Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emre

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt itt minden, mint a viszáki búcsúban. Potyagólok futószalagon, jogtalan kiállítás, kihagyott tizenegyes, ünnepi találatok, újonc bombagólja. A Villa visszarántotta a földre Wenger csapatát, akik hat napig megint a világ tetején érezték magukat. Redknapp elszenvedte első…..
Vastagbőr Mozgássérült taxisok 2008.11.10 09:31:00
Egy kedves olvasói levéllel indítanánk ezt a hetet:   "Nádor utcai cégbíróságra vitt az utam tegnap, de előtte leültem egy kávéra, mert punnyadt voltam. Hamar feltűnt, hogy a környék valami taxis találkahely lehet, mert ameddig a szem ellátott, mindenütt taxik…..
emre 2008.11.10 11:38:30
Kedves Hőbörgők!

Mindenki ismer olyat, aki ilyet használ, de nekik miért nem mondjuk a szemükbe? Hát én pl azért nem, mert ha lenne ilyen kártyám.... én használnám. Miért?

Meg kéne különböztetni két dolgot:

1. Mozgássérült helyre parkolás
2. "Sima" helyre parkolás mozgássérült kártyával

Az első eset egyszerű, aki egészségügyi indok hiányában tesz ilyet, az Geronazzo Mária rabszolgája legyen az idők végezetéig.

A második eset sima szabálykijátszás, a delikvens meg akarja úszni a magánkézben lévő (!), tolvaj parkolási társaságoknak való fizetést, akik 30 perc után megbilincselik az autót (min. 15e Ft), kortól, automaták működésétől, mindentől függetlenül. Nem is beszélve arról, amikor megjön a csekk, hogy lógsz X Ft-tal egy olyan parkolásért, ahol még ismerősöd sem járt soha. Esélyünk sincs. Tegye fel a kezét, aki fizetett már indokolatlanul parkolási társaságnak. Az leteheti a kezét, aki nem akarta a vérüket. Szerintem maradtunk páran...

Az első eseten kiakadni kötelező, tiszta sor.

A másodikon való fennakadás meg információhiányból (nem a mozgássérült helyét veszi el, ráadásul nem az államot rövidíti meg stb), vagy a jó öreg magyaros irigységből fakadhat. Annak az eshetőségét már fel sem merem vetni, hogy maguk a parkolási társaságok próbálják hergelni a kisembert saját maga ellen, mint azt tette nemrég a témában az egyik kereskedelmi tv egy (vajon kik által?) fizetett riportban.

Üdv.
Sűrű héten vannak túl a csapatok. A végére többen el is fáradtak, az eső meg csak esett. Az utolsó percek drámái a tizenegyedik fordulóban is folytatódtak. A Spurs és a Newcastle kezd feltámadni, míg az Arsenal egyre mélyebbre kerül. A Villa nem élt a lehetőséggel, a Chelsea…..
Két hét szünet után folytatódott a spanyol bajnokság. A csapatok többé-kevésbé átmentették a formájukat, bár például a Sevilla és a Barcelona esetében egy teljesen kicserélt gárda lépett pályára.  A hétvége rangadóján az Atlético Madrid ismételten kikapott, ami csak…..
Robogunk, mint Guardiola a halhatatlanság felé. A meccsdömping tovább tart és végre egy rangadószerű mérkőzést is utunkba sodort a sorsolás szeszélye. Az Atlético és a Sevilla végre megmutathatja, hogy mi sülhet ki az átlagnál jóval komolyabb játékerők találkozásából. Sok…..
Lenne itt még néhány meglátás, ami nem fért bele online közvetítésünkbe, viszont igen kíváncsiak lennénk kedves mindnyájuk véleményére őket illetően, úgyhogy most szépen sorban önök elé is tárjuk mindet. Ha úgy tetszik, ez lesz a BL három dolog, csak egy kicsit több lesz…..
Nou San Trafford Kösz, Fergie. 2008.04.24 00:14:00
A két veretlen csapat pusztító mételyt vetett a tegnapi támadástól legyengült immunrendszerünk megmaradt állásaira, mely csapás súlya alatt görnyedve bőven szórjuk az átkokat mindenkinek a fejére, akinek köze volt a Bl-elődöntők első meccseihez. Hogy rogyassza az ég erre a…..
Kétszer állt továbbjutásra az Arsenal, mégis maga alá gyűrte a heroikus liverpooli úthenger, így aztán bekövetkezett amitől leginkább tartottunk. Ezalatt nem a pudlik továbbjutását értjük, hanem az újabb rémálommal kecsegtető angol elődöntőt, Liverpool – Chelsea csapó…..
Megértjük, ha erre a fordulóra valaki több pénzt tett vagy tesz fel, mint általában az angol bajnokságra merészelni szokott. Szemtelenül csábít szinte minden meccs, tálcán kínálva az esélyest, már-már elbizonytlanítóan nagy a kísértés arra is, hogy félvállról és…..
Tudjuk, hogy ma játszik a Juventus, ráadásul nem is kispályás meccset, de mivel ezt az egy meccset játsszák ma, csak holnap fogunk beharangozni, addig is engedjétek meg, hogy ismét nagy szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az őszi Derbi della Molle alkalmából készített posztunkat.…..
1. Amikor komoly sérülés történik a pályán, az embernek mindig az jár a fejében, hogy nem létezik, hogy valaki szándékosan csináljon ilyet. Aztán eszébe jut Roy Keane és már nem biztos semmiben… 2. A Chelsea még Special, de a One nagyon hiányzik belőle. 3. A Juventus…..
És újra színes a világ, mondhatja sok-sok Barca szurkoló, hiszen már csak 5 pont a különbség. Persze a dolog nem ennyire egyszerű. Az előjelek nem voltak ennyire ragyogóak, a Real Madrid már-már behozhatatlan távolságban volt, ráadásul remek formában. A múlt héten lőtt 7…..
Úgy döntöttünk rövid konzultálás és az e-mailek, kommentek átolvasása után, hogy szabdjára eresztünk minden Kedves Olvasót, mostantól nem kell megtanulni semmit, viszont lehet javasolni, okokat, jelzőket keresni, listázni a játékosokat, akiken ti már rég túladtatok volna,…..
emre 2008.02.11 11:14:25
Három dolog, amitől jobb az Inter a többieknél?
1. Ibrahimovic
2. 3 csapatnyi topjátékos
3. részrehajló játékvezetés

