Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evelyn Thought

9 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig volt időm kettőt pislogni az előző díj után és máris kaptam még egy jelölést. de nem mondtahnám hogy nagyon bánom a dolgot. A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők Közösségében mindig van valami újdonság, valami játék, amivel megismerhetjük egymást vagy kedveskedhetünk egymásnak, és ezek a díjazások…..
Evelyn Thought 2016.03.05 10:17:19
pergamenrehanytszavak.wordpress.com/2016/03/05/februar-az-elismeresek-honapja-dorothy-blog-award/#more-1105

Megszületett (végre!) a bejegyzésem, és itt is köszönöm a díjat^^
Elköltöztettem a blogot, de az új címen már elérhetitek a reading challenge listám első könyvkritikáját is! Mostantól újra beindul az oldal, itt találjátok: Pergamenre hányt szavak..
Evelyn Thought gondolatai SZÜNET 2015.04.05 15:15:20
Nagyon sajnálom, hogy pont most kell szüneteltetnem a blogot. De sajnos túl sok a dolgom, nyakamon az érettségi, így nem jut időm a bejegyzésekre. Sok biztató szót kaptam a bloggal kapcsolatban, úgyhogy semmiképpen sem hagyom abba, csupán terveim szerint június végétől indítom be…..
Nemrég láttam ezt egy blogon, gondoltam, hogy jobban megismerjetek én is lejegyzem a 10 legjellemzőbb dolgot, ami rám vall. Kattintsatok a Tovább gombra, és máris láthatjátok:) 1. Könyv Nyilván, miután ez egy könyvblog-féle lenne, így mindig megkapom, hogy: "akármikor látlak…..
Íme a listám!:) Köszönöm a sok segítséget, két helyre még nem írtam könyvet, majd időközben eldől oda mik kerülnek. Folyamatosan kihúzom majd, amit elolvastam és értékelni fogom nektek:) 1. egy könyv, ami több mint ötszáz oldal Lev Tolsztoj - Anna Karenina (régi…..
Evelyn Thought 2015.01.03 21:59:54
@Pexie: Nagyon köszönöm, utánuk fogok nézni:) A Gólyakalifa már megvolt, az Éhezők trilógia és a Vámpírnaplók is:) A többit meg fogom nézni, és persze csak nyugodtan, hátha te is találtál kedvedre valót az enyéim között:))
Evelyn Thought 2015.01.04 00:15:23
@Fabala: Szia!
Köszönöm szépen, mindenképpen utánuk járok majd:)
 Arra figyeltem fel mekkora gondot is okoz, hogy összeválogassuk a könyveket a kihívásra ( A könyvkihívásról: http://lilapulcsis.blog.hu/2014/12/31/uj_ev_uj_kihivasok_267 ), így ajánlok párat mindegyik ponthoz vagy épp linket, ahonnan ti magatok is keresgélhettek. Általában azokat írtam össze,…..
Dönteni valamiben néha kicseszett egy dolog. Mindenki rád figyel, azt várják, hogy kinyögd végre azt a szót, amitől majd minden új fordulatot vesz. Ez a döntés nagy hatással lesz az életedre, de rosszabb esetben valaki máséra is. Pedig nincs jogod dönteni mások élete fölött.…..
Vakító fény sütött be az ablakomon, a Nap meleg sugaraival ébresztett ma reggel. Mosolyogva ébredeztem, mikor egyszer csak eszembe villant: De hiszen ma karácsony van! Kinéztem az ablakomon és kedvem támadt napozni. Hát, idén sem lesz fehér karácsonyunk. Ennek ellenére engem átjár…..
Evelyn Thought 2014.12.25 19:25:45
@Judit Törtei: Köszönöm szépen, viszont:)
Régóta írok már, de mostanában lendültem csak bele újra egy hosszabb kihagyás után. Kezdetben azért kezdtem el történeteket kitalálni, mert nem volt pénzem könyvekre. Gondoltam megteremtem azt a világot, ahol a legszívesebben lennék. Elég nagy katyvasznak indult, mit ne mondjak.…..
A nyakunkon a tél és a hírek szerint kemény hidegekre számíthatunk. Én, személy szerint hajlamos vagyok nagyon hamar beleunni ebbe a zord időjárásba. Ilyenkor nem vágyom másra, csak egy kuckóra, ahová bevackolhatom magam egy jó könyvvel és egy bögre kakaóval. Az első…..
Azzal az elhatározással ébredtem fel ma reggel, hogy megint "végeztem" egy világgal, és egy újabb kinccsel vagyok gazdagabb, de szívtelen lenne tőlem ha ezt megtartanám magamnak. Tehát úgy döntöttem ideje blogot nyitnom, ahová lejegyezhetem az éppen befejezett könyveimről alkotott…..