Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sária

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megcsalnak, akkor a MI érzés sérül leginkább. Persze, sérti az önérzetet, hogy valaki, ha csak alkalmilag is, de jobb vagy fontosabb lett a párunknak, mint ÉN, de leginkább mégiscsak a MI-be vetett bizalom elvesztése, ami lebénítja az embert. A szerelem a MI közös…..
Sária 2015.05.18 10:32:03
@Lullabie May:
<3
A hibáztatás mindig gyanús. Még önmagunk hibáztatása is. Ha hibást keresünk, azt jelenti, nem fogadtuk el, hogy valami úgy van, ahogy van... Persze ez nem baj (írás közben gondolkodom). Mert ha nem fogadjuk el, akkor tudunk változtatni. Mégsem hibást kell keresni, hanem... Igen, változtatni. Igen, azt hiszem, mindegy, hogy valami, ami kihat az életemre, tudatos rosszindulat vagy hanyagság eredménye-e... Megtörtént, mással meg más történt meg. Nekem ezzel van dolgom, itt és most.
A varázspálca néha jó lenne, ha elég megfontoltak és higgadtak lennénk. De nem vagyunk :D
A féltékenység örök téma. Egy új tapasztalat átértékelheti a korábbi nézeteinket vagy összezavarhat vagy meggyógyíthat. Ha mi éppen nem vagyunk féltékenyek akkor is tudunk olyanról, aki nagyon vagy éppen fordítva. Aki sosem élte meg az vagy hazudik vagy... vagy valahogy…..
Sária 2015.01.28 10:04:19
@Lullabie May:
Igen, gyermeki. Gyakorlatilag folyamatosan ezen rágódom mostanában, mivel a kölkeim épp kamaszodnak (elindultak a felnőtté válás útján), hogy vajon engem, a felnőttet, milyen gyermeki félelmek mozgatnak. Meg kell mondanom, ijesztő. Én, a felnőtt, kézben tartom az életem minden téren, és aztán előbújik egy szorongás, amire akár magyarázatot is tudok adni, és mégis letaglóz. A legijesztőbb, hogy én magam nem tudok uralkodni rajta, visszajelzésekre van szükségem az "anyámtól". Miért van ez? És kit választ az ember "anyának"?
Sária 2015.01.28 19:12:04
@Lullabie May:
Nem, nem erre, de nem baj, beszélgetünk, és valójában az a fontos, mi jut eszünkbe valamiről...

Én arra az iszonyú erős félelemre gondolok, amit úgy fogalmaztál meg, hogy "Ha Anya kimegy, örökre eltűnik." Ez nagyon találó. Elvileg ahogy felnövünk, megtanuljuk, hogy Anya mindig visszajön. De nem minden szituációban használjuk ezt a tudást, a legváratlanabb pillanatokban tör ránk a félelem...
Szerelempor Kívánságlista 2014.12.24 08:03:52
Ma reggel azon gondolkodtam (ágyban ülve, ölemben a laptop, mellettem a literes kávésbögre, előttem a város lassan színesedő háztetői), hogy ha a Jézuska egy jótündér lenne, aki teljesíti egy kívánságom, de csak egyetlen egyet, akkor mi lenne az.Nekem ebben az évben rengeteg…..
Zsóka barátnőmmel találkoztam napközben egy gyors kávéra. Ezért is szeretek a belvárosban dolgozni, mert bárkivel aki arra jár, és szeretne beszélni velem azzal az irodaház aljában levő kávézók valamelyikében eltölthetek másfél órát -- nevezzük hosszú kávészünetnek. A…..
Sária 2014.12.18 20:19:57
<3
Sok éven keresztül úgy gondoltam, hogy velem könnyű együtt élni. Mert én nem csapdosom a falhoz a tányérokat, nincs hisztériás rohamom amikor menstruálok, nem követelek kocsit, nyaralót, nercbundát, nem baszogatom a másikat, hogy hízzon, fogyjon és a Béla mennyivel jobb kondiban…..
Sária 2014.11.28 10:12:43
Tudod, hogy honnan tudod, hogy nem kaptál segítséget?Hogy semmi sem változik attól, hogy már nincs melletted egy férfi.Ha csupán azt érzékeled, hogy egy adag ruhával kevesebbet kell szétválogatni, egy emberrel kevesebb étkezési igényeit kell figyelembe venni és egyel kevesebb az…..
Sária 2014.11.20 11:09:04
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..