Három játékos, akit meg kellene szerezni a Juvetusnak?
-nemtom, nem ismerek ilyen csapatot

Három dolog, amit Rafa Beníteznek kell megtanulnia?
1. angol nyelv
2. nem minden spanyol, ami fénylik
3. a szurkolók túl könnyen felejtenek

Három dolog, amit a kommentátoroknak kellene megtanulniuk?
1. Nem kell a neveket úgy kiejteni, ahogy a játékos anyanyelvén szokás, de legalább ne fájjon
2. Ne drukkoljanak egyik csapatnak sem
3. Ne ordítsák le a maradék hajamat egy jelentéktelen szituációban

Három poszt, amelyeken erősíthetne a Barca?
1. Orvos
2. Csatár
3. Bárki, csak ne legyen holland

Három javaslat az NST-nek?
1. Ne írjanak olyanok egy adott bajnokságról, akik onnan valamelyik csapatnak szurkolnak. Sancho real-mániája, és elfogult írásai teljesen tényszerűtlenné teszik az oldalt. Nem tudom miért nem ír egy olyan bajnokságról, ahol pártatlan. Ráadásul emiatt a La Liga cikkek Real madrid háziforummá válnak, fél év alatt elszokott innen egy rakat "nemreáldrukker", ami szerintem nem célotok (v igen?) Mivel én legtöbbször a spanyol és az angol bajnokságot nézem, ha el akarok olvasni vmit pl az olaszokról, nem tudom h mennyi igaz belőle, hogy ott is olyan ír-e, aki megrögzött szurkoló. Hangsúlyozom, nem a Reallal van baj, ha a Barcának/Sevillának stb drukkolna, akkor sem kéne erről a bajnokságról írnia, vagy ha már mindenáron ezzel akarjon foglalkozni, legyen egy külön Reál cikksorozat, és külön írjon vki a La Liga fordulóiról.

2. Ha valamelyik meccsről csak az összefoglalót látjátok, akkor nem kéne a "meccs képére" hivatkozni, továbbá a csapatra jellemző általánosságokat puffogtatni.

3. Kéne egy összeesküvés-elméletek gyártásával foglalkozó állandó rovatot indítani, gyanús meccsekkel, igazolásokkal, piáláson kapott focisták sérülés miatti hiányzásával stb..

Három dalcím, ami eszedbe jut a United-City meccsről?
1. Maroon 5 - Sunday Morning
2. Susie Suh - Shell
3. Crossfade - Cold
-> Ericsson telefonom gyári zenéi :)

Egy álommal szegényebbek lettünk. Miközben az amerikai elnökválasztáson élesedik a harc, Spanyolországban nagyon nyugodt tavasz elé nézünk, mert a Villarrealnak nem sikerült megmentenie a komplett bajnoki mezőnyt a megalázó pontkülönbségtől. A Real Madrid már kilenc egységgel…..
emre 2008.01.30 13:32:45
Nagyon érdekesek a magyarázkodások, csak így tovább! :) A lesre vonatkozó szabályt "the real" nevű kedves olvasó már le is írta, nem ártott volna többeknek előbb a szabályokkal tisztában lenni.

Továbbá "fatan" kollégának is meg kell köszönnöm a munkát, a lesképe az általam berakottnál is sokkal sokkal zseniálisabb, az igazi lesvonal Robinho jobb lábánál van (egész pontosan jobbról a 8. vonal), az ő általa bevastagított vonal nem tudom, hogy vajon humor-e, esetleg optikai ismeretek hiánya, de a rajz kétségkívül megkönnyíti a dolgom, nem kell már semmit magyarázni, a csatár tisztán kivehetően 1 embernyi lesen áll. "Gibson" állítása sem helyénvaló, ugyanis sem kapu felé mozgó csatár, sem kifelé mozgó védő esete sem áll fenn, ami esetleg megnehezítené egy olyan ember dolgát, aki ezen szituációk elemzésére irányuló képességével keresi a kenyerét az oly kevés európai elitbajnokságok egyikében, azaz a profik között is a legprofibb.

Mivel nekem és a szemeteknek nem hisztek, csak abban bízhatunk, hogy a cikkíró korrekt lesz, és az állásfoglalása mellet - amit észre sem vettetek, de én azért köszönöm - javítja a cikket, vagy ha azt a szentségtörést nem is teszi meg, legalább titeket lehűt.

Az egyéb csapatokra és bajnokság(ok)ra utaló válaszokat megelőzvén még annyit mondanék, hogy ebből a szituációból semmilyen messzemenő következtetést nem akartam levonni.

Maradok tisztelettel, emre