Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonVötter (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt kérdezem én is magamtól, mert egyre jobban belesüllyedek abba, hogy milyen gépet is kéne vennem magamnak.Az iPadem tök jól hordozható, de nehézkes vele gépelni, főleg, amíg nincs meg a spéci billentyűzetes burkolatom. Külön vinni a billentyűzetet meg nehézkes, ráadásul…..
A szupertitkos, szupermegbízható forrás, aki csak Mr. X-nek hívja magát, azt állítja, hogy hozzájutott a rövidesen frissülő gépek specifikációjához. Ezek alapján Thunderbolt és Core i3-as, Core i5-ös meg Core i7-es csipek kerülnek a gépekbe, és nagyjából ezekre a…..
vonVötter (törölt) 2011.07.20 13:57:56
@Magyarósi Csaba: ha nagyvonalakban ugyanaz, akkor kb. másfélszer lassabb egy ilyen proci, mint a egy 2,3-2,7 Ghz MacBook Pro 13,3 procija...

Elég szarul hangzik, mivel a Pro meg vagy másfélszer kevesebbe kerül mint a 13,3 Air:)
Múlt héten ugye jól megszívattak minket a bombabiztos források, nagyon vicces volt, hahaha, értjük mi a humort, csak nem szeretjük, lényeg, hogy bár mindenki megesküdött a csütörtöki premierre, lófaszt mutattak be, nem MacBook Airt.Aggodalomra azonban semmi ok, mert bombabiztos…..
Na, ezt a pletykát maga az Apple szivárogtatta ki, méghozzá a saját weboldalán. Múlt héten a 27 colos LED Cinema Displayre mutató link érvénytelen volt egy ideig, vagyis piszkálták az oldalt ezen a ponton, ráadásul kikerült egy ilyen kép is a saját oldalukra:Ezen a…..
Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az amerikai és európai boltokban komoly hiány mutatkozik a MacBookokból, szokatlanul hosszú várakozási idő után lehet csak hozzájutni a…..
Appleblog Tutuka elkapott minket 2011.06.15 10:47:00
Tegnap Ádámmal edzés után a Gozsdu udvarban videózgattunk: még épp sötétedés előtt voltunk, gondoltuk tudunk még pár vicces felvételt csinálni egy új iPad-tokról, ám az egyik forgatási szünetben a következő mondatra kaptuk fel a fejünket: Mi van srácok, blogot írtok?…..
vonVötter (törölt) 2011.06.15 11:55:10
Kérem szépen, egy példamutató közösséget láthatunk, az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola 12.B osztálya mutatja meg, hogyan kell ezt csinálni.Csodálatos. A képet VR6 készítette nekünk, köszönjük...