Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kartall

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg többekben felmerült az igény a napi feladatok során, hogy visszaszámlálást szúrjanak be Excel dashboardjukba, táblájukba, mondjuk így jelezve az adott táblát megtekintő felhasználók számára, hogy egy tréning mikor kezdődik vagy éppenséggel mikor van egy feladat határideje. Bár elsőre…..
< E-Tanú > A 11-es főút királya 2016.10.08 13:54:26
Egy Ford Ranger vezetése nagyon menő kalapban már elég felhatalmazás mások életének veszélyeztetésére?   Úgy tűnik, valaki számára igen. A főút budakalászi szakaszán, Szentendre irányába a terepjáró kivágott elém. A sofőr azt hitte, hiába vagyok már ott, a váratlan indexelése jogot formál neki az…..
A századik Napi érdekest láthatjátok ma, remélem még nem unjátok! Eddig 2.355 érdekes, nem mindennapi, történelmileg fontos vagy megdöbbentő fotót mutattam be ebben a sorozatban. - Jtom 1895 körül. Tűzoltókocsi valahol az Államokban. A füst a gőzhajtású vízszivattyúból jön...
Ha már meg kell állni, nem mindegy, hogy ezt hány méteren belül sikerül abszolválni. Most kiszámoljuk, hogy elméletben mennyi út szükséges a különböző sebességekről való megálláshoz. Előző cikkünkben részletesen áttekintettük, hogy a féktávolság két szakaszra…..