Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az én választásom

442 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Te is szeretnél minél többet spórolni háztartásodban? Ebben a cikkben néhány egyszerű, de hatékony tippet osztok meg veled arról, hogyan csökkentheted az energiaszámlákat, takaríthatsz időt és pénzt, valamint hogyan hasznosíthatod a környezetbarát lehetőségeket.   LED izzók használata: Cseréld…..
Az extra pénz mindig jól jön. Lehet, hogy szeretnél félretenni egy nyaralásra, kifizetni a hiteled, számláid, vagy felépíteni egy vészhelyzeti tartalékot. Ha keresed a módját az extra bevétel szerzésére, akkor jó helyen jársz! Ebben a cikkben 19 extra pénz keresési lehetőséget mutatok be, amelyekkel…..
Ha ezt a cikket olvasod a legjobb utón jársz, mert tenni szeretnél a pénzügyeid kézben tartása érdekében.  Az amerikai háztartások 68%-a nem készít költségvetést, Magyarországon sajnos pontos statisztikát nem találtam, de szerintem a számok ennél rosszabbak lehetnek. Az átlagos családok jelentős…..
Ha itt vagy ez azt jelenti, hogy a legjobb otthoni Anyuka munkát keresed. Mint Anya én is tudom mennyire nehéz kisgyerek mellől elmenni dolgozni és mindig azon izgulni, ha beteg vajon mikor veszik le a fejed, hogy már megint otthon kell legyél 3 hetet. Persze vannak olyan munkakörök, ahol…..
  Ma olyan módszereket fogunk felfedni, amelyek segítségével könnyedén megtakaríthatunk pénzt és hosszú távon gyarapíthatjuk vagyonunkat. Ezek a praktikus tippek mindennapjainkat gazdaságosabbá és tudatosabbá tehetik. Íme 7 hatékony módszer:   Automatikus megtakarítás: Állíts be egy…..
Négy milliomos sikertörténetet, amelyek azt mutatják, hogy a pénzügyi siker nem csak a szerencsén, hanem a kemény munkán és kitartáson is múlik.Oprah Winfrey - Az egykori talkshow házigazda és média mogul szegény családban nőtt fel Mississippi államban. Fiatal kora ellenére azonban megtanulta, hogy…..
 A bevásárlás során spórolhatjuk meg a legtöbb pénzt, és a tudatos vásárlás kulcsfontosságú ahhoz, hogy minőségi termékeket vásároljunk, miközben pénzt takarítunk meg. Azonban a tudatos vásárlás nem jelenti azt, hogy le kell mondjunk a dolgokról, amelyeket szeretünk. Az alábbiakban összegyűjtöttünk…..
Az én választásom 2023.05.02 20:00:29
@Burgermeister: Attól függ melyik piacra mész, zsákos krumpli, és nagyobb tételek mindig olcsóbbak ott is, ami éppen idény zöldség.
Az én választásom 2023.05.02 20:01:14
@Burgermeister: Te még nem alkudtál a románokkal piacon? :D Én szoktam. És ha nem egy zsák krumplit veszel hanem 5 öt, biztos engednek. ;)
Ha szeretnél tudatosabb lenni a pénzügyeid kezelésében, akkor jó helyen jársz! És hogy segíthessek neked, egy ajándék Pénzügyi Tervezőt hoztam neked, amit akár azonnal letölthetsz és használhatsz.Itt a Május. Új hónap új lehetőségek. Egy egyszerű A/4 es tervezőt hoztam nektek, de akár A/5- be is…..
Milliomosnak lenni mindenki álma. Azonban csak keveseknek sikerül elérni ezt a célt. Azok, akiknek sikerült, bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítették őket a siker elérésében. Ebben a cikkben tíz olyan tulajdonságot mutatunk be, amelyeket a legtöbb milliomos alkalmaz, és amelyeket…..
Szeretsz otthon kertészkedni? Akár palántákról van szó, akár virágokról mindig jó, ha tudatosan és egészségesebben próbáljuk meg őket nevelni. Azonban ahhoz, hogy egészséges növényeink legyenek, szükség van a megfelelő tápanyagokra is. Szeretnél egy olcsó és hatékony tápoldatot, amit otthon is…..
Egy új kérdőíves oldal, amely fizet. Pár perces kutatásokra hív, és ha ellenőrizték automatikusan küldik bankszámládra a pénzt. Ez a populacio.hu.  Az oldal igen egyszerű, a főoldalon a profil adatoknál tölts ki minél több adatot, hogy még több kutatásra hívjanak.Ha kapsz meghívást igyekezz minél…..
Az adósság sok ember életét megkeseríti. Én is, mint sokan mások ebben a cipőben járok, de elhatároztam, hogy minden áron megszabadulok tőlük. Ezért alakult ez a blog is, szeretném nektek bemutatni, mik azok, amik segíthetnek nekünk ebben. Ha te is adósság halmazban érzed magad, ne aggódj, mert van…..
Töltsd le te is ingyen ezt a nyomtatható 52 hetes kihívás tervezőt: Kattints Ide!KatFile Letöltési Útmutató: - Az Anyagi Biztonság Blogja Igaz, hogy már az év eleje elmúlt, de ezt a kihívást bármikor elkezdheted. Ha most elkezded akár a karácsonyi ajándékok ára is összegyűlhet belőle. De az, hogy…..
