Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niola Bes Xyrta

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy hete él az új magyar dróntörvény és még mindig nem lehet azt betartva, szabályosan repülni Magyarországon. Sőt azt sem tudni, mikortól várható bármi előrelépés ezügyben...
Niola Bes Xyrta 2021.01.07 09:23:26
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta: Az ön stílusában válaszolok. Idióta barom, mint minden változásról rettegő fasz. A legtöbben nem is használtuk lakott területen. Amúgy meg, ha semmi törvénytelent nem tesz, mitől fosik?
Te nem eszel húst? Csak zöldségeket eszel? Akkor mit eszel? Miért vagy vegetáriánus? Ha vegetáriánus vagy, ezeket és az ehhez hasonló kérdéseket biztos, hogy nem úszod meg. Te vega vagy? – szegezik nekem a kérdést nap, mint nap – hol rosszalló, hol érdeklődő pillantások kellő közepette. „Igen, közel…..
Nyakunkon a választások, 2017 már a csúcsra pörgetett kampányról fog szólni - a Fidesz részéről biztosan. A Jobbik nyíltan ráhajtott a baloldal szavazóbázisára, a baloldali pártok pedig elkezdtek tárgyalni egymással az együttműködésről. Utóbbi persze nem megy zavartalanul: a fideszes genyómédia…..
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
Niola Bes Xyrta 2016.12.10 13:20:00
@Ildiko18: A hálapénz jelentése: köszönet a gyógyításért. A meggyógyított, elégedett beteg adta az orvosnak. EZ nem hálapénz, hanem zsarolás. A daganatos betegségből meg lehet gyógyulni. Sőt! Az a nem elfogadható, ha a beteg nem gyógyul meg- kivéve, ha már végstádiumban kerül az orvosához. Az ön által összelapátolt "tényekben" annyi a hiba, mint égen a csillag, de még ez sem lenne gond, hiszen nem tudhat mindenki mindent. Csürhének nevezni az olvasókat azonban igen nagy fokú bunkóság. Önmagát minősíti vele senki mást. Javasolnék egy alapos önismereti tréninget és néhány óra agresszió kezelést, némi vitakultúrával vegyítve.
  Rossz döntésekről biztosan mindannyian ezernyi történetet mesélhetnénk. Sokszor éreztem már úgy egy-két menedzserrel kapcsolatban, hogy legalább statisztikai alapon néha véletlenül el kéne találnia a helyes választ az előtte tornyosuló döntési helyzetben, de sosem…..
Niola Bes Xyrta 2016.03.21 17:29:58