Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mily

44 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kambodzsa projekt Mar ketten 2010.12.02 08:52:30
Ropke egy napi utazast kovetoen en is megerkeztem vegre Kamodzsaba. Erdekes volt, hogy most szinte otthon erzesem volt, ahogy a tuk tukba beulve elindultunk a repterrol a varosba. Most egy olyan gepen irok, ahol nem latszik az osszes irasjel, igy kisse lassan haladok. Boca a hatterben gepek belsejet…..
Az első blogbejegyzés szövege...
Itt is huvosodik, meg kell hagyni. Mar nem izzadunk napkozben mint a lo, szoval bezuhant a higanyszal erosen 30 ala. A szobankban most van TV rengeteg adoval, lattuk az europai hohelyzetet, reszvetunk...
Par napos hallgatasunk oka csupan az, hogy igencsak belejottunk ebbe a tengerparti, nyaralos eletformaba, aminek teljes egeszeben at is adtuk magunkat. Kialakult mar egy napi rutinunk, amit en ugyan kicsit megbolonditottam egy laza gyomorrontassal. Semmi komoly, meg mar vege is. Kicsit gyenge voltam…..
'Dark Night Of My Soul' 12 majom 2009.11.09 15:10:20
Sokadszor láttam. Egyike azon kevés filmnek, melyek megvannak nekem (videón).Kevés filmet szeretek, de azokat többször is megnézem. Ezt Terry Gilliam- a Monty Python csoport egyetlen nem brit tagja, az animációkért felelősfazon - rendezte. Jó kis kicsit futurisztikus, kicsit elvont,…..
Rockszerviz nna, megvót 2009.09.30 23:56:00
Hát Kedves Feleim, megvolt az első. Ezennel ez a blog valóságos bloggá alakul(t), mert a cikkek már az új otthonukban várnak a megjelenésre. Egész jól sikerült, a szerkesztőség nagy része megjelent a becses rendezvényen, mármint a szerkülésen. Jól sikerült sonkás, gombás,…..
Rockszerviz Elindul 2009.09.17 06:50:00
Egyelőre még elég zavarban vagyok, mert nagyjából váratlanul ért az indulás. Miután kb fél éve várjuk, hogy a programozók befejezzék a beta oldalon kért változtatásokat, végre - teljesen váratlanul - aktívvá vált a beta 2.0 változat: elindult a rockszervizmusic.hu. Ez irdatlan…..
Először Bledben szálltunk meg néhány éjszakára egy apartmanban (14-16 Euro/éj környéki áron, ha jól rémlik). Itt találkoztam az említett új-zálandi lánnyal. A városka kicsi, kellően unalmas, de olyan környezetben fekszik, hogy van mitől ámulni. Hegyek (HEGYEK!!!)…..
A tavalyi 25 éves ünnepségsorozatot és Legelő című lemez megjelenést övező rengeteg dáridót követően, a Pál Utcai Fiúk zenekar idén kicsit nyugodtabb vizekre evez: akusztikus, ücsörgős koncertekre csábítja a közönséget. A PUF eddig még csak néhány alkalommal mutatta…..
Rockszerviz EU-Fória a Carbonnal 2009.05.28 11:22:00
Gödör Klub, 2009. május 29., péntek, 20:00, ingyenesJ. D. Isolated (Müller – Szakcsi) + The Carbonfools + Brains J. D. Isoleted – a múlt Május utolsó péntekén a Gödör időgéppé változik: egy estén találkozhatunk a múlttal és jövővel. A múlttal, hiszen…..
A Szabad Európa Rádió zenekar mini erdélyi turnén mutatja be új lemezét! A határon túli fellépések az Előadóművészi Jogvédő Iroda és a PANKKK által életre keltett HungaroConnections programon belül valósulhatnak meg. Az könnyűzenei csereakció lényege, hogy a magyar zenekar…..
'Dark Night Of My Soul' 2009.05.18 15:21:14
"Amikor utazol, az Újjászületés aktusának egy nagyon gyakorlati formájáttapasztalod meg. Teljesen új szituációkba kerülsz, a nap lassabban telikés az esetek többségében nem érted a nyelvet, amelyen az emberek beszélnek.Pontosan úgy, mint a gyerek, aki épp kibukkant az…..
mily 2009.05.21 07:49:26
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
„ment a fiú, kinek neve Johnny B. Good,várta őt a fényeivel Hollywood.”(Földes László fordítása)Már az „amerikai álom” mítoszának központi eleme volt, hogy valamilyen jó megérzés, ötlet, kiemelkedő művészi vagy sportteljesítmény, ellenállhatatlan…..
mily 2009.03.18 00:21:37
elolvastam

érdekes dolgok, és persze a pénzt sosem értettem (amúgy pár hete elkezdtem tudatosan megszeretni a pénzt, mert azt olvastam, olyan, mint az állat (vagy az ember) megérzi, ha szeretik, és akkor ott szeret lenni, ahol nem szeretik onnan rettegve menekül), de a feltörekvésről (naívan!) mást gondolok. sztm nem "feltörekvés" (elitbe jutás) van, hanem feltörekedtetés. persze van az első fajta is, főleg a kereskedelmi tévékben, de a második fajta valahogy sokkal taralmasabb, értékesebb és szebb jobb finomabb. Ami jó, az jó is marad, és hiába lett vége egy Hiperkarmának, mégsem lett vége. Az más kérdés, hogy pénzt munkával keres az ember, és ha már oda eljut egy zkr mint a Hiperkarma, akkor onnantól kezdve _dolgozni_ kell, hát ők nem _dolgozatak_, éhen haltak, attól a Hiperkarma még most is az! ahogy a Kispál vagy a PUF (csak példák) is az marad már mindig, és pont azért van így, mert feltörekedtettek nem pedig a másik. itt most a közönségről próbálok beszélni, bár nemtom érthető-e

