Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szoffy2

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "hagyományos" gondolkodás - de nevezhetjük tudományosnak is - úgy építkezik, hogy a tényekből vonja le a következtetéseket. Ha valahol homokszem kerül a fogaskerekek közé, akkor a téves következtetést elhajítva újravizsgálja a tényeket, és addig gyűri azokat, amíg ki nem…..
Deansdale Ajánlás 2014.12.10 14:07:05
Aki tud angolul, nézze meg a libertarianmeme redditet... Kellhet hozzá némi nemzetközi politikai tájékozottság, de semmi olyan, ami fél perc guglival ne lenne orvosolható. Némi ízelítő az utóbbi napok felhozatalából: Emberek, ébresztő...
Republikon Kinek az ügye? 2014.12.04 10:49:02
Múlt héten felrobbant az internet, amikor nyilvánosságra kerültek a Baranya megyei rendőrség által, prevenciós céllal készített, de sokak szerint jelentős szakmai inkompetenciáról tanúskodó videók. A kisfilmek nem a szexuális bántalmazás elfogadhatatlanságára és az elkövető…..
Szoffy2 2014.12.05 01:12:24
@Suum Cuique: Remek írás. Köszönöm, hogy belinkelted a blogomat. Sokan félreértik ezt az egész témát, vagy felnagyítják bizonyos elemeit. Én hiszek abban, hogy férfi és nő legyen egyenlő, ugyanakkor mindkét nem el kell, hogy fogadja önmaga másságát, ahelyett, hogy háborúznak miatta.