Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abdeg

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt munkahelyi (t)error!   Egy szakmával kapcsolatos…..
abdeg 2014.11.07 22:14:40
@Szumátriai Patkánymajom: nyilván kipróbáltad milyen 24,36,48 óra alvás nélkül úgy, hogy miután hazamész szintén nem alhatsz, mert flexel a szomszéd vagy hívak hogy visszakéne menned mert beteg lett a kolléga hirtelen. Amikor odajárnak a hajléktalanok, részegek és becsinálnak, valakinek fel kell takarítani... Vagy esetleg 50 percenként körbejárni, mire visszaérsz indulhatsz újra. Esetleg egy hangárban fagyoskodni vagy kint a repülőgép mellett. Vagy mondjuk 8- 10 órát 1 helyben állni, mire jön a váltás, hogy elmehess 2 percre mosdóba. És annyira nem csinálnak semmit, csak az én ismerősöm volt, hogy remegett a fáradtságtól, mert nincsenek ám mindenhol ketten, hogy az egyik pihengessen, hanem az 1 embernek kell mindenhol egyszerre ottlenni. Vannak persze kivételek. De irigyeld csak a 400-450 Forintos órabért, dolgozz 300 órát így 1 hónapban és hallgasd meg minden nap, hogy sz.r semmirekellő vagy és a k.va anyád, és ugye nem szólhatsz vissza. Próbáld ki ha szerinted ők a hibásak, nem mintha a te pénzedből kapnák a fizetésüket
abdeg 2014.11.07 21:50:50
@cenzuratroll bosszanto:
van egy barátom, aki nem azért ment vagyonőrnek, mert h.lye. A saját szakmájához öregnek titulálták, kipróbált más szakmát, ott nem volt bejelentve. Úgy tűnt az eredeti szakmájában mégis lesz munkája, 4 éve eltűnt a vállalkozó,megszűnt a cég és nem fizették ki, csak még előtte elvitte a rendőrség a munkahelyéről ahol mint kiderült szintén nem volt bejelentve és ellenőrzött a NAV. Majd kellett gyorsan új munkahely, érdeklődött, azt mondták jó lesz ez, hát elvégezte a tanfolyamot. Az 1. ilyen munkahelyén is ment a trükközés, otthagyta, 3 év után megkereste a NAV. A 2. cégnél is problémák, a 3. viszonylag jónak tűnt, de ott is voltak gondok. A jelenlegi helyén a teljes fizetését utalják, rendesen bejelentett, ruhapénzt 1 hónappal tovább vontak, de szóvá tette és visszautalták. Aztán 3 hónap után a cég nevet váltott(a többi alvállalkozó embereit éppen utána hívták be a NAV-hoz), most felhívta a főnökét, akkor derült ki, hogy az illető helyett már más van ott. 430 Ft-os órabérért dolgozik, 24,36,48 órákat, juttatás és fizetett pótlékok nincsenek. Nem agysebészi munkát végez (azért tudnék példát orvosi esetre, amikor az orvos annyira "szakszerűen" végezte a dolgát, hogy egy ún. átlag ember jobban csinálta volna), csak éppen nem alszik, állítólag van pihenőidő, de 2 falat ételt nincs ideje elfogyasztani, folyamatosan megy, intézkedik, állandóan megtalálja a sok h.lye a nyűgjével és még ő a sz.mét, mert elvégez olyasmit ami nem lenne a feladata, de ha nem csinálja akkor bepanaszolják (társasház őrzést végez), ha megcsinálja akkor is, minden alkalommal többször meghallgatja, hogy minek van ott, nem csinál semmit, meg egyébként is a k.va anyját. Azt mondja mindenki, hogy nincs szükség rájuk, ezt bárki elvégzi, érdekes, mégis 2 percenként a nyakán vannak, hogy intézkedjen. Vannak olyan őrök akik csak számítógépezgetnek, cigizgetnek, egyáltalán nem végzik a dolgukat, de nem kellene általánosítani. Ez egy sz.r szakma, sok más szakmával együtt, de az emberek többsége-főleg idősebb korban-nem mer vagy nem tud váltani, mert élni kell valamiből, bármilyen sz.r is. Nem csak azok mennek vagyonőrnek/biztonsági őrnek akiknek nincs agyuk vagy munka helyett pihizni akarnak.