem, mert volt már olyan korábban, hogy valaki undorítónak tartotta.Azt a helyet valóban nem arra teremtették, de ha már rájöttünk,…..
Érdekes dolog ez a vita. Vannak kifejezetten építő jellegű viták, melyek csak szorosabbá tesznek egy kapcsolatot.Mostanában csak ilyenben van részünk, mert egy kiadós nézeteltérés után realizáljuk igazán, hogy mennyire szükségünk van egymásra és mennyi minden tart minket…..
...bocsánatot kért.De felhívott és közölte, hogy nem fog mindenért bocsánatot kérni. Mondtam, hogy ne is, hanem inkább arra figyeljen oda, hogy ne hozza magát olyan helyzetbe, hogy bocsánatot kelljen kérnie.Azzal kezdte: " a qrva szádat, nagyon szeretlek..." aztán jött a…..
..vagyok. Nem tudom mi van velem mostanában, de mindenre érzékenyen reagálok. Elég, ha egy kicsit hangosabban szólnak hozzám és képes vagyok elpityeregni magam.Ugyanez volt most délután. Párom nem talált 2 pár zokniját, amit kimostam. Igazából nem is vagyok biztos benne, hogy…..
Kegyetlen válasz volt...Az aggodalmam nem volt alaptalan, mert az egész napi görcs eredménye estére megérett.Az éjszakai pihentető alvás helyett a fürdőszobában szenvedtem és vártam, hogy elmúljon az intenzív vérzés. Szerintem volt baba, csak elment. Erre majd egy okos doktor…..
Nem tudom milyen anya lennék, de felmerült a kérdés. 2 hete rosszullét kerülget és a pirosbetüs ünnepek is kimaradtak. Ebből egyenesen következett, hogy terhes vagyok.Tegnap elrohantam egy gyógyszertárba és hirtelen felindulásból vettem egy tesztet. Beértem munkába és az addigra…..
Az elmúlt pár napom érzelmileg és lelkileg leamortizált.Komoly kérdések merültek fel a jelent és a jövőt illetően. Olyan dilemmába kerültem, hogy inkább egy szürrealista áromra hasonlított, mintsem a valóságra.Egy szakadék szélén álltam, ahol az utolsó kapaszkodóm egy…..
Ma reggel mikor az autómmal munkába indultam, szokásomhoz híven bekapcsoltam a rádiót. Még el sem gurultam  az első kereszteződésig és mit ad isten a stúdióban lévők témája egyből a fogyókúrára váltott. Igen szegényes fantáziára vall. Kedvenc állomásomat át…..
Sokszor gondolkozom el azon, hogy mit várok el egy partnertől illetve a kapcsolattól.. Az utóbbi az jön magától a partner kiismerése után. Hisz mindenkinek van egy elképzelése azt illetően, hogy mire vágyik. Vannak néhány alap dolog, ami nekem szinte nem is elvárás, hanem azon…..
  Ülök a gép előtt és szenvedek az egyre erőteljesebben görcsölő hasamtól.Alhasi fájás. 2 napja kezdődött és ez kitart mellettem a következő orgazmusomig. Így van ez, ha nem jön össze részemről, pedig nekem is ugyanannyi időm volt. J Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy a…..
  Régóta gondolkozom azon, hogy legyen egy titkos blogom. Egy olyanon, ahol nem fedem fel a kilétem a közvetlen környezetem előtt. Néhány nem kívánatos személy is olvasgatja, akik csak arra várnak, hogy valami szaftos, magánéleti kalandot teregessek ki.Én speciel nem szeretném…..