Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeroalbedo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg mi, az ovális fejű űrlények, akiket előszeretettel hívnak audiofileknek, azon vitatkoztunk, hogy akkor most a streamelés megölte-e a letöltést, hiszen a lézer lemezt már régen legyilkolta a torrent, a lapraszerelt bútorairól híres, a kockát mint minden forma ősatyját piedesztálra emelő Ikea…..
zeroalbedo 2018.04.15 17:04:54
Nagyon fellelkesített az írás, mert kiváló ötletet adott. Nekem ugyanis csak egy AN-E 03-as hangszóró kit jutott, amihez még dobozt is úgy kellett csináltatnom. Meg elkövettem azt a hibát is, hogy a keresztváltója - a böhöm nagy AWG6-os tekercsekkel meg a Duelund+VCAP CUTF kondikkal - fedetlen külső boxba költöztek, így aztán totál lezuhant a szett feleségállósági faktora.

Meg is mondta az asszony, hogy ő nem hallgatgatni meg kerülgetni akarja azokkal az idegesítő hülye drótokkal ott mögötte, amiktől egyszer tuti agyvérzést fog kapni, hanem nézegetni szeretné. Esztétikai élményt akar magának, meg a hozzánk betérő vendégeknek, hiszen ő vizuális típus, és különben is örüljek, hogy az "égő-hülye-borzalmas" cuccaimat megtűri a lakásban.

Bezzeg ez sokkal kisebb, vizuálisan is letisztult, olyan gondoskodó-anyai érzéseket kelt benne. Meg végiggondoltam-e, hogy az előlap szürke színe mennyivel jobban mutatna a mostani impala gránit-ólom szendvics hangfalalátéten - ami, ha egyébként nem tudnám, toxikusan szennyezi a környezetet -, vagy nini, főleg milyen jó helye lenne ott, a nagyfikusz kaspója mögött.

Az ötletre visszatérve, még szerencse, hogy tegnap-ma-holnap Glamour-napok vannak és eszébe juttattam, hogy a - múltkor sokatmondóan emlegetett és a Firefox kedvenc előzményeiből általa pillanatok alatt előbányászott - Gabor-szandálocskák milyen cukik és mennyire kiemelik a karcsú bokáját. Mondta is rögtön, hogy végülis a mostani hangfal high-gloss vörös mahagóni furnérozása azokkal a kékes színű hangszórókkal mégis jobban megy a bordűrünk rózsamintájához.

Szóval így elmaradt az IKEA séta, maradt a Sugár. Meg az AN dobozok is a helyükön.
Minden évben tipródom, hogy menjek-e vagy ne menjek? Igazság szerint ez nekem inkább amolyan közönségtalálkozó. Vidéki kedves olvasóimmal, törzskommentelőimmel, barátaimmal tudok ilyenkor személyesen is összefutni. És igen, persze közben azért behallgatunk ide-oda, ahogy sikerül,…..
zeroalbedo 2014.11.15 12:14:57