amúgy még annyit hozzátennék, hogy nem értem, hogy amikor folyton szó van a pop meg rock zenéről, meg arról, hogy legyenek támogatások, meg amikor a pankkk is indult, meg ezek a dolgok, akkor mindenki mindenkire gondolt (rádiók, tévék, zenekarok, klubok, stúdiók, fesztiválok stb pályázhattak ilyen olyan szinten), egyedül az írott (és mindegy h nyomtatott vagy elektronikus) média maradt ki a pakliból. pedig nagy szükség lenne egy ilyen közösségre, vannak tehetséges írók, bár egyre kevesebbet írnak (a pénz miatt, mert ugye itt is az ingyenmunka dívik) és tuti biztos, hogy a színvonalas, tartalmas zenei írott sajtó sokat lendítene ezen az egész rockbiznisz dolgon. persze a rádió az jó de ha lenne rádió és lenne újság is, az még jobb lenne

valami ilyesmi, bocs h hosszú voltam, de már alszik a gyerek. ilyenkor lehet írni :) (vagy legalábbis úgy tenni mintha)

sok puszi
és a szombat szuper volt! kivágtam a szívem a koromfekete pólómból :)

mily
Rockszerviz Hosszú hétvége 2009.03.13 10:31:00
Újabb mozgalmas hétvégére számíthatnak azok, akik (f)ellátogatnak Budapest fellegvárába, a Blaha felhők közt eldugott klubjába a Corvin Tetőre. Március 13-án, a Boozoo Bajou (D) és Deck Attack párost láthatják az érdeklődők, 14-én pedig az Amber Smith támad vendégeivel, a…..
Az Almost Famous-t néztem most meg éjjel és nagyjából el is vesztette az értelmét a blogunk azon része, ami a színpad mögötti világból próbálna meg dadogva tudósítani. Esszenciális darab és szerintem 2009 sem fog ebből a szempontból sok újdonsággal szolgálni, legfeljebb, ha…..
mily 2009.03.11 20:50:12
'Dark Night Of My Soul' Kaukázus 2009.03.09 15:03:00
Néhány hete megkapta a lap a Szalai Éva című/fémjelezte promo CD-t mely, mint "ez alter, erről Te írsz" nálam landolt. Mondtam, hogy a lemez felét kb. fél éve játssza/játszotta a Petőfi, ezért szerintem nagyon nem időszerű róla írnom. A főszerk meggyőződött és…..
Rockszerviz Moog a Tetőn 2009.02.26 14:55:00
Klippremier és kislemezbemutató: The Moog-, EZ Basic-koncertekCorvintető nagyterem2009 március 6. péntekCorvintető, VIII. Blaha Lujza térBelépő: 1000 HUF A The Moog rövidesen megjelenteti második nagylemezét, amely Razzmatazz Orfeum címmel várhatóan április közepén kerül majd…..
örökre szívembe zártalak belül 2009.02.25 23:12:00
nem is tudjuk, hogy ezeket eddig miért nem mutattuk meg. pedig...     ..
Hogyan készült? 3.rész: Jó napot Az meg úgy volt, hogy nem volt elég dal és a Bandi mondta, hogy írjunk még párat. - Jó - mondtam és hazamentem írni. - Milyen legyen? - kérdeztem magamtól. - Gyors - válaszolta Gábor. - Oké. Keressünk valami gyors dobot…..
Rockszerviz Helyzetbe hoz a Szer! 2009.02.22 19:57:00
  Február 1-én megjelent a Szabad Európa Rádió zenekar „Helyzet” című első nagylemeze, amelyen olyan neves és elismert (vagy inkább híres és hírhedt) zenészek működtek közre, mint a Kaukázus-os Kardos-Horváth János, vagy a PUF-os, Kiscsillag-os Leskovics Gábor.…..
„Játsszuk gyorsabban, vagy nem…” - így kezdődik az első videóklip 2006-ból. Ha én lennék a szerelmed a címe és Veszprémben vettük fel egy koncerten. Most 2009 február van, és megjelent a második KCS lemez, a tervekről annyit, hogy két klipet akarunk a lemezhez. Az…..
Rockszerviz Macskák a tetőn 2009.02.10 14:02:00
Farsangi retro jelmezbál és Fekete macska-party Qualitons-koncert, Deck Attack, Volcom Girl divatbemutató2009. február 13., Corvintető, belépő:1000,- Ft, de Fekete Macska-jelmezben a belépés ingyenes  Éljen a nagy-budapesti Télűző Önfeledtség! A tavaszváró farsangi bulik…..
2008. február 5. A38 Kezdés: 20.00 h   Mohai Tamást az egyik legtermékenyebb szerzőként tartjuk számon, különösen a gitáros-énekesek körében, így ezúttal a dalok szempontjából összeállított produkciót érhetünk tetten a jazz, a rock, a blues és az instrumentális…..
Közhírré tették a Fonogram – Magyar Zenei Díj várományosait. A korábban Aranyzsiráfként számon tartott rangos zenei díjat minden évben a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége (MAHASZ) által előterjesztett zenekarok és előadók valamelyike kapja, összesen 17 kategóriában. Az…..