Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balos pacsirta

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1969: Simándy József (ha minden igaz) először énekli el lemezfelvételen a Hazám, hazám című áriát Erkel Bánk bánjából. 1961: Rátonyi Róbert egy tévéfelvételen énekli el a Csárdáskirálynő című operett egyik leghíresebb dalát, a Jaj, cica, eszem azt a... kezdetűt. 2017: a Sztárban sztár ötödik…..
balos pacsirta 2017.09.11 13:35:38
@rálövi gól: csúcs a neved :D
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
balos pacsirta 2016.08.29 23:02:42
Érdekes hajtépés zajlik éppen Bernáth József séf és az RTL között, legalábbis valami ilyesmiről ír a Bors: a séf már nem szerepel az RTL terveiben, amit közöltek is vele, de ettől még továbbra is a Konyhafőnökkel azonosítja magát, és a műsor egykori szereplőivel is haknizott, ami kiverte a…..
balos pacsirta 2016.03.25 09:47:25
@SimiTomi: na, azért kikupálódott a végére :)
A Népszabadság írta meg ma reggel elsőként, majd szépen sorban mindenki, hogy a TV2 Hajdú Péter producerkedése mellett feltámasztja a Naplót, amihez több, korábban a műsorban dolgozó tévést, újságírót is megkerestek. A cikkekre válaszul a TV2 ezt a sajtóközleményt hozta le: A TV2 Csoport hír- és…..
balos pacsirta 2016.03.21 16:37:43
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
A TV2 időjárás-jelentőjének jövőjéről a Bors írt: a népszerű tévés szeretne kicsit pihenni, és a családjával tölteni az időt, és ehhez a nyugdíj tűnik a legideálisabb megoldásnak. A lapnak egy TV2-s forrás megerősítette a dolgot, mondván egyelőre semmi változás nem lesz, de 18 évnyi folyamatos meló…..
balos pacsirta 2016.01.16 11:45:05
@SzabóIstván: pötsch...
  A The Atlantic szavaztatta meg olvasóit egy többfordulós, igen nemes vetélkedés során, melyben azt szerette volna megtudni, hogy ki a legótvarabb gennyláda a tévében, az a szereplő, akinek nincs visszaút, akiben semmi emberség, megmentendő jóság nem lapul, mint mondjuk Darth…..
balos pacsirta 2015.12.07 21:37:06
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
balos pacsirta 2015.10.20 07:43:31
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
balos pacsirta 2015.10.11 12:18:23
@Transylvanianmixedgrill: akkor írj neki íméltet, banyek...
Audrey Middleton (nem rokona Kate-nek) az amerikai Big Brother 17. évadának egyik versenyzője, és hát ő az első transznemű játékos a reality ottani történetében (a britekél volt már traszgender versenyző korábban). Hogy aztán csak azért került be a műsorba, mert férfiből lett…..
balos pacsirta 2015.06.27 07:48:57
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
balos pacsirta 2015.06.24 22:16:06
A Blikk.hu információi szerint hamarosan összeáll az RTL Klub ősszel induló tehetségkutatójának a zsűrije. A Nagy-Britanniában kilenc éve futó Got Talent magyar változatának résztvevőiről többek között Horgas Eszter fuvolaművész és Kovács Patrícia színművész is dönt…..
balos pacsirta 2015.06.17 13:54:08
Lenyűgözte a zsűrit a Freelusion tánccsapat előadása az America's Got Talentben, így továbbjutottak a tehetségkutató következő körébe. A Freelusion már tapasztalt induló, hiszen a brit változatban és egy francia műsorban is szerepeltek, de most az amerikai zsűri érezte úgy,…..
Április 26-án vasárnap este 9:10-kor jelentkezik először az a műsor a TV2-n, amire Hajdú Péter csak nagyon hosszas tárgyalások után tudta rábeszélni Friderikusz Sándort, aki az Ének iskolája második évada után intett búcsút a TV2-nek. A formátumot viszont mintha rá szabták…..
balos pacsirta 2015.04.08 23:24:43
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Hely: Index szerkesztőség, kultrovat. Szereplők: Klág, Sajó, Sixx.  Klág: - Na, milyen volt?Sixx: - Olyan mint szokott lenni. Van valahol egy futószalag, amiről a valóságshow-szereplők legördülnek. Most is jött tíz.Sajó: - Ez hívják magyar…..
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
balos pacsirta 2015.02.12 13:51:00
@sajó d.: szívesen lennék a korrektorod :)
Év vége van és nem bírjuk ki listák nélkül. Első összeállításunkban, a ránk legnagyobb hatást gyakorló outfiteket, ruhadarabokat gyűjtöttük össze a magyar közélet 2014-es idényéből. 10.: Habony Árpád a barna ötven árnyalatában Habony Árpád többször is fog…..
balos pacsirta 2014.12.28 19:45:38
@firg_firg: Hogy milyen toplista? Talán olvasd el még egyszer a cikk címét és a bevezető szöveget és próbáld értelmezni (emlékezetes)...
Valamelyik nap felhívott Kasza Tibor, hogy beszélgessünk egy kicsit, nézzem meg a műsort belülről, háthat úgy jobb képet kapok arról, milyen meló egy ilyen talkshowt összerakni. Nekem ez meg feküdt, mert voltam már bent a Való Világ és a Sztárban sztár kulisszái mögött, az…..
balos pacsirta 2014.12.10 05:07:19
@sixx: egy animgifet igazán csinálhattál volna magadról :)
Bemutatták A Dal 2015 első tíz elődöntős produkcióját: Szécsi Saci és Böbe: Our Time (szerzők: az előadók és Fodor Máriusz) Tóth Vera: Gyémánt (Hrutka Róbert) Csemer Boggie: Wars For Nothing (Sebestyén Áron és Bori Sára Heléne), Bogi - Dallos-Nyers Boglárka: World of…..
balos pacsirta 2014.12.09 10:21:28
@Dorsz: keresgéltem egy kicsit
Péter Barbara Barbie – Listen to the universe www.youtube.com/watch?v=CqeaYbiViPI