Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Most regisztráltam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
Most regisztráltam 2014.12.10 18:34:17
@Szamiz67: Nem akarok politizálni, de szerinted az usában nincs korrupció?
www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-announces-list-of-washingtons-ten-most-wanted-corrupt-politicians-for-2013/

Ott is nézőpont kérdése a korrupció. Akiknek lobbiznak azok szerint nincs, akinek nem, azok szerint van.
Szerinted Obama miből fizette vissza az az 1 milliárd dollárnyi "támogatást"?

Aki az mszp idején volt a zsíros bödön mellett most az mutogat, és így fordítva...
És ezt józan paraszti ésszel trafiknak hívták őseink. Történészek bebizonyították, hogy olyan kiskereskedelmi egységként működtek ezek az úgynevezett "trafikok", ahol szabadon lehetett mindent megvenni, ami szem szájnak ingere. A profit nagy része ugyan a dohánytermékekből és…..
Hétfőn órákon át nem voltam netnél, úgyhogy Vida Ildikó és André Goodfriend találkozása, a második hullámban érkezett "Tolmácsot szeretnék kérni"  és az épp akkor induló mémáradat egyszerre ért el az este. Három kérdés kezdett el járni a fejemben: mit lehetne ebből…..
Most regisztráltam 2014.11.13 10:06:12
mno.hu/ahirtvhirei/vida-es-goodfriend-talalkozasa-nem-kell-lopni-itt-a-vagatlan-felvetel-1258096

Innentől kezdve értelmét veszti a bejegyzés, mert nagyon nem úgy néz ki, hogy el akarják mindenhonnan távolítani a videót.