Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maya40.1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy "ez jön 2017-ben az HBO-ra"-videóból vannak, amit egyelőre nem tettek ki a netre, de amit megtörténik, megosztjuk. A képek elég semmitmondók, ahogy kell, Arya hacukája viszont király...
maya40.1 2016.12.02 21:22:45
@zizi77: És baromi rosszul néz ki. Vagy csak egy rossz pillanatkép?
Elég furcsán alakul a Trónok Harca hivatalos kommunikációja a hetedik évad körül. Az amerikai HBO egyelőre nem erősített meg semmit abból, hogy pontosan mikor és hány epizódot kapunk. Ennek ellenére a  két showrunner az UFC Unfiltered podcastnek azt mondta:  később kezdődik a Trónok Harca hetedik…..
maya40.1 2016.07.20 14:09:33
@Amorphis: Szerintem inkább a királyvári jelenetek okoznak gondot. Dubrovnikban ugye nem jellemző a havazás, a belső helyszínek ugyan nem jelentenének gondot, viszont számos forgatásközi fotón látszik, hogy a színészek baromira szenvednek a hőségtől. Oké, nyilván nem rézgarasért, de akkor se lehet könnyű úgy eljátszani a fázó embereket, hogy közben gatyarohasztó hőség van. A kinti jelenteknél persze lehetne CGI, nem értek hozzá, de talán gondot jelenthetne a hitelességnél a nyárias napfény, a télies borús ég helyett.
Szóval szerintem most új Királyvárat keresnek valahol, hasonlóra felépíthető-átalakítható díszleteket, stb.