A vonzás törvénye egy olyan elv, amely azt állítja, hogy az emberek képesek befolyásolni a környezetüket gondolataikkal és érzelmeikkel. Ez azt jelenti, hogy az általunk küldött pozitív vagy negatív rezgések hatással lehetnek a mindennapi életünkre, és befolyásolhatják azt, hogy milyen dolgok…..
Pár motivációs cél ötlet 2023 - ra, amit érdemes megvalósítanod. Legyen a 2023 - as év az az év mikor minden célunkat meg tudjuk valósítani! 1.Olvass egy új könyvet2.Készíts költségvetéstEz a cikk segíthet megtervezni: Havi költségvetés tervezés - Az Anyagi Biztonság Blogja3.Sétálj napi 10 000…..
Vannak olyan nyári programok, amik nem kerülnek sok pénzbe mégis nagy élményt tudnak okozni és boldogságot. Azért mert eldöntöttük, hogy spórolni fogunk még az élményekről nem kell lemondanunk. Most hoztam pár tippet, amiket olcsón vagy ingyen is meg tudunk valósítani.Neked melyik…..
Sokféle módja van miként lehet a számlákon spórolni. Itt most összeszedtem pár reális tippet, amit könnyen meg lehet valósítani. Ez pedig pár hónap alatt érződhet a számláidon is. 1.Cseréld le a régi égőket energiatakarékos LED-ekre.2.Használj programozható termosztátot, hogy hatékonyabban tudd…..
A havi költségvetés tervezése lehetővé teszi számunkra, hogy átlássuk a bevételeinket és kiadásainkat, és jobban irányítsuk pénzügyeinket. Íme néhány lépés, amelyek segítségével könnyen elkészíthetjük a havi költségvetésünket: Az első lépés a bevételek áttekintése. Vegyük figyelembe az összes…..
 Szeretnél online kérdőívekkel pénzt keresni? Sok lehetőséged van erre, itt azokat a kérdőíves oldalakat mutatom meg amik fizetnek és érdemes rájuk időt fordítani! Sok sikert kívánok elég egyszerű így pénzt keresni. Ne hagyd ki!    1.Markettagent Online kérdőíves oldal. Időnként érdemes felnézni…..
   Számos ok lehet arra, hogy miért van szüksége vészhelyzeti tartalékra. Az életben előfordulhatnak olyan váratlan kiadások, amelyeket nem tudunk előre tervezni, mint például egy autó meghibásodása, betegség vagy egy hirtelen lakásfelújítási költség, elromlik a mosógép, vagy elveszítjük a…..
Az én választásom 2023.03.15 17:45:27
@Le a spammerekkel: Én is egy átlagember vagyok, nekem is ugyan olyan nehézségekkel kell megküznedem mint neked, csak én ebben a cikkben nem a kifogásokat írtam le, hanem földhöz ragadt ember megoldásait, ha nem is 100 ezreket, de lehet pár ezer forint + bevételt találni a neten. Én is ebből próbálok gazdálkodni, és még rengeteg megoldás van. Befektetésre még nekem is várnom kell, de tanulok és próbálkozok. Most lehet itt a kifogásokat keresni, vagy megfogjuk magunkat és próbálunk valamit tenni a jövőnkért, az idő így is úgy is elmegy. Kérlek ne úgy fogd fel, hogy 1-2000ft ha félreteszed semmit nem fog érni, lehet, hogy pont az a pár ezer menti meg a kocsidat amit egy év alatt félretesze.....
Az anyagi függetlenség egy olyan cél, amit mindenki szeretne elérni. Ha elérjük ezt a célt, akkor már nem kell aggódnunk azon, hogy miként fizetjük ki a számláinkat, vagy hogyan szerezzük be az alapvető szükségleteinket. Az anyagi függetlenség elérése azonban nem egyszerű, és rengeteg erőfeszítést…..
A pénzügyi tudatosság felépítése fontos, hogy segítsen abban, hogy jól kezeld a pénzedet és elérjed a pénzügyi céljaidat. Az alábbiakban bemutatunk 7 szokást, amit már ma elkezdhetsz a pénzügyi tudatosságod fejlesztése érdekében. Készíts költségvetést: A költségvetés készítése az első lépés a…..
Ötleteket keres, hogyan lehet pénzt megtakarítani? Most összeszedünk párat, hogyan is lehetne otthon pénzt megtakarítani. Nagyon sok módja lehet ennek, mindenkinek más a célja a pénzmegtakarítással, de mindenképp érdemes időben elkezdeni. Tarts velünk! 1. Húzd ki a felesleges elektronikus dolgaidat…..
„A világon a legjobb dolgok ingyen vannak. A második legjobb dolgok viszont nagyon-nagyon drágák.” – Coco Chanel"„A legbiztonságosabb módja pénzed megduplázásának, ha félbehajtod és zsebre vágod.” – Kin Hubbard"„Túl sok ember költ pénzt, amit nem keresett meg, olyan dolgokra, amikre semmi szüksége,…..