Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos László Fekete

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Békanyál. Bajban Budapest győztese. Nagyon nagy bajban. Orbán Viktor ugyanis bejelentette, ha a budapestiek Karácsonnyal együtt úgy döntenek, hogy ellenzik a fővárosi kulturális és sportfejlesztéseket, akkor leállnak. „Ha meg kell állni, hát megállunk” – így a miniszterelnök. Demokráciában ugyanis…..
Békanyál. Az önkormányzati választáson a korábbinál jobb eredményt elért, de alapvetően vereséget szenvedett ellenzék lovát ezúttal is fordítva ülte meg Szabó Tímea párbeszédes képviselő a parlamentben. Olyan törvényjavaslattal állt elő, hogy Karácsony programját támogassa az Országgyűlés. Arról…..
Ha tartósak lesznek az idei évi szőlőárak, akkor jelentős szőlőkivágás fog történni a következő években és szőlősgazdák ezreinek kell új megélhetés után nézni!  A szőlőkivágások miatt, a termelés közvetett adóvonzatainak elmaradásából jelentős lesz a központi bevételkiesés is. Javaslataim…..
Sőt ahogy nézem, még ennél is több. Persze nem azért, mert egy államfő, vagy miniszterelnök találkozik egy másikkal, mert a politikában ez természetes, meg így van rendjén, hanem azért, mert vannak Magyarországon olyan levitézlett politikusok és pártok, akik a múltjukat tekintve…..
Nekem az a gyanúm, hogy az orosz - amerikai geopolitikai konfliktusába Magyarországot, vagy leginkább a magyar kormányt, ilyen brutális módon a baloldal hathatós támogatásával keverték bele.Lehet, hogy Amerika, a baloldal "kérésére" készített elő egy olyan akciót, mellyel ha…..