Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DáviD

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem mindenki szereti a forrócsokit. Téli napokon nincs is nagyobb öröm egy finom forrócsokinál, (na meg ízlés szerint egy könyvnél, vagy filmnél). Persze, vannak azok, akiknél ez az ital a  reggeli pótolhatatlan része.  Először egy forrócsoki receptet mutatok Nektek, aztán pedig jöhetnek a…..
Kaja Para Brownie 5 perc alatt! 2018.06.20 22:37:48
Hozzávalók: 1db tojás4 evőkanál cukor1 evőkanál liszt2 evőkanál holland kakaópor2 evőkanál étolajElkészítés:A tojást törjük fel egy bögrébe, majd ezután ehhez adjuk hozzá a cukrot, a lisztet a kakaóport, és az étolajat.Ezt keverjük JÓL el, majd tegyük be a mikróba 2 percre.  Ha kivettük, már ehetjük…..
TanulOK Az első Youtube komment 2018.06.19 10:41:33
Imádok Youtube kommentkeket olvasni.  A videó pontos kielemzésétől egészen a palacsinta receptig mindent leírnak az emberek ide. De vajon melyik volt az első?Mi sem egyértelműbb, mint hogy,  az első videónál van az első komment. Az első videó a Me at the Zoo című mestermű volt, amit a Youtube egyik…..
Milyen hosszú volt a világ legrövidebb háborúja? 1 nap?  1 hét? 1 hónap? Nem.A világ legrövidebb háborúja az Angol-zanzibári háború volt: 1896. augusztus 27. 09:02–től  augusztus 27. 9:40-ig tartott.  Körülbelül 38-45 perc volt az egész. A háború azután tört ki, hogy a britekkel tudatosan…..
Mujnak város Üzbegisztán egy virágzó, élettel teli kikötő városa volt egykor. Azóta sokat változott a világ, és király hajótemető lett belőle.   Mujnak (Moynaq) város az Aral-tó miatt volt gazdag és virágzó, ugyanis  remek kikötő város volt. Több tízezer lakosának jó megélhetést adott a…..
Vannak olyan csodaszerek, amiket sokkal több mindenre lehet használni, mint amire eredetileg kitalálták. Na ilyen a WD-40 is. Kiszedi a szőnyegből a foltokat, falat lehet vele tisztítani, meg leszedni a hűtőről a matricákat. Most viszont kiderült, hogy még az autón lévő karcolásokat is képes…..
Egyre többen vásárolnak Romániában a határhoz közeli településekről, sőt, már távolabbról is: a magyar bevásárlóturisták akár 50 százalékkal alacsonyabb árakkal is találkoznak. Júniustól lépett életbe Romániában az élelmiszerek áfacsökkentésére vonatkozó törvény.…..
DáviD 2015.07.27 06:32:13
@Buncog: Igen :D !