Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nilla

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy büdös kamuválság mellékzöngéje, hogy tovább gyorsult a világ, már egy napot sem várnak a szolgáltatók, hogy ügyfeleik a tartozást befizessék. A T-Mobile egyelőre csak a jogos kintlevőségek után küld robotokat, de azok elég agresszívek: félóránként hívogatják az…..
n e m h i s z e m e l, h o g y v a l a k i d e s z z e r t e t é s r ó z s á t v i s z a z e l s ő r a n d i r a . De az év önámítás is itt olvasható: "nem volt egy Brad Pitt, de gondoltam csalnak a képek." Már irtam ide egy történetet,ez a "szakítás" úgy egy…..
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Levélváltás, hogy minden kiderüljön. Egy utazás mindent megváltoztat. Kedves Szakítós! Valentin-nap alkalmából küldök néhány levélrészletet, amit a volt szerelmemtől kaptam. A Valentin-naphoz úgy kapcsolódik, hogy igazi ünnepi szakítás volt, sok szerelemmel:) A négy éves…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Ha valakire keményen rápörgünk, akkor viseljük a következményeket, mondhatnánk. De legalább rendesen megírt történet, sok részlettel, éjszakai telefonhívásokkal és lerészegedésekkel.   Hello   Friss sztori. Én (lány) 27, Ő 36. Futólag már ismertem, mivel jó pár…..
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
A ma reggeli több szempontból is a szakítósblog történetének egyik legjobbja lehet, ha nem kamu, de ez most nem érdekel. Nézzük, miért lehet a legjobb: 1, a szűz csaj randizik 2, a faszi ezredesével gond van 3, a kastélyszállóban bekapcsolja a meccset. Mellé rengeteg meglepetés…..
nilla 2009.01.26 09:44:15
A következő olvasói levél egy olyan jelenségről szól, ami jogosan vált ki ellenérzéseket a hölgyekből: jó néhány párkapcsolatban tengődő férfi vadászik a netes társkeresőkön újabb áldozatok után. Egyik sem vallja be a kezdetek kezdetén, hogy nem főállású asszonyt…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
Ez milyen undorító szakítósduma már? Pedig egy ideig mindenki járt volna a sráccal, az biztos. Jeleznénk, hogy ez nem egy rovat, de örülünk, hogy terápiás céllal megírtad a történeted, és erre bíztatnánk mindenkit, mert segít. Ha az utcán egy vidám embert látsz, ő tuti…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
nilla 2008.12.20 12:06:29
Bukowszky · bukowszky.blog.hu 2008.12.20. 11:26:57

Egyetértek, kiegészítve azzal lekezelő és nagyképű is. Amúgy meg, nők is néznek pornót, maszturbálnak is és ennek semmi köze ahhoz, hogy lehet csinálni is, meg van kivel csinálni. Szerintem is kavarja magának a pocsolyát, legalább valami történik, annyira meg ugye nem "okoska", hogy egy normális, egyenrangú, kiegyensúlyozott kapcsolatot működtessen.
Kedves Olvasók! Boldog vagyok,hogy szép számmal látogatjátok oldalunkat és külön örömmel tölt el, hogy sokan hozzá is szóltok az éppen aktuális témákhoz! Csak így tovább!Szószaporítás helyett következzen inkább egy történet grigorij barátunktól.Pár éve történt egy…..
Rövid, velős történet, szeretjük az ilyent.   Kedves Szakítósok!      Az én történetem igazából nem „szakítós sztori”, mégis úgy döntöttem, hogy érdemes megosztanom veletek, talán szerzek vele néhány kellemes pillanatot……..
Ma az internetes ismerkedés egy speciális vállfajával ismerkedünk meg: az erotikus társkeresők világával.Az adatlapom mögött meglátott engem… történethez kapcsolódhatna az enyém is.Közel a 30-hoz, pár eseménytelen év után gondoltam, én is megpróbálkozom a…..
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..
Legalább tisztességes volt a fiú, még időben szólt, hogy nincs meg a szikra. De miért maradt a lány a lakótárssal, ha azóta is a másikkal álmodik? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítósok, Nemrég történt az eset, engem így…..
nilla 2008.11.24 10:18:50
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.11.24. 10:10:03

Hát most mit mondjak én is "vonzottam be" érdekes emberkéket, de el is gondolkoztam, hogy vajon miért, levontam a következtetésket aztán mentem tovább. Lottó 5-ös szinte megtalálni a másik feled:)
nilla 2008.11.24 10:24:00
Nard · underrated.blog.hu/ 2008.11.24. 10:20:50

Hát ha még nem volt majd lesz. Elvileg minden zsáknak megvan a foltja:)
 Van még olyan generáció, amelyikben nem létezik az MSN, de ettől függetlenül nagyon, de nagyon tudnak szeretni. MSN helyett viszont van család és rengeteg bonyodalom, és szerelem legyen a talpán, amelyik meg tudja ezt oldani. Innen loptuk Kedves Szakitós, eddig hezitaltam, hogz…..