Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0x000132f

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután 2012-ben megválasztották a belgiumi Gent alpolgármesterének, és ő lett a város közlekedésének és közterületeinek felelőse, Filip Watteeuw gyökeres átalakításokról döntött. A nehézségekről és a bámulatra méltó eredményekről az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség éves…..
A túlsúly napjaink népbetegsége, a modern életforma egyik következménye. Európában ma minden negyedik ember elhízottnak minősül. Ehhez a legtöbb európai országot jellemző mozgásszegény, ülőmunkára építő városi életmód és a nem megfelelő étkezés is hozzájárul.   Túlsúlyosság és elhízottság   A…..
0x000132f 2018.08.25 21:11:48
@Zsuzsi25: Aktivitás, emésztés hatásfoka, anyagcsere sebessége átlagos testhőmérséklet, izomtömeg százalékosan.
Ez utóbbi elég csalóka, mert nem igazán látszik se ruhában se a mérlegen.
  Egy korábbi cikkünkben a mély hangú férfi énekeseké volt a szerep, most következzen öt zenekar, melyekben káprázatos nők ragadtak mikrofont. Kezdjük azzal, hogy nem igazán kedvelem a női énekhangot a rockzenében. Talán azért, mert sokszor a zenéhez képest túl vékonyka, és túl finom, vagy épp…..
Karácsony közeledtével egyre több lány ismerősöm keres meg, hogy milyen szakállápoló termékeket ajánlok, mert a barátjukat szeretnék meglepni, úgyhogy összegyűjtöttem, amik nekem beváltak...
A csehországi Ostravában tartotta első megbeszélését a tisztább levegőért küzdő három civil szervezet, a Levegő Munkacsoport, a cseh Čisté nebe (Tiszta Égbolt) és a lengyel Warszawski Alarm Smogowy (Varsói Szmogriadó). A Visegrádi Alap által támogatott projekt keretében tartott rendezvény…..
Egy 18 éves srác ismerte fel először a BKK által frissen bevezetett jegyrendszer hibáit és jelezte is a BKK-nak. Cserébe feljelentették, a rendőrség éjjel ment érte. Tüntetés szerveződik mellette és a T Systems és a BKK FB oldala tele lett kritikus kommentekkel. Közben a bkk.hu elérhetetlenné vált...
Április végétől az HBO-n lesz látható a Handmaid's Tale, vagyis A szolgálólány meséje, amit eredetileg a Hulu gyárt, így itthon nem lenne látható. A Margaret Atwood regényéből készült sorozatot az egész régióban az HBO tűzi a műsorára április 27-től. Az HBO jó szokásához híven a premier napján nem…..
0x000132f 2017.04.12 13:35:43
@Hizdahr zo Loraq: Akkor lehetne poszt-disztrófiásan, de borzas.
0x000132f 2017.04.12 14:46:15
@Hizdahr zo Loraq: Sőt gondolom a fogazat is teljesen szabályos lesz, mint a mostani HBO történelmi sorozatokban. Borzas szemöldököt és kusza szuvas fogakat, állatias tekintetet szélfútta cserzett bőrt, öregasszonyos inas repedt kezeket szeretnék látni.
Bár lehet hogy ez csak az én fétisem.
0x000132f 2017.04.12 15:01:44
@Hizdahr zo Loraq: Nem a vallásos embereket látom így, hanem azokat a korokat amikor nem volt magas szintű a higiénia. Persze értem, én hogy nehezebb egy rosszarcú igénytelen szereplővel azonosulni de sokszor hiánylom a színészeken nem látszik eléggé a nehéz sors.
Sokan esünk abba a hibába, hogy magasabb hőfokon mosunk ki egy-egy ruhadarabot, mint ahogy azt szabadott volna, emiatt pedig összemegy a ruha a mosásban. A second hand boltokban egyébként sokszor találunk ilyen darabokat, amiknek egyébként semmi baja nincsen, így akár luxus…..
0x000132f 2017.03.24 10:06:15
Alimento CHIA 2016.12.05 07:06:55
A chia köré kisebb kultusz kezd nőni, ezt számtalan cikkben láthatjuk, mely ódákat zeng eme apró, de rendkívül hasznos növény csodálatos egészségügyi hatásairól. A jó vélemény nem alaptalan, de azért nem kell túlzásokba esni...
0x000132f 2016.12.05 12:11:52
Noha egyre többen próbálnak egészségesen étkezni, mégis még mindig sokan vannak, akiket sikerrel manipulálnak a szupermarketek, így aztán csak megveszik azt a rágcsálni valót, csokit, vagy cukros üdítőt. Legalábbis Ausztráliában így van…..
Gyakran értetlenül, tanácstalanul figyeljük, mi is történik velünk. Minden különösebb ok vagy az életünkben bekövetkezett változás nélkül egyre szűkebbek a ruháink, a kilók csak úgy szaladnak fel ránk. Esetleg örökké fáradtak vagyunk, egyre nehezebben viseljük a napi stresszt, a szex is egyre inkább…..
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Úgy döntesz, hogy hátrahagyod a stresszt és kipróbálod milyen az élet falun? Lefoglalsz egy hosszú hétvégét.    A foglalás eufóriáját követően, ahogy telnek a napok, kételkedni kezdesz döntésedben. Vajon jól választottál? Képes leszel eltölteni három napot, vagy extrém esetben egy teljes hetet…..
A természet alapvetően a barátunk, a növények élelmet, friss levegőt, nyugalmat, vagy éppen produktív hobbit biztosítanak számunkra, és ez még közel sem a teljes katalógus. Előfordul azonban, hogy egyes növények jótétemények helyett pokollá változtatják az életünket, legalábbis az allergiások…..
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
0x000132f 2016.05.01 19:38:21
@Benedith: Az rossz, aki rosszra gondol!
A gyerek csak a plakátot látja, a műsort természetesen nem.
Felesleges továbbgondolni.
Mit kellett volna mondani?
A bácsi csak napozik?
0x000132f 2016.05.01 20:19:38
@élhetetlen: ide is érvényes, hogy nem érdemes továbbgondolni.
Se az 5 éves se a 13 évesen nem fogja látni a műsort.
Pucér emberektől nem féltem a lányom, ennél sokkal károsabb dolgok is vannak mit az, hogy lát egy pucér plakátot.
A fórumokban előforduló anonim alakok véleményétől, zaklatásától sokkal jobban tartok.
Majd beadok egy petíciót, hogy tiltsák be, nehogy valaki valami károsat mondjon.
0x000132f 2016.05.01 20:21:04
@Benedith: mindegy, nem foglalkozik vele, nincs a látóterében.
Felnőtt dolog, nem érdekli.
Nagyon sok mindent hallunk naponta az egészséges életmódról, mit kellene ennünk és mi az, amit jó lenne, ha elhagynánk az étkezéseinkből. Az egyik ilyen étel, amiről szintén megoszlanak a vélemények, nem más, mint a vaj.  Most mutatunk Nektek egy szuper receptet, hogy hogyan készíthetsz otthon, 5…..
0x000132f 2016.04.20 13:36:05
"A bolti vaj nem igazán egészséges, hiszen számtalan olyan hozzávalót tartalmaz, amitől már csak a neve lesz vaj."

