Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iszony82

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Ha a Fear The Walking Dead első évadát egy szóban kellene jellemeznem, azt mondanám, egyenetlen volt. Nem értek egyet a fanyalgókkal, nem tartottam sem unalmasnak, sem vontatottnak, voltak benne jó karakterek és mellélövések is, jobb és rosszabb részek egyaránt. A végén viszont úgy…..
Tudtam én, csak nem sejtettem, hogy Stallonénak van komikusi vénája is. Bár kicsit meredek döntés volt,hogy éppen Louis de Funés nyomdokába kívánt lépni, amikor elvállalta a főszerepet az amerikai…..
A vasárnapi/hétfő hajnali premier mellé forgat egy kibeszélő műsort az AMC, ami úgy néz ki, hogy a meghívott vendégek és a műsorvezető Szemző Áron megnézik az adott heti epizódot, majd jól kivesézik - pont mint a Talking Dead-ben a The Walking Dead-et. Jó, nem pont úgy, mert…..
iszony82 2015.08.19 08:29:49
@sixx: te szereted magát a zombis témát is, vagy csak mint drámát értékeled a Walking Dead sorozatokat? mintha az interjúban utaltál volna rá, hogy neked nagyon bejön a zombis téma, bár fene tudja, lehet hogy rosszul értettem...

egyébként várós ez a sorozat is, meglátjuk, itt is meglesz-e a hangulat, az előzetesek alapján én reménykedek