Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyunyuka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roncsok sorozat legújabb részében most kivételesen nem autót, nem buszt, de még hajót sem fogunk bemutatni, hanem egy mozdony lesz a főszereplő...
nyunyuka 2019.10.22 04:22:42
nyunyuka 2019.11.21 19:31:26
Mégis honnan jönnének rá?

Pofonegyszerű,
hbweb.hu/iparvasut/a21.htm

Nem mindenki hülye, szinte az összes helyszínt meg lehet találni, leginkább a hátteret kell figyelni. Ilyen volt az "ötös metró" alagútja is. Csak annyit mondtak, Hármashatárhegy, a többi nem publikus. A fákon a moha elárulta (északi oldal), merre kell keresni :-).
Idén nyár végén megkezdődtek a KISZ KB, vagyis a Kommunista Ifjúsági Szövetség Központi Bizottság volt székházának bontási munkálatai...
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Mandiner blog A kisvasutak barátai 2011.07.03 08:01:00
(Fotó: Oláh Gergely Máté)   Bizonyára akad az olvasók között olyan, aki a vasútmodellépítés szerelmese volt, könyveket gyűjtött a vonatokról, és rendkívül sok időt töltött gyerekként pályaudvarokon, hogy a szerelvények mozgását figyelje. Az is lehet, hogy némelyek a…..
w 1981 2009.08.06 07:00:00
1981-ben kezdtem meg óvodai tanulmányaimat Budapesten. Akkor még a szuperbabaképzők nem léteztek, sőt az óvodai tanterv is elég laza volt. Hetente egyszer-kétszer voltak kötött foglalkozások, de az etetésünkön és délutáni altatásunkon felül az óvoda főleg úgy működött,…..
A Nyunyuka nevű közismert vasútbarát vonatozott tegnap. a Dunántúlon, a 37. számú, Somogyszob-Balatonszentgyörgy mellékvonalon járt, ahol azt tapasztalta, hogy az elkorhadt talpfákat betonaljakra cseréli a pályafenntartás. A máshol örvendetesnek minősülő hír azért furcsa, mert…..