Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miért vagyunk vesztesek ilonka néni?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01 13:04:45
@ember67: Neked az a sor, ami az észért áll sorba...
miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01 13:14:24
@ember67: A sor, amibe mindenkinek, neked is be kell állni,ahhoz, hogy végül is majd egyszer ez egy jobb hely legyen és ne kelljen ebbe a blogba neked sem semmit írni, tehát: egy jó értelembe vett európai mentalitást kell, hogy magadévá tegyél és a saját kis környezetedben tegyél meg mindent, hogy az egész országnak jó legyen...Ne szemetelj, ne rombold magad, építs a magad kis módján az orzságimázst, ahol és amikor tutod...Na, ha a többség beáll majd ebbe a sorba, akkor itt minden jó irányba fog változni...és soha ne hivatkozz a politikára, hogy ezekben a dolgokban nem teszel semmit és csak várod, hogy viktor és feri megmodja a frankót...Érted már kicsit?
miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2011.06.01 13:19:45
@holex: Szia! Jobb és baloldal együtt követte el ezt a szart...? Ember, te melyik országban élsz? A politikában a kormánypártoké a hatalom és ők döntenek mindenről...vagy az ellenzék? Messzemenő vitába úgy általában a konstruktív ellenzékiségről nem kellene belemenni, talán ezz a vitát majd ötven év múlva vehetjük itt elő, addig még sokat fogunk tanulni...
Nem volt más lehetőségük? Egyszerűen az ország helyzete, az IMF és az EU rugalmatlansága miatt nem maradt más megoldás? (Fotó: Kovács Attila/Index) Sokan állnak most meglepetten és kérdezik: hogyan juthattak idáig? Hogyan juthatott el a Fidesz odáig, hogy két hete eltávolítsa a…..
miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2010.11.26 15:20:58
Ok@BTA:
Szerintem BTA te valakit idézel, de hogy a forrásod pontosan annyira hiteles, mint a te eszmefuttatásod, az tuti...Az elmúlt nyolc évet is ilyen tutira megjósoltad 7 és fél éve, gondolom...igaz? A sok betű, amit mind leírtál gyenge ollózás, tippmix jellegű vagdalkozás és még nostredamusi babérokra is tör..Szerintem te pontosan annyira vagy tisztában azzal, amit próbálsz itt kinyilatkoztatni, mint azok akiktől ezt mind hallottad. Pl: "Máshol a világban sem jobbak a politikusok, de ott általában van annyi eszük, hogy hagyják dolgozni azokat, akik értenek is a témához..."
Szegény BTA, ne idézz többet ma, kérlek.
A kétharmados felhatalmazás ritka lehetőségével nem élni történelmi felelőtlenség. Úgy tűnik, mintha ez a feladat agyonnyomná Orbán Viktort: nem mer az ország legnagyobb problémáinak nekiugrani. (Fotó: fidesz.hu) Rendkívül elgondolkodtató volt tegnap hallgatni Orbán…..
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
Ritkán van olyan, hogy kiemelek egy kommentet, a blog eddigi története során csak néhányszor fordult elő. Ilyesmihez mindenesetre orbitális baromságot kell írni. A tegnapi poszthoz verespalne bírt kreálni egy ilyet. Én nem értem, hogy miért van kitüntetett szerepe a buszon…..
miért vagyunk vesztesek ilonka néni? 2008.01.27 15:38:32
Kedveskéim !!

Ugyanaz a nagy baj ezzel a vitával, ami ezzel az országgal: várjuk, hogy majd valaki megoldja a kényelmetlen helyzeteket...
Van egy rossz hírem Kedveskéim: egészen addig leszünk loser népség, akiken Európa mosolyog, amíg végre nem várunk a másikra és függetlenül a körülményektől, a másik ember iránt érzett tiszteletből és a saját hazánk jólléte iránti szolidaritásból és tenniakarásból végre mi magunk teszünk közös érdekeinkért...Igaz, egy kormány azért lenne a helyén, hogy az egyszerű népet terelje a jó irányba törvényekkel, rendeletekkel és ezek szigorú betartatásával...
DE !!!Ez ma Magyarországon nem reális elvárás, ezért mindenkinek magának kell a saját környezetében a jót terjeszteni, amit ilyen és hasonló blogokból átvett és megértett!
Nekem kell rájönnöm, hogy én nem veszek autót ebben a világban akkor se, ha van rá pénzem; nekem kell rájönnöm, hogy megemlítem kisunokámnak a családi ebédnél, hogy nem biztos, hogy mindenhová autóval kell járnia; nekem kell megérezni, hogy bármi is van, nem európai dolog buszsávban közlekednem; nekem kell tennem a köz érdekében és nem várni bkv-ra, polgármesterre vagy csodára..!!Itt sem szidni kellene egymást, hanem elgondolkozni azokon, amit mások írnak és nem kapásból elutasítani...Kell az értelmes társadalmi vita, de nem a 80-as évek Romániájának szintjén...nőjünk már fel Európához feleim, mert ha mi magunk nem változtatunk, akkor ezt az országot 100 év múlva elsöpri a történelem.