Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guilty

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú hétvége jön hamarosan, ezernyi lehetőséget kínálva, mire is használhatjuk ki a négy szabadnapot. Tavaszi nagytakarítás? Családlátogatás? Alváshiány bepótlása? Vagy esetleg egy feltöltődős kiruccanás? Aki az utóbbira szavazna, de még nem döntött, merre induljon, az talán most kaphat némi…..
Guilty 2016.03.05 19:20:12
..előzményeket majd később.. Tisztelt Uram.Kérem ha felkeltettem az érdeklődését tiszteljen meg azzal,hogy az általam megadott emilcímre az ismerkedés kezdő lépéseként írjon nekem egy emilt,melyre válaszul elküldöm Önnek fotóim,és bemutatkozásom.Kérem Önt, hogy kizárólag…..
Először nem is igazán értettem Novák Előd rikárdózását a tegnap posztolt családi képénél, bár az év első újszülöttjéről szóló cikket futólag már olvastam a Délmagyaron. A képen az édesanyán kívül másra nem is nagyon tudtam akkor figyelni: rendkívül megviseltnek,…..
..is tanulni kell.. Lassan megszerzem a Phd fokozatot.Sok évvel ezelőtt nehezen viseltem a helyzetet. Az ember ha fiatal (huszonéves) hajlamos érzelmeket vinni a dologba. Valahogy olyan formám volt akkoriban, hogy az erős harmincas, házasságban élő, jó karban lévő NŐK elég gyakran…..
Mert ŐRÜLETESEN messze van - ezt a választ kaptam Robitól arra a kérdésre, hogy mégis miért nincs folyamatos telt ház a vonyarcvashegyi Zenit Hotelben. Összefoglalom, miért mert fel a kérdés: mert a hotel messze színvonalasabb, mint a balatoni átlag, a legjobbak között van,…..
Guilty 2014.12.14 00:41:40
..és a lelkiismeret között helyezkedem el valahol. Érdekes helyzetben vagyok. Van egy harmincas évei elején járó lány..aki kedves, aranyos, ragaszkodó..De nem kelt bennem tüzet. Nyáron, amikor megismertem, jó választásnak tűnt. Hihetetlenül vékony, hatalmas barna szemekkel,…..
..nehezebbek, mint az ember gondolná. Na nem a regisztráció bonyolultságára gondolok, az megy egyszerűen. Nem, nem vagyok már itt új. Vezetek itt blogokat..Azonban mellettük van a nevem, az arcom. Sok olyan kérdés van, amin töprengek, s azokon a fórumokon osztom meg azokkal, akik…..