Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyenlők

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye május 14-én: Mire jó a tudomány? Dr. Meszéna Géza fizikus előadása A modern tudomány sokba kerül, tehát valós kérdés, hogy miért éri meg nekünk? Miért éri meg annak a sok adófizetőnek, akihez esetleg el sem jut a megszerzett tudás? Vagy eljut mégis…..
Egyenlők 2019.06.19 12:55:09
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Egyenlők 2015.04.29 19:59:39
@Ne küldj levelet: Igen te vagy a rohadt barom.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Egyenlők 2015.04.08 20:36:44
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: És felcsökkenteni tudsz-e?
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
Egyenlők 2015.04.07 19:01:46
@pogona vitticeps: Ó tényleg nagyon ismerős volt de nem ugrott be. Köszi.
Nu, akkor ez ennyi lett volna, köszönjük a megtisztelő figyelmet, találkozunk vasárnap este a VV7 beköltözésekor. Jóccakát!  sixx: Mészáros Molnár Andrea lett a dzsungelkirálynő, nem nagy meglepetésre.  sixx: Ha nem hazudnak Balázsék, akkor döbbenet, 980 000 szavazat…..
Egyenlők 2014.11.12 22:58:33
@Skyline79: "Ha Aleskánál nem lehetne tudni, hogy mi a múltja... ha nem az alapján lenne megítélve.. szerintem nagyon máshogy vélekedne mindenki".Nagyon igazad van ezen kéne elgondolkozni a sok senkiházinak.
János, mármint az albínó sün nagyon jól érzi magát Balázsékkal, tök cuki, ahogy Vadon Jani karján mászkál, és ő is ellopja a showt a két műsorvezető elől, akik már kurvára mennének haza, nem véletlenül rinyálnak folyamatosan élő adásban. Jani, mármint nem a sün,…..
Egyenlők 2014.11.10 17:28:50
@hős cincér: Ez komoly?Hány éves vagy te?
Egyenlők 2014.11.11 12:27:52
@mosca.della.frutta: "mert az ő munkásságát magasabb értelmi szinttel megverve szerintem képtelenség művelni, pláne nem ennyi időn át."Szerintem meg már megint előítéletes vagy.Csak hogy egy magyar pornószínészt hozzak fel Michelle Wild(Vad Katalin).
Egyenlők 2014.11.11 19:13:40
@mosca.della.frutta:" valamilyen szinten értelmesebbnek is, de azóta sajnos a kívánatosnál jóval erősebben kiütköztek a valós kvalitásai", "de később tisztult a kép, mostanra szimplán csak ostobának gondolom". Ez igen.Nem vagy te egy kicsit pökhendi hogy megítélhesd hogy kinek milyenek a "valós" kvalitásai milyen értelmes?És mi alapján is gondolod hogy szimplán csak ostoba?
Kín és szenvedés. Akár ez is lehetne a mai adás alcíme. Egyéni szoc problem, hogy továbbra sem tudom elviselni Éváék sunyi geciskedését, így szerintem se nem viccesek, se nem szellemesek, csak szimplán parasztok, de hát ők ezt tudják, nem most jöttem le a falvédőről, nem…..