Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moe bius

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Vannak magyar napjai Kolozsvárnak. Először. (Haha..!) Na de komolyan: mint az a tegnaptól 22-éig tartó I. Kolozsvári Magyar Napok programfüzetének jegyzetében is áll: a rendezvény valóban olyan, mintha egy nagyon-nagyon régi hagyományról volna szó. Mert hát tényleg:…..
moe bius 2010.08.19 14:56:01
@szamárfül/pável: ejszen fáintos.
Kurt Sutter, a Sons of Anarchy készítője soha nem titkolta, mennyire rühelli az intézményesített sorozatkészítést, a network tévék faszfej vezetőit (idézet), akik mindenbe beleszólnak, és ha egyszer véletlenül támad valakinek egy jó ötlete, azt is elkúrják. Tessék csak…..
Megannyi ismerős, emlékeink mélyén elraktározott, fura autó. Mind egy célra készült. Felkavarjuk a kondér alját, nagyot búvárkodunk, jöjjenek velem, jó lesz. Vélemények az azonos című írásunkról...
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
moe bius 2010.06.01 14:21:29
Helyi idő szerint vasárnap reggel az Egyesült Államokban elhunyt Ronnie James Dio, az egyik legnagyobb hatású metálénekes. Wendy Dio, a zenész felesége és menedzsere tavaly novemberben jelentette be, hogy 67 éves férje gyomorrákban szenved, ennek ellenére folyamatosan kötötték le…..
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Úgy tűnik, választ kapunk egy hónapok óta minket kínzó kérdésre: vajh mire fogja költeni a nyakába szakadt állami milliárdokat a Duna Televízó? Megmondjuk: kurvákra. Na nem úgy, hogy rendelnek belőlük párat a igazgatói irodába, hogy az üvegasztalra kiszórt kokóban…..
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
Slayer – World Painted Blood (American/Sony) A Slayer a világ legkeményebb zenekara. Ez még akkor is így van, ha tudjuk, hogy nem így van. Ez kb. olyan, mint a hívőknek a Tízparancsolat. A metálosoknak csak egy van ilyen parancsból: a Slayer a legkeményebb. Kész. Az új lemez is…..
moe bius 2009.11.04 12:19:47
Tetőtől talpig megújul a Duna televízió arculata, új díszletek, új főcímek, és új csatornaazonosítók - ezzel nyitja az őszi szezont a csatorna. Hadd idézzük a sajtóközleményt: "A Duna Televízió arculatváltásának lényege: letisztult, elegáns látványvilág, a…..
mediainfo.hu Magyar vagyok. Baromfi 2009.05.29 15:20:02
A BTL.hu hírei között találtuk ezt a gyöngyszemet: "Magyar baromfi vagyok - amikor a kakas vall a magyarságáról". Furcsán éreztük magunkat: talán sajátos humor? Áh, sajtóközlemények csorbítatlan közlése nyomán az ritkán fordulhat elő. Aztán a hír alatt…..
moe bius 2009.05.29 16:08:24
www.youtube.com/watch?v=gRFrCmJpZWw&feature=channel_page ez is egy utanerzese ugyanannak... csak...
A Le Monde szerint jelentősen javult azoknak a francia fiataloknak az angol nyelvkészsége, akik nem várják meg a különböző angol és amerikai tévésorozatok francia változatát, hanem interneten rögtön forgalomba kerülésük után letöltik az angol nyelvű torrenteket. "A diákok…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
moe bius 2009.02.26 16:36:09
moe bius 2009.02.26 16:38:44
A Battlestar Galactica eddig sem szenvedett hiányt húbazmeg pillanatokban, de amit a 4x13 (vagy 4x15, kinek, hogy), azaz a The Oath című epizód nyújtott, az valami félelmetes volt. Aki nem látta még, sürgősen pótolja, aki naprakész, klikkoljon a továbbra. Aztakurva, az előző rész…..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
Az emberi tényezőnél nem kell nagyobb biztonsági rés. Balázs nem kicsit került kínos helyzetbe, amikor a Virágneked diszpécsere beolvasta feleségének a nem neki címzett virág üdvözlőkártyáját: Az alabbi levelet januar 9-en irtam a viragneked.hu elerhetosegere. A valasomat nem…..