Ez élelmiszerkönyv elég szigorúan szabályozza mi is lehet benne.
www.omgk.hu/Mekv/2/251/251.html#h

6.1.1. Vaj
Azonosító szám: MÉ 2-51/06/11

A vaj 20 oC-on szilárd halmazállapotú és kenhető állományú "víz a zsírban" típusú emulzió, amely a vízen kívül más hozzáadott anyagot nem vagy legfeljebb tejeredetű tejsavkoncentrátumot, étkezési sót, színezéket, tejsavbaktérium-színtenyészetet, esetleg nátrium-hidrogén-karbonátot tartalmaz.
A zsaroló kártevők fejlődésének és újabb variánsainak felfedezésének híre mellett, javarészt a látványos és sokakat érintő támadásokról olvashatunk mindenhol. A folyamatosan növekvő és egyre kifinomultabb támadások miatt, valamint a biztonságtudatos gondolkodás erősítése érdekében az ESET és a KÜRT…..
0x000132f 2016.04.19 11:42:10
@Hóhér az utolsó barátod:
Ha a gyártó nem segít akkor és igény van lesz rá 3rd party
0x000132f 2016.04.19 11:42:49
0x000132f 2016.04.19 11:43:23
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
Mit szólnál, ha azt mondanám, nem feltétlenül kell több időt az edzőteremben töltened ahhoz, hogy izmot építs vagy hogy szálkásabb légy? A kulcs: megfelelő táplálkozás.Sokan időt és energiát pazarolnak arra, hogy naponta több órát edzenek, és közben egyáltalán nem…..
A 19 éves gyakornok angol programozó Andrej Gajdos-nak mindig is az volt az álma, hogy egyszer úgy nézzen ki, mint  Dwayne "The Rock" Johnson. Ennek érdekében pedig képest volt bármit és bármilyen módon elkövetni, de a dolgok valahol (amikor elsőnek szerhez nyúlt) félresiklottak és…..
0x000132f 2015.09.29 16:27:47
@Tomi from Space: Naná, mint minden gyógyszer, márpedig ez az.
A mellékhatások szépen felerősítették az alapbetegséget.
Elég ritka az a betegség amire anabolikus szteroidokat írnak ki, ahhoz képest gyanúsan nagy a piaca ezeknek.
Napjainkban kifejezetten divatos az egészségtudatos életmód, így egyre népszerűbbek a különböző cukorpótlók és édesítőszerek. De hogy mit is jelentenek a különböző kifejezések, és melyiket érdemes választani? Olvass tovább, és megtudod! A klasszikus, finomított fehér…..
0x000132f 2015.09.25 15:34:47
Intenzív erotikus jeleneteknek lehettek szemtanúi a járókelők. Egy fiatal pár nem bírt a szenvedélyével és az utca közepén estek egymásnak. De ez még mind semmi. Az eset után a srác bevallotta: AIDS-beteg. Ifjú turisták Prága központjában szenvedélyesen szexeltek. Rendőri…..
Sokan rettegnek a cápáktól, pedig összehasonlítva más veszélyes állatokkal, szinte elenyésző azon cápabalesetek száma, melyekben emberek vesztik életüket. Az ilyen támadásokba évente tízen halnak bele, míg például a csókbogár tizenkétezer ember életét veszi el évente.…..
Időről időre beszámoltunk a 2013. év végén a CryptoLocker-rel indult, majd a CryptoWall-lal folytatódó és újabban a CTB Locker formájában megjelenő támadási hullámról, amelynél a felhasználói állományok "túszul ejtése" következik be, és a kártevőt terjesztők súlyos…..